Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmkritika '94 - A cápa bosszúja

2012. november 23. - dvd_94

Ezúttal egy régebbi, már korábban publikált videómat láthatjátok a Cápa borzalmasan rossz, negyedik részéről. Jó szórakozást hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wasq 2014.03.04. 04:07:20

De nem tudtad Te záptojás, de Peter megmondja, HOGY A MADÁR AZ ÁSZ!!! :)

Ez a kritika is szerzett néhány vidám perce. Jó kis előadás volt ez is. Grat.
Ez a cápafilm szerintem is egy semmit érő ökörség volt, de így mégis kötődik majd hozzá némi jó élményem :). Ennél talán már csak 1 film létezik ami komolyabb maradandó károsodásokat képes okozni a gyanútlan filmezgetésre vágyó emberkékben. Nem tudom mi a címe, de talán Mobidik. A modern kori persze. Tengeralattjáróval akarja egy vén marha katona levadászni, de persze nem sikerül. A végén a fehér bálna kis híján a szárazföldön "szaladgál" az uszonyain vagy kicsivel a föld felette repül vagy mit csinál :O. Odabasz! Nincs az a "mindenevő", filmzabáló, 0-24.ig a TV-t bámulni képes elvetemült humanoid, aki megúszná min. egy részleges agybénulás nélkül a film végig nézését. Isten óvjon tőle mindenkit! :)
süti beállítások módosítása