Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vitathatatlan 3

2011. november 18. - Santino89

A Vitathatatlan 1-nek a címét leszámítva (meg persze, hogy börtönbunyóról van szó) az ég világon semmi köze a két folytatásához. Ennyi erővel Van Damme börtönös filmjének a Maga a pokolnak is adhatták volna ezt a címet. De a két folytatás legalább hasonló hangvételű. Éppen ezért kissé nehezen vettem rá magamat a pocsék második rész után, hogy még a harmadikat is megnézzem, de mivel tegnap csak szar filmeket sikerült látnom, úgy gondoltam koronázzuk meg a napot még egy fércművel. Számításaim azonban nem váltak be.

A Vitathatatlan 3 ugyanis  maga verekedős kategóriáján belül tökéletesen működőképes, szórakoztató darab. A színészi játék persze gyenge, de legalább nem olyan túlzottan ripacskodós, mint a második részben. A történet se valami nagy szám, de legalább meg van írva, láthatunk csalást, összeesküvéseket és nem 100%-ig kiszámítható. Az előző rész negatív hősét tették meg főszereplőnek, ami egyrészt jó ötlet, de még jobb, hogy a játékidő nagy részében, ugyanolyan tapló geci maradt, mint amilyen volt. A barátság ábrázolása is tök korrektre sikerült, nem válik feleslegesen nyálassá, vagy érzelgőssé. A párbeszédek persze nem túl jók, helyenként még nevetségessé is válnak, de még abszolút elfogadható ebben a kategóriában. A börtönös életérzést is jobban sikerült átadni, mint a 2-nek.

Ami pedig a lényeg: a verekedések. Valami szenzációsak, olyan szinten kemények, brutálisak és látványosak, amennyire ez csak elképzelhető. Különöse a capoeira-s, brazil srác volt az, aki meglepetést okozott. De persze Scott Adkins, a főszereplő is kitett magáért, bár a végső verekedés már abszolút hiteltelen lett. Ennyire jó bunyókat nem tudom egyáltalán lehet-e máshol látni, de hajlok arra, hogy nem. Aki pedig kicsit is élvezi az ilyen jeleneteket, vagy az efféle stílusú filmeket, az mindenképpen nézze meg a Vitathatatlan 3-at, mert ebben a kategóriában egy nagyon jól sikerült filmről beszélünk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása