Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

FILMBOOK Podcast 8: Fogságban - Don Jon - Szupercella - Végjáték - Az éhezők viadala: Futótűz

2013. december 14. - Filmbook

Ezúttal Lisztes és Santino ültek össze, hogy jól megbeszéljék a közelmúlt filmjeit. Jó szórakozást hozzá!catching-fire1.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wmitty · http://utanamsracok.blogspot.com 2014.07.12. 15:34:50

Végjáték:
jelen pillanatig én még pont fordítva állok a regény/film ismerete tekintetében, mint a megszólalók. Ezt tudva, valamint hangsúlyozva, hogy rég kedvelem Card könyvét, sőt, álmaim netovábbja volt húszbéve, hogy lássam is egyszer, amit olvastam (a "kidobóst", persze), szóval bár többször elhangzik, hogy "a regényben ez meg az biztos jól meg van alapozva"... hát egy frászt, nincs semmi. Se a gyerek zsenisége, se a nagy csavar, se a hangyok iránti empátia, stb.
Regényben mégis elég jó az egész, működik - ebben a filmnen meg, úgy látszik, nem. Rossz a rendezés, ez lehet csak a magyarázat.
süti beállítások módosítása