Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vitathatatlan 2

2011. október 10. - Santino89

Tegnap este egy jó kis tesztoszterontól bűzlő, keménykedős, verekedős filmre vágytam, így a Vitathatatlan 2 elsőrangú választásnak tűnt. Azt hallottam róla, hogy sokkal jobban sikerült, mint az első rész, és érdemes megnéznem. Ez baromság volt, az első részben legalább volt néhy kultarc, mint Ving Rhames, Wesley Snipes, Peter Falk, Wes Studi, vagy Michael Rooker, és egy olyan rutinos öreg róka rendezte, mint Walter Hill.

Kezdjük kivételesen a jó dolgokkal. A bunyós jelenetek tényleg baromi látványosak.

Ennyi.

Most jöjjön, minden ami szar volt:

A dolog "mű"-sége zavart a leginkább. Szeretem, ha egy film magába szippant, és nem jut eszembe, hogy filmet nézek. Itt ez nem sikerült. Végig érezhető, hogy ez nem egy igaz orosz börtön, hanem egy filmdíszlet, hogy az amerikaiak milyennek képzelik el mindezt. A színészek minősíthetetlenül ripacskodnak ezekben a keménykedős, macsósnak szánt jelenetekben egytől egyig viccesek lesznek. A történet hiába pörgős, annyira sablonos, hogy végtelenül unalmassá válik ez a másfél óra, mert mindig pontosan tudjuk, hogy mi fog történni. Emellett persze a cselekmény is logikátlan, a főszereplővel sem lehet együtt érezni egy pillanatig sem, a figurák meg az egész közeg tök hiteltelen, úgyhogy az amúgy még jó verekedős jelenetek sem olyan hatásosak, mint amilyenek lehetnének. A film vége pedig olyan nyálas, és annyira nem ideillő, hogy egész leesett az állam, amikor megláttam. Ez egyedül tényleg meglepő volt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása