Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lopott szavak

2012. november 07. - Santino89

Az alábbiakban egy vendégkritika következik a holnap mozikba kerülő romantikus drámáról, olvassátok sok szeretettel!

„Nem tudta kiverni a fejéből azt a történetet. Azok a szavak magukban hordozták mindazt,amire ő annyira áhítozott, és a felismerést, hogy ez soha nem lehet az övé. ”

Én sem tudtam kiverni a fejemből, hogy mekkora csalódás volt a film, amikor kiderült, hogy pontosan olyan amilyennek gondoltam. Szavak, melyek 97 percen keresztül nem mondanak semmit. Már az előzetesből éreztem, hogy nem lesz valami nagy nagy durranás, de az igencsak vonzó színész koszorú miatt azt gondoltam, egy próbát talán megérhet.the-words.jpg

A történetben történet van, mint egy matroskababában, de ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy jó is a forgatókönyv. A film 3 sztorit is elmesél, félig-meddig, de valahogy az egyik sem olyan izgalmas vagy különleges, hogy elálljon a szavunk tőle.

A film elején Clay Hammond (Dennis Quaid ) az új könyvéből olvas fel a közönségnek, és nekünk. Ekkor kezdődik a második történet, amelyben Rory Jansen (Bradley Cooper) fiatal író, talál egy régi kéziratot, eltulajdonítja majd ezzel válik ismerté. Később viszont megjelenik a könyv valódi írója (Jeremy Irons), aki elmeséli fiatalkori életét, és a nagy szerelmét a csalónak. Ez lenne ugyebár a harmadik szál.the-words-pic2.jpg

Olivia Wilde (Daniella) és Dennis Quaid karaktere eléggé közhelyes, ahogy a fiatal egyetemista lány rajong a híres íróért, természetesen még a lakására is felmegy. Náluk már sokkal jobb Bradley Cooper (Rory Jansen), aki ternészetesen itt is szívdöglesztő a kék szemeivel, jó párost alkot Zoe Saldanával (Dora Jansen), egyszer kétszer még mosolyt is csalnak az arcunkra. Ben Barnes (a fiatalember) és Nora Arnezeder (Celia) pedig romantikus szerelmesek Párizs utcáin, őket nézve az első nagy szerelmet idézhetnénk fel, ha elég jó lenne ez a mozi.93118_gal.jpg

Sajnos az egész elég kiszámítható volt, véletlenül sincs benne semmilyen váratlan fordulat, vagy csavar, amire odafigyelhetnénk. Bár a film elején azt sejtettem, hogy a történet mesélő maga is átélte mindezt, de ez végül nem derült ki pontosan.

Ha ezek után még úgy éreztnétek, hogy kíváncsiak vagytok mégis a filmre, akkor inkább a női nézők figyelmébe ajánlanám, ha szeretnék Bradley Cooperen és Ben Barneson süttetni a szemüket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása