Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Harcosok Klubja - Nyereményjáték!

2014. június 03. - Filmbook

Megszegve a klub első és második számú szabályát, ezúton kihirdetjük, hogy június 18-tól újra a hazai mozikba kerül az ezredforduló kultfilmje, a Harcosok klubjaDavid Fincher látomásszerű rendezése Edward Norton és Brad Pitt zseniális alakításával, digitálisan felújítva, feliratos és szinkronizált verzióban is látható lesz a mozivásznakon. Budapesten a Corvin és a Művész mozikban, országszerte 18 további helyszínen, a megyeszékhelyek többségén vetítik. A filmet Budapesten az első hetekben kizárólag a Budapest Film Zrt. mozijaiban láthatja a közönség: a Művész moziban feliratos, a Corvin moziban feliratos és szinkronos változatban is.

A Pannonia Entertainment jóvoltából 3 db páros jegyet sorsolunk ki a film premier előtti díszvetítésére, amely 2015. június 9-én kedden 20:30-kor Corvin Mozi Karády termében veszi kezdetét. A feltételekért kattints a tovább gombra!

fightclub.jpg

Hogy megnyerd a három darab páros belépő egyikét, a következő két dolgot kell tenned.

1. - Lájkold a FilmBOOK oldalát.

2. - Ha ez megtörtént, akkor nézz körül alaposan az oldalon, és adj választ a következő kérdésre:

David Fincher filmjeiről hány darab kritika/ismertető született a mai napig az oldal fennállása óta? Figyelem, toplisták nem számítanak, az ugyanazon filmekről írt különböző szerzők írásai viszont igen. A cikkek linkjét kérjük elküldeni.

A megfejtéseket válaszlevélben kérjük a filmbook.blog@gmail.com e-mailcímre legkésőbb most vasárnap, azaz június 7. éjfélig. A tárgymezőben ne felejtsétek el feltüntetni: Fight Club. A nyerteseket nyolcadikán, legkésőbb hétfő délig kiértesítjük.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása