Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mi újság, cicamica?

2011. december 01. - Santino89

"Fogd be a szád, ha velem ordibálsz!"

Igazán ritka dolog, hogy ennyi fantasztikus színész (Peter Sellers, Peter O'Toole, Woody Allen, Romy Schneider, Ursula Andress) szerepeljen egy hatalmas sikerű filmben, amely ennyire rossz.

A forgatókönyvet Woody Allen írta, ami igen meglepő lehet a film színvonalát tekintve, némi kutakodás után rá is bukkanhatunk a paradoxon okaira. Woody gyűlöli ezt a filmet, véleménye szerint hentesként vágták tönkre az írását. A végeredményt látva nagy valószínűséggel igaza van. A mozi már ott rossz, hogy annyira régies, poros, kopott minden a rendezéstől kezdve, a színészi játékon át, az operatőri munkán keresztül a gusztustalan látványvilágig, hogy tökéletesen kilóg belőle az (akkoriban) újdonságnak számító pszichologizálás, és a pikánsnak tűnni akaró szexualitás. És a színészek se túl jók: Peter Sellers-t eddig még csak humorosabb szerepekben láttam, Peter O'Toole hiteltelen és színpadias, Romy Schneider pedig halovány. Öreg Woody barátunk itt még nagyon fiatal, de pontosan azt adja, amit a következő 40 évben, jelenléte üdítő a többiekéhez képest. Ursula Andress nagyon keveset szerepel, viszont akkor olyan szexi, amilyet csak el tudtok képzelni.

A történetnek amúgy nincs se értelme, se célja, se ritmusa, így hiába fordul elő helyenként 1-1 jó poén, a Mi újság, cicamica? elég unalmas. A végére pedig kapunk egy elviselhetetlenül humortalan, őrült burleszkrohamot. Dehát tudom, hogy hiába beszélek itt akármit, aki szereti Woody Allen-t, az úgyis megnézi.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.07. 07:37:40

"Igazán ritka dolog, hogy ennyi fantasztikus színész (Peter Sellers, Peter O'Toole, Woody Allen, Romy Schneider, Ursula Andress) szerepeljen egy hatalmas sikerű filmben, amely ennyire rossz."

szerintem ez annyira azért nem ritka, vagy legalábbis a 60-as évekre jellemző, mert a Casino Royale is bődületesen szar, és tömve van a korszak legendáival, napokban megnézem már ezt is, mert Allen miatt ugye beinvesztáltam rá már évekkel ezelőtt
süti beállítások módosítása