Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az elefántvadász

2011. május 09. - Santino89

Clint Eastwoodnak illik minden filmjét megnéznem, mivel az egyik példaképemről van szó, így természetesen Az elefántvadász sem maradhatott ki, még úgy sem, hogy nem tudtam róla nagyon semmit sem.

Eastwood egy akaratos filmrendezőt játszik benne, így egy kicsit olyan, mintha saját magát alakítaná, de annyira mégse illik hozzá a szerep, egy kicsit túl laza, ahhoz, mint amit már megszokhattunk tőle. Az afrikai táj, meg az operatőri munka persze nagyon szép, mint minden '90-es években készült Afrikában játszódó filmben. A jó öreg Clint mellett a többi szereplő nem igazán kap teret, de ő meg annyira nem nagy színész, hogy valamirevaló dráma, vagy akció nélkül, egyedül elvigyen a hátán egy filmet. Ugyanis ez a legnagyobb baj Az elefántvadásszal, még csak nem is az, hogy a szokásos eastwoodosan lassú, megfontolt tempóban halad előre, hanem hogy nincs benne semmi plusz, amiért érdemes megnézni. Nincs benne semmi rossz, vagy kirívó hiba sem, de teljesen közepes film, egyedül Afrika és Clint rajongóknak tudom ajánlani.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása