Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sikoly 3

2011. május 16. - Santino89

Elődeivel ellentétben ezt a részt csak egyszer láttam, és már a világon semmire sem emlékeztem belőle, ami nem valami jó előjel. És hát igen a széria - jelentőség ide vagy oda - nem indult túl magas szintről, mégis folyamatosan gyengült. A harmadik részre már gyakorlatilag semmilyen ötlete nem maradt a készítőknek, csak egy nagyon erőltetett rókabőrlehúzásra. A kezdőjeleneten is érződnek már a kifulladtság jelei, bár a feszültség még megvan, összességében nem mérhetőek az első két rész kezdőjeleneteinek színvonalához. Gyakorlatilag annyi az új ötlet a Sikoly 3-ban, hogy a gyilkos tudja imitálni egy géppel más szereplők hangját.

A cselekmény középpontjában ezúttal Sidney anyjának titokzatos múltja áll, ami sajnos egyáltalán nem érdekes. Viszont érdekes módon nem Sidney nyomoz, hanem Courteney Cox és David Arquette, de már az ő évődésük is önismétlő és unalmas. A Sikoly 3 azért még ezek ellenére sem nézhetetlen, de egy teljesen felesleges folytatás. Kíváncsi vagyok, most 11 év után mire jutnak a negyedik résszel.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2012.01.11. 12:06:02

Ezt a filmet azért néztem meg, mert volt benne 10 teljes másodperc amikor Jay és Csöndes Bob feltűnik benne :D

Jerryco 2013.01.10. 06:59:41

A négy részből a leggyengébb.
Lenne egy tippem az ötödik kezdésére:
Gale Weathers új könyvét mutatja be Oprah show-ban. Oprah kedélyesen dumál vele. A színfalak mögött Dewey sürget egy statisztát, hogy Ghostface-nek öltözve menjen a színpadra és a megjátszott koreográfia szerint "késelje meg" a feleségét. A statisztát kiktatja valaki, megszúrja Dewey-t is és élő adásban szúrkálja halálra a riporternőt. Ophray nevetgél, a gyilkos meghajol és elhagyja a studiót, miközben Dewey haldokolva bekúszik a halott asszony mellé és megfogja a kezét, majd követi a halálba. Ezzel ütném fel a filmet...
Vélemény? :)

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2013.01.10. 18:44:00

@Jerryco: nekem tetszik :D
de ha lesz 5. rész, azt már csak színtiszta mazochizmusól fogom megnézni :D
süti beállítások módosítása