Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TOP 10 - 2011 legrosszabb filmjei

2011. december 30. - Santino89

Avagy mit NEM kellett volna megnéznünk az idei filmtermésből.

 

10. Conan, a barbár:

Ahhoz képest amennyire rosszra számítottam, viszonylag kellemes csalódás ért, de ez nem feledteti sem a film hibáit, és azt sem, hogy felesleges volt újra feldolgozni az eredetit.

 

9. Thor:

Kenneth Brannagh-nak nem való a szuperhősködés, filmjében se az akció, se a humor nem működik. Azért csak 9. mert a mellékszerepekben Natalie Portman, Anthony Hopkins, és Stellan Skarsgard látható, és mert alapvetően értékelem a hollywoodi profizmust.

 

8. Vasököl:

Az év egyik legnyálasabb, legklisésebb, legsablonosabb filmje. Egyedül azért nem ért el még jobb helyezést, mert Jackman-nek jól áll ez a szerep, és nyomokban azért szórakoztató a mozi.

 

7. Csizmás, a kandúr:

Halovány karakterek, humortalanság, ötlettelenség, és rendkívül kínos befejezés. Viszont az animáció szép, és legalább nem vészesen uncsi.

 

6. Scott Pilgrim a világ ellen:

De rémséges film volt ez, a rossz trükkökkel, az elszállt, értelmetlen jelenetekkel és a hihetetlen módon irritáló Michael Cera-val, aki teljesíti minden geek szánalmas vágyakozásait. Maradj gyökér, és tiéd a bombázó! Az alábbi zene viszont kurvajó, a film egyetlen csúcspontja:

5. Másnaposok 2:

Az igazi rókabőr, amikor a készítőknek egyetlen új ötletük sincs az előző részhez képest, és még azokat sem tudják humorosan prezentálni.

 

4. Álomháború:

Közelítünk a nézhetetlen kategóriához. Az Álomháború egy értelmetlen CGI orgia, ahol a jó csajok nem dögösek, az akciók nem kemények, viszont a nyál és a giccs mindent elönt. Csak azért negyedik, mert az első jelenet (Sweet Dreams) valami elképesztően csodálatos.

3. Zöld lámpás:

Ízléstelen látványvilág, klisék, unalmas szereplők. Gyakorlatilag semmi értékelhetőt nem sikerült felfedeznem benne.

 

2. London Boulevard:

Hihetetlenül, elképesztően unalmas, rosszul megírt, pocsékul rendezett, ezeréves sablonokkal operáló gengszterfilm, amiben még Colin Farrell is gyenge. Alig bírtam végignézni.

 

1. Kémkölykök 4D:

Az azért sokat elárul egy moziról, ha közben végig az jár a fejedben, hogy biztos létezhet valahol ennél rosszabb film is a világon. Listánk első helyezettje toronymagasan alulmúlt mindent, amit csak el tudsz képzelni, talán a legrosszabb minden közül, amihez valaha szerencsém(?) volt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2012.01.02. 20:23:06

kettővel nem értek nagyon egyet, azonkívül, hogy a Scott Pilgrim 2010-es film (és hopp itt is egy egy számodra irritáló srác, aki nekem nem az) nem értem mit keres itt a Conan (értsd meg azért mert neked nagyon tetszett az eredeti, nincs ezzel mindenki így, vagyis egy olyan filmet besorolni ide, amiről még te is teljesen korrektül nyilatkoztál, szerintem nem helytálló)

én ellentétben veled tudtam szórakozni a Másnaposok 2-őn is, volt nála sokkal rosszabb vígjáték, inkább közepes volt, semmint rossz, és persze az Álomháború sem lehetne tagja ennek a csoportnak, hasonlóan a Scott-hoz az is megelőzte a korát, majd csak figyeld meg 10 év távlatából

a többivel - noha csak a Thor-t láttam, egyet értek :)

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2012.01.02. 20:57:21

Szerintem ami szar, az 10 év múlva is az lesz.

A Scott Pilgrimet 2011 január 6-án mutatták be itthon, okostojás ;)

A Conan ezért csak 10., mert nem vállalhatatlanul rossz, csak szimplán rossz :D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2012.01.02. 21:09:36

a kritikádban nem írtad hogy rossz, nyilván azóta még jobban ülepedtek a dolgok

és attól, hogy nálunk január 6-án mutatják be idei film lesz? én decemberben láttam a sajtóson, akik meg elmentek érte a Toldiba, azok meg már novemberben is megnézhették, aztán a forgalmazó gondolt egyet és bevágta az uborkaszezonra, mert a végén valaki még beült volna rá a karácsonyi hepajban

szóval sem nem idei filmtermés, sem nem 2011 filmje, maximum 2011-re átcsúsztatott és Magyarországon bemutatott filmje :p (a bemutató időpontja, 2010 augusztus volt) - és pláne nem rossz film :D

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2012.01.02. 21:29:00

Ez a cikk olyan filmekről szól, amiket 2011-ben mutattak be itthon, premier előtti vetítések nem számítanak.

Olvasd el még egyszer a kritikát: ostoba, zavaros történetről, unalmas karakterekről, szar zenéről, gyenge színészekről szól...
süti beállítások módosítása