Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rémálom az Elm utcában 2 (1. rész)

2012. október 13. - dvd_94

Üdvözlök mindenkit! dvd_94 vagyok, a Filmkritika 94 készítője, és most, hogy átköltöztem ide a Filmbook-ra, ide fognak kikerülni ezek a videók, illetve alkalom adtán pár villám-filmkritikát is láthattok majd tőlem.
Jó szórakozást!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2012.10.14. 13:17:08

ez a egy kicsit rövidebb lett mint vártam, de gondolom csak azért, mert Halloweenre lesz még pár nyalánkság. Bár még egyik Freddys filmet se láttam - még kettő hiányzik a kollekcióból - agyon, hm, ígéretesnek tűnik :D

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2012.10.14. 14:11:51

A nagyon kígyós, meg a papagájos poén nagyon ütött :D Gratulálok egyébként, tartottad a tőled megszokottan magas színvonalat :)
Kicsit csodálkozom, mert amikor mondtad, hogy ezt a filmet választottad, azt hittem, hogy azért mert politikailag inkorret buzis poénok tárháza kínálja magát :D (van is egy ilyen értelmezése a filmnek. www.youtube.com/watch?v=3-M_s2Q9k0M). vagy lehet ez a folytatásban lesz?
Tényleg, mikor lesz a második rész?

dvd_94 2012.10.14. 15:05:01

Az elemzésnek azt a részét ahol a buzis poénokra térek ki a következő részre hagytam, és amellett rengeteg más dologra ki fogok térni, azért is lett kicsit rövidebb ez a rész. Még pontosan nem tudom, hogy mikor jön a következő rész, valószínűleg jövő héten fogok neki.

jackass99 2012.10.14. 17:09:25

Remek volt a kritika, nálam is nagyot ütött a papagájos poén. Amúgy remek alanyokat választasz.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2012.10.21. 01:59:06

Hát nem tudom. Biztos elfogult vagyok vele kapcsolatban, de nekem a Rémálom filmek egytől egyig kultusz filmek. Kivétel a 7. rész és a remake. Na azok egyenesen minősíthetetlenek.
De az első 6 számomra tökéletes kikapcsolódást nyújtanak. Bármikor előtudom őket venni és élvezni.

Számomra Freddy Krueger a valaha volt legjobb horror karakter. (Mellette Jason az még akit nagyon bírok.)
süti beállítások módosítása