Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A horda

2011. október 13. - Santino89

Komolyan elgondolkodtam A horda megnézése után.

Mi értelme van minden egyes filmről írni, amit látok? Mi lenne ha csak azokról írnék, amikről érdemes írni. Mert A hordáról igazából nem nagyon érdemes.

Egy francia zombifilm, de hogy francia, az csak nyomokban fedezhető fel rajta, ugyanígy lehetne amerikai is. Azzal a különbséggel, hogy míg az eredeti Holtak hajnalában a fogyasztói társadalmat kritizálták a plázákban tántorgó zombik, addig itt inkább a franciák kisebbségektől való félelme jött át nekem. Az akciójelenetek néhol egész profik, máskor kifejezetten érezhető a trash hatás, ráadásul pont ott, ahol nem igazán kéne. Izgulni, vagy félni is lehet minimálisan A horda tulajdonképpen képes lekötni a figyelmünket, de ennél több már nemigen telik tőle. Trashfilmnek túl profi, rendes filmnek meg túl trash.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.10.18. 08:30:02

már hogyne lenne, legalább tudom milyen beteg filmeket képes vagy végignézni :D és ez elismerésért kiállt!

másrészt legalább látom milyen széles palettáról válogatsz

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2011.10.18. 16:56:41

Á, ez semmi a régi, olasz Fulci féle zombi filmek, na azok igazán betegek voltak, és tényleg nem volt egyszerű végignézni őket. Tekintve hogy nagyon értelmes kötőszövet sem volt az egyes jelenetek között, olyan random módon működött az egész.
süti beállítások módosítása