Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Short Night of Glass Dolls

2011. szeptember 24. - Santino89

Újabb giallok közé keveredett thriller. Rájöttem, hogy marketingszempontokból kategorizálták be ezeket a filmeket mind giallo-nak, egy szűk dvd vásárló réteg minden bizonnyal külföldön ugrik a műfajra.

Ennek a mozinak zseniális az alapötlete. Egy férfit teljesen lebénítanak, a teste gyakorlatilag halott, csak a tudata marad tökéletesen éber. Az orvosok pedig hullaházba viszik, aztán nemsokára irány a boncasztal. Ez kellően feszült alaphelyzetet teremt, nekem is vannak hasonló félelmeim a tökéletes bénulásról, vagy a halál utáni létről, úgyhogy ezt nagyon át tudtam érezni. Jean Sorel nagyon szimpatikus főhős, Barbara Bach pedig egy olyan gyönyörű nő, akiért igazán lehet aggódni, maga a rejtély pedig nagyon érdekes. Vannak tehát erős pontjai a filmnek, amik között még feltétlenül meg kell említenem a durva befejezést is, összességében mégsem beszélhetünk egy igazán jó filmről. A tempó pont kicsit lassabb a kelleténél, a rejtély megoldásaként funkcionáló végtelenül zavaros szektás szál pedig egyáltalán nem nevezhető kielégítőnek, ami nagyon tönkre vágja az egész filmélményt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása