Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Red

2011. november 15. - Santino89

Tök jó ennyi remek színészt látni egy moziban, csak éppen az a kár, hogy a film egyszerűen nem méltó hozzájuk. Bruce Willis hozzá a szokásos sármosan nézve mosolygó (bár már kissé megfáradt) akcióhős figuráját, John Malkovichnak be kell érnie egy huszadrangú őrülttel, Morgan Freeman-t jóformán alig látjuk, Helen Mirrennel pedig az az állandó poén, hogy embereket gyilkol a nyanya. Brian Cox apró szerepében jópofa szerelmes, orosz vodkamackóként, és Ernest Borgnine-t is nagyon jó volt látni. Maga a film közepesen szórakoztató, végig lehet nézni mindenféle kínszenvedés nélkül, de igazán élvezni sem tudjuk. Az összkép sokkal inkább komolytalan, semmint vicces, de közben meg elég durva is a film, így elég rendesen átjön a képregényjelleg, bár állítólag tök másmilyen az eredeti comic. Mindenesetre vétek ekkora színészeket elpazarolni, és nagyon szomorú őket egy tehetségüket ennyire kiaknázatlanul hagyó nem különösebben humoros blődliben látni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.11.15. 23:08:46

nekem nagy melepetés film volt a RED a poénok szerintem azért kerültek bele, hogy fogyaszthatóbbá tegyék, de nekem nagyon jó volt már megint ilyen kőkemény szerepben látni Willist, amiben a kikacsintásoknak is helye van (egyrészt saját korára, másrészt - ezt majd akkor érted meg ha szüleid a nyugdíjba mennek, és nem találják a helyüket, te pedig mindezt végig éled :D)

Malkovich viszont az utóbbi időben nagyon barom szerepeket vállal el, néha teljesen fölösleges, csak kamera előtt legyen

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2011.11.15. 23:14:12

Apám már nyugdíjas, de nagyon nem az a típus, aki nem tud mit kezdeni magával :)
süti beállítások módosítása