Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Breaking Bad - harmadik évad (2010)

2014. október 11. - scal

Bocs, de ügynökökből nem kérek. Tegyetek fel a tiltott hívások listájára. De ha rendes vagy hagyj üzenetet.

Breaking-Bad-Season-3-TV-Show.jpg

No. A harmadik évad bizony - mondjuk azt - tartja a megfelelő szintet. Nekem a fenomenális második után mégis kicsit kevés volt. Bár jó pár erős jelenettel büszkélkedhet, a legdurvább, legmeghökkentőbb dolgok az utolsó két részben történnek. Mondhatnám akkor indul be az évad, amikor véget ér. És ez nem szép AMC. Még egy ok arra miért is ne nézzek "élőben" sorozatot. Ugyanakkor fel kell készítsek mindenkit arra is, hogy ez az utolsó évad - jelenleg - aminek szinkronja van, szal ha végig akarod nézni MOST, akkor az utolsó kettőt felirattal kell tegyed. Ami meglehet nem baj, ugyanis ebben az évadban megint néha se szó se beszéd átvált pár helyen angolra - vagyis működött az Rtl Klub ollója.

Az évad egyébiránt nem igazán hoz be új szereplőket, lényegében csak a tolószékes don két unokaöccsét, akik hajtóvadászatot indítanak Heisenberg után. Így pótolva az elveszett akciójeleneteket, melyek Hank traumája után megcsappantak az második évadban. Apropó Hank, őt nagyon durván visszaszorítják az évad második felére, és így a rendőrség munkájába ezentúl alig kapunk bepillantást, helyette Mike - a problémamegoldó - kerül előtérbe, és ezzel együtt ebben a tizenhárom részben egyik kedvencemmé vált.

Akkor spoileresen az eddig történtekről, és viszonylag spoilermentesen arról mi is következik ebben az évadban. Lényegében Walt élete anyagilag totál helyrebillent, sikeres műtétet hajtottak végre rajta, remissziót produkál a rákja is, és megszületik a lánya. A felesége viszont teljesen megutálta, el akar válni, és nyilvánosan csalni kezdi. Vagyis mindaz amiért egykor speedet kezdett gyártani, hirtelen köddé foszlik. Itt már kopasz, szakállt is növesztett - ugye akinek valami arcszőrzete van, az a pszichológiában bujkál, rejteget valamit - vagyis transzformációja beteljesült. Az előző évadban beszerezte fekete kalapját - utalás a rosszfiúságra -, és valami megváltozott a tekintetében is. Noha akkora geci mint a második évadban nem igazán lesz.

Breaking-Bad-Periodic-Table.png

Véleményem szerint annál nagyobb tetűséget, hogy hagyta a lányt megfulladni nem fog elkövetni - legalábbis sem a harmadik, sem a negyedik évadban. Ami még egy nagyon rohadt cselekedete volt, hogy hányásig itatta a nyomorék fiát, aki még a tizenhatot se töltötte be. Persze lemaradt a saját lánya születéséről is, de hát valljuk be azt az üzletet senki nem hagyta volna veszni. Ebben az évadban pedig rá kell döbbennie, hogy az aprólékosan felépített kis világa kezd széthullani. Külön kell költöznie, végig kell néznie, ahogy neje szarvakat rajzol arra a golyó fejére, fia totál nem érti miért történik mindez, és ami a legrosszabb felesége magától rájött, hogy drogdíler, vagyis oda a katarzis, hogy ő majd jól bevallja. Elkésett vele.

Ugyanakkor az élet nem áll meg, és bár túlzásnak érzem a légi katasztrófát, de állítólag tényleg történt egy ilyen. Egész Albuqurque ezt próbálja kiheverni, mindenki viseli a kis kék szalagocskát. Szerencsére nem sokáig kérődznek rajta, hiszen Walték immáron nagyban nyomják a főzést, egy egészen spéci laborban. Ahol már nem szaros húsz kilót kellett produkálni, hanem heti száz, kétszáz kilót.

Jesse természetesen meg van zuhanva, de hát kit nem viselne meg, hogy a szerelme reggelre holtan fekszik mellette az ágyban. Úgy dönt leszokik a speedről és elzarándokol egy öngyógyító táborba. A viszonya pedig határozottan kezd megromlani egykori mentorával. Igazából úgy érzem az írók nem nagyon tudnak mihez kezdeni karakterével. Mindig úgy viselkedik, ahogy éppen kell. Ha kell, akkor az adott részben lojális, ha kell, akkor meg szövögeti a kis terveit, hogy is basszon ki Mr. White-al. Emiatt kicsit háttérbe szorult, de ez inkább a következetlen történetvezetésnek tudható be, sem mint Paul játékának, amivel most sincs semmi baj.

91gZKm3ZR7L._SL1500_.jpg

Kicsit úgy érzem, az alkotók megültek a babérjukon. Bezsebelték az Emmyt - a harmadik évad írásakor még nem lehetett tudni, hogy a másodikért is megkapják e - és emiatt visszavettek a tempóból. Sőt fel is borították az egyedi mesélést, és ebben az évadban nagyon sok flashbacket kapunk. Például, hogyan került Danny Trejo feje egy kibaszott teknősbékára :D, a Don hogy tanította meg fiait a CSALÁD szentségére, vagy Jesse hogy vette meg a buszt. Ez utóbbi annyira szemét módon lett bemutatva, hogy háromszor is elindítottam mire rájöttem, hogy nem az első évadot látom. Ugyanakkor a cliffhangerek is felerősödtek, szinte minden rész végén kapunk valami "akurvaanyádat" ami miatt az ember lankadó figyelme mégis visszatér, és máris nekikezd a következő résznek.

Azután van pár rész, amit nem tudok hova tenni. Ott van pl. A légy című? Ez mi akart lenni? Hőseinket bezárják a laborba, és szinte senki más nem szerepel benne, csak ők ketten. És az egész történet miről szól? Hogy egy kibaszott legyet próbálnak lecsapni. Mert szennyezéshez vezetne. Amikor a koszos buszban főztek az nem volt baj? Itt meg az? Ugyanakkor a közvetlen ezt megelőző, Egy kafkai világ, iszonyat jó, tele idézhető beköpésekkel: "Egy kafkai világban élünk basszátok meg." és sírva röhögős részekkel. Egyértelműen az évad vége az erősebb, és egyértelműen miért? Hogy a hülye tévénéző várja a következő évadot. Amire egy évet kell várni. Totál szívás. Látszik azért, hogy a második évad rendesen ki lett dolgozva, itt meg az írók nem igazán tudták merre is haladjanak, ráadásul Vince Gilligan  már mindössze két részt jegyez a tizenháromból.

Persze nem mondom jó ha a karaktereket mélyítik, megfestik a motivációikat, és amennyit behoztak a másodikban, annyi bőven elég volt, és ezeket mozgatni kell, meg okozatokat felfesteni. De hiányzott a nagy kérdés is ami eddig generálta a feszültséget. Talán csak, hogy kinyírják-e Waltot? De érezzük, hogy se Jesse, se Walt nincs itt veszélyben, és amíg még két évad hátra van ugye senki nem hiszi el, hogy bármelyiket is kinyírnák? Ez nem a Trónok harca. A gond sokkal inkább az, hogy ugyanez a tendencia folytatódik tovább a negyedik évadban, ahol már nagyon kilóg a lóláb a toporgás terén.

walt-s-last-supper-breaking-bad-31758512-2560-1812.jpg

Akiről érdemes beszélni és új szereplő, az Walt asszisztense, Gale Boetticher, akit David Costabile játszik. Bár karakterét nem tudom hová tenni. Ő egy annyira jószívű gyerek - lehet talán homokos is - és fel nem foghatom, hogy került ezek közé a szemétládák közé. Ráadásul vega, isteni jó kávét titrál és senkiről sem feltételez rosszat. Persze adnak egy bugyuta indoklást, de én azért ezt nem ettem meg, az ő karakterének nem ártott volna valami súlyosabb motivációt adni.

Jaj hát nem beszéltem Wendyről, a kurváról sem eddig. Akinek egy napját montázsolják össze az egyik rész elején. Az egyik legemlékezetesebb nyitány hozzákötődik. Amikor farokról farokra hajol a kocsikban, és istenem de ronda ez a nő, milyen a szája, jézus mária, és ezt Jesse simán megtöcskölte. Julia Minescinek sajnos nem kellett sok smink ehhez a szerephez. Azt hittem, hogy őt már nem rántják elő a kalapból, de a Breaking Bad szereti a meglepetéseket, és a sors kusza összefonódását boncolgatni.

Mit lehet még elmondani erről az évadról. Eredetileg 2011. március 21. és június 13. közt vetítették, sztenderd 45-47 percesek az adott részek, vagyis akár egy éjszaka ez is ledarálható. De valahogy mégsem éreztem benne azt a tömény gonoszságot, ami a másodikban kezdett felszínre törni. Ezek a "bűnök" nem olyan durva dolgok, mint amiket már eddig elkövetett antihősünk. Az is lehet az elmúlt 33 rész alatt az ember már hozzászokott, de valahogy a sorozat vesztett a mellbevágó frissességéből. Persze kit akarok becsapni. Amikor az ember már ilyen mélyen benne van egy sorozatban, úgyse fogja abbahagyni, hiszen kevesebb van hátra, mint amin már túljutott.

BB1600-b.jpg

Összességében tehát egy szolid évadot zárhat a néző. Jó kezdéssel, ütős lezárással, egyértelműen az utolsó részek a legjobbak. Ami közte van az is elmegy, vannak jobb részek, vannak nagy pillanatok. De ez a rapszodikusság nem tett jót a nagy egésznek, itt már azért látszik, hogy feszesebbre is húzhatták volna a nadrágszíjat, felesleges ezt rétestésztaként nyújtani. Ráadásul arra az évad végéig nem jöttem rá... miért kúsznak?

Ha tetszett a bejegyzés, lájkolj minket a Facebook oldalunkon!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.01.29. 18:35:07

Hát bitch, el se hiszem, hogy nem ÉRTETTED a legyes részt. Mélyet csalódtam. Hogy lehet, hogy ennyire nem tudsz elvonatkoztatni? Szerinted mégis mi lehet az a légy? Mi volt a téma abban a részben igazából? Miért zümmögött újra a végén is?
Bitch... és ilyenek írnak filmes blogokat.... :D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.01.29. 21:32:22

@Santino89: nem tom írd le, kurvára az agyamra ment az a rész :D amúgy több mint a fél világ utálja azt a részt :D

bijáecccs

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.01.30. 00:00:28

@scal: sok buta bitch... éppen ezért lehetne tőled többet várni...
bitch...

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.01.30. 00:13:22

@Santino89: nézd én egyáltalán nem kerestem ilyen metaforákat ebben az egészben, és a sorozat gyakran él azzal, hogy egy motívum visszaköszön a végén, vagy stáblista alatt - pl. a tata csengője :D

szóval leköteleznél ha megosztanád magvas gondolataidat a Filmbook olvasói IS hálásak lennének neked...

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.01.30. 18:03:01

@scal: ez nem metafora, hanem szimbólum, bitch... és annyira adja magát, hogy vagy rájössz magadtól, vagy sose mondom el

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.01.30. 18:50:39

@Santino89: jah kurvára adja magát, biztos felszívtál egy csíkot és beleláttál valamit :D

bijáecccs

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.01.31. 10:52:38

@scal: én életemben nem szívtam csíkot, te viszont egy buta bitch vagy :D
bár abban úgy néz ki igazad lesz, hogy a negyedik évad nagyon leeresztett, a 7. résznél tartok, és máskor 2 epizódban több minden történt, mint itt 7-ben... bezzeg a cliffhangerekre nagyon rágyúrtak...

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.01.31. 16:13:46

@Santino89: nah örülök, hogy haladni kezdtél, gondolom a 2-3. pörgetett fel - vagy egy két utca :D - ugye a hármas is mennyire szemét módon fejeződött be, ahhoz képest a négyesnek megnyugtató vége lesz, de a második fele azért erősebb, viszont a 2-3-as évadok a legjobbak, az ötösre még kíváncsi leszek mit mondasz majd :D

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.01.31. 17:49:57

@scal: az pörgetett fel, hogy hazajött a csaj, és vele nézzük együtt :D

Petrow 2016.08.01. 11:04:54

Done and done. Vágjunk is bele.

SPOILELES, DE NAGYON DULVÁN!

Nekem jobban tetszett, mint a második évad; talán azért, mert az az elején leült, és csak a második harmadtól pörgött fel, itt pedig nagyjából a Fly epizódig kitartott a lendület. A vége pedig tényleg alátámasztotta azt az érvelésed, hogy nem érdemes real-time nézni sorozatokat. Kb a falat kapartam volna, ha egy évet kell várnom arra, hogy Jesse tényleg végzett-e Gale-lel.

Történet: Két dolgot éreztem túlságosan elnagyoltnak. Az egyik a Ted-Skyler viszony szőrmentén való zárása. Ez kidolgozott és hangsúlyos volt az évad elején. Walt itt döbbent rá, hogy tényleg MINDENT elveszített, Skylernek meg a saját erkölcsi mérlegét kellett újrakalibrálnia. Aztán Hank megtámadása után az egész eltűnik a süllyesztőben - elég esetlenül. Neked hogy fogadná a főnököd, ha hetekig nem mennél be dolgozni a sógorod balesete miatt? Kib*szna, mint macskát szarni.
A másik Hank, aki az évad felétől parkolópályán van. Az utolsó pár részben lezajló változása szerintem valami egészen drámai véget készít neki elő, ha már az unokatesók gyilkossági kísérlete nem volt eléggé az.
Nem tudom, hogy a két színésznek esetleg más elfoglaltsága volt-e, vagy csak anyagi okok miatt parkoltatták őket, de ebből többet is ki lehetett volna hozni.
A kúszás: A wiki szerint Santa Muerte, mexikói népi szent oltárához a hagyományok szerint térden állva kell elkúsznod.
A légy: nekem az az értelmezés fekszik, hogy a kis dög Walt lelkiismerete. Miatta figyelmezteti Jesse-t, később miatta menti meg, miatta kockáztatja az életét. Ez az a valami, ami "nem engedi főzni", vagyis nem engedi, hogy Jesse-t is odadobja a céljai elérése érdekében.

Szereplők: Megint csak a rosszfiúkkal kezdjük. A két unokatesó baromi jól megírt, és előadott szereplő; nekem valahogy a Mátrix ikreire hajaztak. All walk - no talk. Még ilyet. Teo jelentei is roppant erősre sikeredtek.
Mike: örülök, hogy több teret kapott (eredetileg Sault helyettesítette volna csak egy rész erejéig). Az évad végének fekete humorát is főként ő szállította. Kíváncsi leszek, hová fejlődik.
Gene: nekem azért érdekes, mert ő is csatlakozik a kvázi-ártatlan áldozatok sorához (mint Tomás és Jane). A sorozat úgy tűnik, szereti kinyírni az ilyen, morálisan kicsit ingoványos talajon lévő, de mégis szerethető szereplőket. A negyedik évad nyitánya meg pluszban forgatja meg még az emberben a tőrt, hogy mit is köszönhetnek Gale túlbuzgóságának Walterék...
Gus: továbbra is előkelő helyen van a "legjobb TVs gonosz" listámon.

Walt: úgy érezem, hogy ebben az évadban kicsit eltolódik róla a hangsúly. Az átváltozását jól leírtad, nincs mit hozzátenni.

Skyler: Én komolyan nem értem, miért van az a vegytiszta gyűlölet a neten vele szemben. Szerintem briliánsan megírt és eljátszott szerep az övé, én egy percig nem tudtam utálni. A már említett erkölcsi dilemmája is érdekes: mi az a bűn, amit még elfogadsz? A főnököd milliókat sikkaszt, embereket, családokat tesz ki egy gazdasági válság után az anyagi ellehetetlenülésnek, de csak a gyerekeiért teszi. A férjed drogot készít, embereket (gyerekeket?) tesz tönkre, amit mondjuk igazából nem hiszem, hogy Sky teljes mértékében átlát, de ezt is a családjáért teszi. A nagyobb bűn igazolhatóvá teszi a kisebbet? Aztán, a fordulat is érdekes, hogy hogyan áll be egyre inkább Walt mögé. Az 1. évadban még arra tippeltem volna, hogy nem fogja tudni kezelni az ölükbe hullott gazdagságot, de pont ő a józan ész hangja ezen a téren.

Walt Jr. és Marie: Marie-nek itt az évad közepéig semmi, utána meg az áldozat szerepe jut; nem túl érdekes. Walt Jr. az elején valóban érdemben hozzáad a történethez, de a végére nem igazán szerepeltették az írók.

Jesse: szegény ördög, basszus... A kezdeti balfasz, comic relief nálam a legfőbb tragikus hőssé lépet elő, talán még Walt történeténél is szomorúbb az övé. Elveszíted a családodat, a barátaidat, a szerelmedet, a pokoljárásod után rájössz, mi is vagy valójában, aztán még sem, mert a lelkiismereted bekavar, és olyan szarvihart zúdít rád, aminek a végén ott állsz, gyilkosként. Van ennél is lejjebb?
Veled ellenben inkább azt mondom, hogy a legszadistább hajlamú írónak adták Jesse történetfonalát, és inkább csak elszenvedője, nem irányítója az eseményeknek. Két kivétel van, az egyik, amikor újra be akarja indítani a bizniszét, és lop a laborból (láttuk, mi lesz a vége), és amikor megpróbálja Andrea gyerekét megmenteni.

Petrow 2016.08.01. 11:15:27

Hank-re már nem maradt hely: továbbra is nagyon kedvelem, bár az évad közepén egy lyukas garast nem adtam volna az életéért.
Mindenesetre a merényletet tartalmazó "One minute" epizódot egyedül is elviszi a hátán, és amikor bemegy Jesse-ből a szart is kiverni, számomra az évad egyik legmeggyőzőbb alakítása. Azzal együtt, amikor az előző rész végén a roncstelepről elrohan Marie-ért a kórházba.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2016.08.01. 13:49:53

@Petrow: "Ez az a valami, ami "nem engedi főzni", vagyis nem engedi, hogy Jesse-t is odadobja a céljai elérése érdekében."

jah miután egy csomó szemétségre rávette, többek közt hagyta meghalni a nőjét, és bemanipulálta hogy megöljön egy embert

megszólal a lelkiismerete

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2016.08.01. 13:56:41

@Petrow: "Van ennél is lejjebb?"

lesz :D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2016.08.01. 14:02:06

@Petrow: nem értem számodra Hanknél miért lóg ki a léc, ha nem vetted volna észre itt is azok hullanak, akik nem állandó szereplők

Skylert utálatához meg talán nem vagy elég idős :D kibaszott köcsög kurvája

Petrow 2016.08.01. 15:41:51

@scal: Ácsi, Gale megölése csak ez után három résszel lesz.

Bemanipulálta? Kövesd csak vissza. Az egész onnan indul, hogy Jesse arcoskodik, és saját hálózatot akar. Ezért megy el az elvonóra, vevőket szerezni. Ezért jön össze Andreával.
Ha nem rúgja össze a port a két dílerrel, az egész nem fajul odáig, hogy Gus el akarja vágni a torkukat, és nem kell megölnie Gale-t.
Walt azzal, hogy a 4-5. rész környékén ragaszkodott hozzá, hogy ő főzzön vele, megmentette az életét. Mennyivel könnyebb lenne neki felnyomni a félnótás haverját a nagyfőnöknél, pláne lopás miatt?
Meg aztán nem aprópénzről beszélünk, 1,5 millával több maradna neki.
Nem; bármekkora szarzsák is (lesz) Walt, bármekkora szarságokat is követ el, Jesse az a határ, amit még ő sem lép át.

A Hankkel kapcsolatos válaszodat nem igazán értem. Pont azt furcsálltam, hogy egyáltalán megérte az évad végét :)

"Van ennél is lejjebb?"
"lesz :D "

A 4. évad első 3 része alapján költői kérdés volt :)

"Skylert utálatához meg talán nem vagy elég idős :D kibaszott köcsög kurvája "
LOL, a bejegyzéseidben elejtett kronológiád alapján max 2-3 év lehet közöttünk :)
Skyler OK, hogy követ el szemét dolgokat, de én valamiért elnézőbb vagyok vele, mint a net 99,9%-a. Talán, mert még nem láttam az utolsó 2 évadot, de a mostani állapot alapján azt mondom, egálban vannak Walterrel. Hogy innen mit tesz rá még a lapátra, azt majd meglátom. Gusra is azt írtam egy hete, hogy nem öl saját kézzel, erre nesze neked, Box Cutter...

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2016.08.01. 15:51:13

@Petrow: igen deee Jesse egy pitiáner zsebhokis lúzer volt, ő az akit előbb utóbb elkapnak, bevarrnak a börtönbe, de jó eséllyel utána soha többet nem nyúl a droghoz, erre jön ez a fasz, és megdumálja, hogy nagyban kell játszani, megvédeni a területét, ölnie is ha kell hogy legyen tisztelet iránta

Jesse mindent azért tesz, mert Walt mondja neki, persze még itt is a saját pitiáner módszereivel, majd aztán jön a negyedik és főleg az ötödik évad, amikor már... (de ezt nem tőlem fogod megtudni :D)

Gale esetében is, ott üvölti neki a telefonban hogy azért kell megölnie, mert rajta kívül csak Walt tudj a kéket előállítani, és akkor Gusnak szüksége lesz rá, Jesse nem veszítene semmit, csak ezt a kopasz tetűt nyírnák ki a gecibe :D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2016.08.01. 15:55:16

@Petrow: "Jesse az a határ, amit még ő sem lép át."

muhahahahahahahaaaaa

bruhahahahahahahahaaaaaa
elhittteeee

az ostobaaaa :D

na... khm... szóval majd szeretném ha erre a kijelentésedre emlékeznél :D

Skyler kapcsán, leginkább az első 3 évadban lehet gyűlölni, szóval nem, te valamiért... rá vagy kattanva :D

igazából Santino nyitotta fel a szemem, hogy Walt valójában Gretchent dugta, csak elbaszta, és akkor kiforgatták a vagyonából is, aztán mehetett kémiát tanítani egy középiskolába egy hárpia feleséggel

Gus kapcsán az a gyilkosság szerintem kilóg nagyon a képből, és tipikusan a szarabb megoldásokhoz tartozik, de nyilván meg akarták mutatni, hogy nem viccel, de a negyedik évad az ő évada lesz :D

Petrow 2016.08.01. 16:43:47

@scal: "elkapnak, bevarrnak a börtönbe, de jó eséllyel utána soha többet nem nyúl a droghoz"

Mint Skinny Pete, meg Badger, ugye? :)

Walt és Gretchen esetében kicsit nehezen tudom összerakni a kronológiát, így, 3 évad után.
Különösen, a Full Measure-ös flashback után, ahol Walt valami igen menő laborban dolgozott, lézerfejlesztésen, és Sky már terhes.

Szóval:
1) találkozik Skylerrel, Los Alamosban. Összeházasodnak, majd
2) megy dolgozni a lézer-laborba.
3) Majd, UTÁNA kezdik el megalapítani a Gray Matterst?

Mert nekem az egész valamiért úgy jött le, hogy a sorrend 3-1-2.
Ha viszont 1-2-3, akkor a ti verziótok áll, és Walt kúrogatta Gretchent, miközben Skyler már a felesége volt.
De ha meg kiforgatják, utána nem hiszem, hogy elmennek Eliott szülinapjára, ott még jópofiznak is egymás között, plusz, utána Gretchen nem akadna úgy ki Walt-ra az étteremben. Nekem egy kicsit billeg ez a része a történetnek, de ez legyen a legnagyobb gond.

"muhahahahahahahaaaaa
na... khm... szóval majd szeretném ha erre a kijelentésedre emlékeznél :D"

You had my curiosity, now you have my attention :)

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2016.08.01. 17:13:42

@Petrow: nem tom, ez a Walt egy szarrányomott ürge az elején, és simán van ilyen, hogy jaj mit szólnak inkább elmegyek jobb a békesség, mert ennyire gyáva, szal tudod semmi kedve elmenni, de elmegy, mert mit szólnának ha nem menne, és jópofizik :D
süti beállítások módosítása