Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tökéletes katona 3 - Egy új kezdet

2012. június 07. - Santino89

A Tökéletes katona 2 olyan elképesztően gagyi és rossz volt, hogy még Van Damme videós munkái is jórészt felülmúlták. Ezután nem szívesen kezd bele az ember a harmadik részbe sem, hiába van a poszteren Dolph Lundgren is.

Nyilvánvalóan mindent a helyén kell kezelni, ahogy ezt a filmet is. Egy direkt dvd-re készült, Bulgáriában forgatott akciófilmtől nem kell elvárni azt, hogy az eredetihez méltó legyen, de attól még egy korrekt, élvezhető másfél óra kerekedhet a dologból. És a főcím előtt erre akár még meg is lehet a reményünk, ugyanis egy kőkemény, gyors, és ütős autós üldözést láthatunk, ami kellőképpen megadja az alaphangulatot.

Universal-Soldier-Regeneration-1-Dolph-Lundgren-Van-Damme.jpg

De aztán igazából ennyi.

A maradék játékidőre tökéletes érdektelenségbe, és értelmetlenségbe fullad a sztori. Kell-e mondanom, hogy a történet nem ér egy kalap szart se? Ugye, hogy nem. A karakterek pedig ezredrangúak, akárcsak az őt alakító színészek, akiket nagyon könnyű nagyon gyorsan elfelejteni. Ezzel nem is lenne baj, de Van Damme és Lundgren is ali-alig szerepel a történetben. Van Damme ráadásul végig olyan unott fejet vág, mintha ki se fizették volna neki a gázsiját. Az pedig külön poén, hogy a szinkronstúdióban valaki véletlenül felcserélte a hangjaikat, így Lundgren megkapta az eredeti Tökéletes katonából Van Damme hangját Sinkovits Vitay Andrást, Van Damme pedig Lundgrenét, vagyis Jakab Csabát. Nem tudom, hogy fordulhatott ez elő, de elég ciki. A film alatt nem beszéltek olyan sokat, hogy egyből észrevegyem, de végig éreztem, hogy valami nincs rendben.universal-soldier-regeneration-szenebild-1.jpg

A fényképezés pedig leginkább egy otthoni VHS felvétel minőségét éri el, különösen ezeken a lerobbant, undorítóan olcsó helyszíneken. Egyedül a legvégére indul be a film, ahogy Van Damme nagy nehezen végre akcióba lendül. Ezek a képsorok már kellően kemények, brutálisak, megadják azt a fajta bűnös élvezetet, amiért elindítottuk a filmet. Csakhogy eddigre már egészen egyszerűen túl késő, mert annyira rossz volt, minden amit korábban láttunk, hogy ez a végső akció is csak éppenhogy szépíteni tud.

De mit is várhat az ember egy direkt dvd-re készült, Bulgáriaban forgatott videoszeméttől?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása