Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az a 10 nő, akivel hancúroznék

2013. április 12. - scal

Elég merészet gondoltam erre a hétvégére, de minthogy rendre megkapom jobbról-balról a "playboygyerek" jelzőt gondoltam miért ne. Ez a lista is érik egy ideje, de egész egyszerűen Hollywoodban annyi jó nő szaladgál, akik ráadásul nem csak jól néznek ki, de még tehetség is szorult beléjük, hogy néha lehetetlenségnek tűnt egy ilyen listát összeállítani. Meg ugye a csajok is öregednek, pár éve még kapásból azt mondtam volna, Angelina Jolie, noha ő is 2002-2005 környékén volt a fénykorában, és azóta valami borzalmasan lefogyott, - nem baj legalább lehetne vele jókat kajálni. Ha meg beválasztok minden nőt a fénykorából, mint egyik nagy kedvencemet Gina Gersont mondjuk 95-ből, akkor ilyen alapon jöhetne minden jó nő 1930-tól napjainkig. Úgyhogy mivel nem sci-fi listát készítek - épp elég sci-fi arról ábrándozni, hogy egy földi halandó leakaszthat egy hollywoodi csajt - maradjunk a jelennél, és nézzük ki a 10 legjobb nő ma Hollywoodban, szigorúan szerintem. Persze kommentben várnám a további ötleteket. A listához megköszönném az IMDb-n található Celebrities kamulistát, ahol egy emberke azon értetlenkedik hogy értékelhetnek fel olyan nőket mint Rachel McAdams, vagy Ellen Page, nyilvánvalóan a készítő vagy álnévvel rendelkező nő, vagy homokos.

10. - Rachel McAdams (1978) magasság: 1,65, skorpiószexepil: anyajegyek

legjobb alakítása: Sherlock Holmes

első tali: Az időutazó felesége

rachel-mcadams-60.jpg

Makadám az a fajta nő, akiben nem tudok kiemelni semmit, egész egyszerűen imádom, játsszon akármiben, feldobja a filmet legyen az vígjáték, vagy komolyabb film. Lénye cáfolja a kanadai nők csúnyák sztereotípiát, gyönyörű a mosolya, a szeme, a haja, minden tetszik ezen a nőn - még az anyajegyei is, amiket általában nem szeretek, de rajta mindegyik kapna egy puszikát. És nagyon meg kell becsülni, mert 35 éves, a legtöbb csaj aki 20 évesen még vadítóan jól néz ki, teljesen szétcsúszik a következő tíz év alatt. Mint írtam is, Az időutazó feleségében figyeltem fel rá először, majd rögvest jött a Sherlock Holmes, azóta sem bocsátom meg a készítőknek hogy a zseniálisan felvezetett Irene Adler szálat úgy nyomták el a második részben mint egy hirtelen megunt csikket. De miatta nézhető az Ébredj velünk remake, és az Éjfélkor Párizsban is hálás szerep neki, ahol meg kifejezetten megutálhatjuk - bizonyítandó nem csak melleivel szerezte szerepeit. Jó is, hogy betettem, mert vészesen keveset láttam a hölgytől eleddig, úgyhogy jó lesz bepótolni egy-egy trébb filmjét is. Ja, és milyen lenne vele egy randi? Természetesen a Sherlock Holmes díszletei közt kapnám el, amikor azt a babydollt viseli, belevágni az ágyba, aztán jöhet a bilincs.

 

9. - Emma Stone (1988) magasság: 1,68, skorpió, szexepil: a hangja

legjobb alakítása: Könnyű Nőcske

első tali: Zombieland

stone.jpg

Emma bizony még nagyon fiatalka, és igazából nem is magamtól vettem észre, hanem úgy hívta fel a figyelmem rá Santino, kevés dologban értek vele ennyire egyet. Iszonyat jó fej csajnak tűnik, mindamellett észbontóan gyönyörű, tehetséges, jó a humora, és zöldek a szemei - imádom a zöld szemeket, és szeplővel együtt igazi killer. Első alkalommal az általam nem sokra tartott Zombielandban találkoztam vele, de az egyértelmű szerelem A csodálatos pókemberben alakult ki, ez a csaj, nem a legjobb Gwen Stacy ez a csaj maga Gwen Stacy. Ráadásul milyen jó neve is van, Emma, leginkább valami 80 éves öregasszonynak tudnám elképzelni ezt a nevet, de Ő új lendületet adott neki, feltöltötte élettel, tűzzel, s még mennyi jó filmet fogunk tőle látni, hiszen még mindig csak 25 lesz idén novemberben, merthogy skorpió az édes. A randi természetesen a Pókember világában  történne, amikor mondjuk a Gyík le akarja dobni az épület tetejéről, és én aki olvastam a forgatókönyvet, előbb szabadítanám ki, mint a hülye pók, Emma pedig annyira meglepődne ezen, hogy kiesne a szerepéből, és a pillanatnyi zavartságát kegyetlenül kihasználva gyorsan leitatnám.

 

8. - Anne Hathaway (1982) magasság: 1,73,  skorpió, szexepil: őzike szemek

legjobb alakítása: Szerelem és más drogok

első tali: Neveletlen hercegnő

anne-hathaway-21.jpg

Hathawayt manapság nagy divat lett utálni, hogy Kiszel Tünde szemöldöke van, hogy lófeje van, nem tud játszani, túlértékelt, stb, de tudjátok mit, utáljátok, legalább kevesebb faszival kell érte megküzdeni. Személy szerint nagyon örülök neki, hogy hamar kiverekedte magát a Neveletlen hercegnő-féle baromságokból, egész egyszerűen minden filmjében imádom nézni, tetszett amikor pradat viselt az ördögben, amikor haláli ügynök volt a zsenikémben, még az olyan retek filmeket, mint Tim Burton Aliz feldolgozása is, pont ő tette nézhetővé. Imádom a hosszú haját, amiben jól meg lehet kapaszkodni, de rövid hajjal is tetszik, sőt még kopaszon is jöhetne, csak mosolyogjon, és elmerülhessek a szemeiben. És hogy hol lenne a randi vele? Nos a Szerelem és más drogok, parkinzonkóros nimfomán karaktere csakis keményfa padlón, de azt hiszem a tavalyi év után nem is lehet kérdéses, hogy a latex ruciban kapnám el, ahogy épp pucsít a batpodon. Egye fene, másnap reggel kapna egy kávét Firenzében. Jelenleg is a Dark Knight OST-ot hallgatom - Disz iz fasza fasza fasza.

 

7. - Zooey Deschanel (1980) magasság: 1,68, bakszexepil: nagy, kék szemek

legjobb alakítása: Híd Terabithia földjére

első tali: Majdnem híres

zooey_deschanel_1920x1200_25.jpg

Egy olyan nőbe, akit ilyen néven lehet szólítani az ágyban, szerintem bárki szerelmes lenne, én leginkább azért, mert a való életben is az ilyen nem normálisakra bukok (bak). Első találkozásomkor még nem nagyon figyeltem fel rá, mert ott nem ő a központi szereplő, de a Galaxis útikalauz stopposoknak-ban már nagyon csippantottam, az 500 nap nyárban fájdalmasan szerelmes voltam bele, a Mi a manóban szintúgy, és tulajdonképp az összes filmjében. Mindent imádok tőle. Kevesen tudják, de kurva jó énekhangja is van - legtöbb filmjében meg is adják az esélyt neki, hogy kibontakozhasson. És, hogy hol lenne vele randi? Fogós kérdés, ha nagyon fantáziálni akarnék, akkor a galaxisban, egy űrhajóban, ahol nincs gravitáció, és előtte egymást belőttük a nézőpont-puskával, egy szál törölközőben - ha nagyon jók vagyunk akkor a Vogonok épp ekkor fogják elpusztítani a Földet. De ha maradok a realitás talaján, akkor legyen a Terabithia tanárnénije, mert nekem is volt egy, aki szinte ugyanígy nézett ki, és... imádtam. Ja és Zooey nem rég elvált, úgyhogy szabad a gazda!

 

6. -  Kat Dennings (1986) magasság: 1,64,  ikrek, szexepil: azok az ajkak

legjobb alakítása: Dalok ismerkedéshez

első tali: Thor

936full-kat-dennings.jpg

Egyértelműen Ő az új szerelmem. Katnél csodálatosabb nő már nem igazán létezik számomra. Igazi bolond, kurva helyes, vadító a nézése, de nem annyira szép, hogy bokszmeccset kellene vívni érte mindenki mással ha beviszed valahová. Legtöbbször rebellis csajokat játszik, akik maguknak valóak, akik nehezen alakítanak ki kapcsolatokat, és éppen ettől titokzatosak, furcsák, és esendők. A Thorban még észre se vettem, de a Dalok ismerkedéshez-ben annyira kurvára szerethető volt, hogy szinte azonnal rávetettem magam mindegyik filmjére, és lényegében sehol nem csalódtam benne. Egyszerűen minden a helyén van ennél a csajnál, attól pedig, hogy nem olyan sztárolt mint néhány kortársa, csak még kívánatosabb lesz.  A randi ov korse az apja lemezstúdiójában lenne, ahol valami nyálas zene szólna a háttérben, mert a keverőpulton az ő sikolyai, meg sóhajai lennének maxra állítva, hogy jobban fokozzuk az élményt. 

 

5. - Keira Knightley (1985) magasság: 1,70,  kosszexepil: az arca

legjobb alakítása: Vágy és vezeklés

első tali: Baljós árnyak

knightley_1.jpg

Még hogy csúnyák az angol nők??? Na jó, lehet Ő a kivétel. És nem érdekel hogy nincs melle. Imádom a deszka csajokat, nem fárad el az ember velük olyan hamar. Ugyan azt írtam a Baljós Árnyakban találkoztam először vele, de minthogy ott észrevehetetlen, egyértelmű, hogy a Karib-tengerben estem bele. Úristen de gyönyörű ott. És ahogy Johnny Depp is megjegyezte "The kid can act." Nincs is értelme kiemelni bármit tőle, tele van fajsúlyos drámákkal a repertoárja, ha nem hiszed járj utána. Minthogy minden második filmje kosztümös, ezért jobbnál jobb randihelyzeteket lehet vele elképzelni. Pl. ott a lakatlan sziget, a Karib-tengerből ahol be lehet rumozni az eksön előtt, vagy a Vágy és vezeklés mennyei öt perce a könyvtárban, a Világvége el nem választ utolsó pillanatai, vagy a Veszélyes vágy kikötözős perverziója. A lista végtelen. Ja és közben arra kényszeríteném, hogy folyamatosan dumáljon az angol akcentusával: "Ju kant trít a vuman lajk dat." és társai. Úúúúú, de fasza lenne :D

 

4. -  Scarlett Johansson (1984) magasság: 1,60, skorpió, szexepil: a hibái

legjobb alakítása: minden

első tali: A sziget

johansson.JPG

Scarlettet az teszi számomra elképesztően vonzóvá, hogy nagy ívben szarik a trendekre. Leszarja a sajtót, a partikat, hogy miben lehetne híres, mivel kereshetne egy rakás pénzt, igényesen válogatja meg a szerepeit, és mindig csavar egyet amikor elindul egy irányba. Már-már egy női Johnny Depp. Kurvára felolvad a szerepeiben, iszonyat szerethető mindenhol és mindenkor - mondjuk geci alakítást még nem láttam tőle. És ugyanez igaz a külsejére is, ő nem egy tökéletes cicababa, olyan eleganciával oltja le a faszkalap firkászokat hogy azt tanítani kéne, amikor bekóstolják egy ilyennel, hogy miért nem plasztikázta még az orrát. Én nagyon imádom amikor egy nő így el tudja magát fogadni, amikor elégedett a külsejével, amikor tudja, hogy talán épp az fog tetszeni valakinek, ami valójában másoknak esetleg szemet szúr. És mindemellett bájos, cukorfalat, intelligens, és még fokozhatnám. Hol kapnám el? Hát nagyon vonzó Jordan2Deltaként fehér ruciban - és ha vele elcseszem, még mindig ott az igazi, akinél lehet egy második esélyem. De a Lány gyöngy fülbevalóval-ban is érdekes, ahol kis házicseléd - mosószappan illatú :D - és nyilván nem ellenkezne a háziúr óhajával. Meg lehetne menteni a Match Pointban, elcsábítani az Elveszett jelentésben, akciózni vele a Bosszúállókban, nyomozni vele a Fülesben, ... úristen Imádlak Scarlett, és dugható, mert ez az idióta Ryan Reynolds elbaszta EZT a nőt, el tudjátok képzelni, ez a hülye balfasz elbaszta!!! Meg se érdemelte az a tehetségtelen baromállat. :D

 

3. -  Mila Kunis (1983) magasság: 1,63oroszlán, szexepil: az a nézés

legjobb alakítása: Fekete Hattyú

első tali: Alibi törzs

kunis.jpg

Ezek az ukrán csajok baszott jók ám, és itt van egy köpésre a határ. Két éve még Jovovichot tettem volna be, de a Ted óta egyszerűen imádom ezt a csajt, Ő a szexiség maga. Ráadásul nem elérhetetlenül szép, de tudjátok ő a "csak hatos csaj" aki ha összejön már megcsókolhatod az anyaföldet. Kisoroszlán, ők mind mind hihetetlen erotikus kisugárzással bírnak. Van bennük valami földöntúli még ha nem is olyan elbűvölően szépek. És ez van Milában is. Mindenki Kurylenkóról beszélt a Max Payne-ben, pedig ha annak a filmnek volt jó pillanata, az Mila Kunis volt. Sokáig csak egy jó bőrnek tartottam, de a Fekete Hattyú óta már oda is figyelek rá - nekem ott is jobban tetszett mint Portman - hát most gondoljatok már bele, még Portman is vele fantáziált. A Ted óta meg, most komolyan, nem ilyen nő kellene neked is ha jobban belegondolsz? Elviseli a hülyeségeidet, csak érted él. És cserébe csak annyit kér, hogy ne basszál be Flash Gordonnal. De nagyon aranyos fuck buddy a Barátság extrákkal-ban is, feldobja az Éli könyvét megyek gyorsan megnézek tőle valamit, hogy lehűtsem magam. Ja. Randi? Hát egyértelműen a Max Payne utolsó öt perce, egy csöndes kiskocsmában, ahol némi sörrel való alapozás után, felfedeznénk valamelyik mellékhelyiségben egymást.

 

2. - Ellen Page (1987) magasság: 1,55,  halakszexepil: hogy kurva jó fej

legjobb alakítása: Super

első tali: X-men - Az ellenállás vége

page.jpg

Ellen Page kicsit kakukktojás, mert ő még annyira fiatal, hogy a fene tudja mi lesz belőle. Tök jó lesz végignézni ahogy öregszik és egyre jobban kiforr a már most tökéletes színészi vénája - mert bármiben játszik, az tökéletes, tulajdonképp a listát is neki köszönhetjük, mert tegnap megnéztem tőle a Hajrá Bliss!-t. Szóval mi tetszik benne?  Az, hogy mi nem tetszik benne azt könnyebb lenne felsorolni, mert nincs olyan. Lehet nem egy húdenagy szépség, de nagyon bejön hogy ilyen kis aranyoska - az X-menben észre se vettem, nagyon nem foglalkoztak ott Kitty Pride-al, viszont az Eredetben egyből beleszerettem. Kibaszott intelligens csaj, lehet a homloka kicsit nagyobb is, mint kellene de legalább lehet rá puszit adni. Van egy fanyar humora is amit megint csak szeretek benne, és erről tanúskodnak szerepválasztásai is. Az álomrandi során természetesen beöltöztetném Bombázónak, aztán kapna a kis helyes, tökre bírnám benne, hogy csak a vállamig ér, hogy tudnám emelgetni - lehet nem véletlenül féltékenykedett rá az ex az Eredetben, márpedig akkor tud valamit. De persze érdekes lenne vele lemenni a tudatalatti szintjére és ott szexelni egyet, tudjátok, ahol minden másodperc másfél óra...

 

1. - Kate Beckinsale (1973) magasság: 1,70,  oroszlánszexepil: hát, egész egyszerűen minden

legjobb alakítása: Aviátor

első tali: Sok hűhó semmiért

beckinsale (2).jpg

Azt hiszem elég sok nő adná oda fél karját ha 40 évesen ilyen farokmeresztően nézne ki. Hozzá képest McAdmas - tudjátok, akivel kezdtünk - egy ázott verébnek tűnik. Ez a nő nem egyszerű eset, igazából több van benne, mint amilyen filmekben szerepel, de kurva jól áll neki bármi akármiben is tűnjön fel. Elképesztően szexi még egy gyerek után is - igazi MILF prototípus -, és amivel kiütötte a másik örök favoritomat Charlize Theront az pont az, hogy sokkal több olyan filmben szerepel ami nekem fekszik, és belőle nem érzek olyan hidegséget, mint Theronból - meg hogy 2 évvel még mindig idősebb. Egyébiránt ő is oroszlán, úgyhogy természetes szépség, gyönyörű mosolya van, és gerincvelőig átható nézése. A randi egyértelműen az Underworld díszletei közt zajlana, abban a bőrszerkóban, valahol a szabadban, miközben ömlik ránk az eső, és ha nagyon bevadul kapna egy-egy pofont. Igazából annyira nem szeretem ha egy nő idősebb nálam - pláne ennyivel - de nála még ez se érdekelne. Ugyan van férje, de hogy őszinte legyek ez viszont egyáltalán nem szokott zavarni.

 

Így a lista végén meg kell jegyezzem, hogy amennyire szoktam szajkózni hogy a szőkékre bukom, sikerült  megint a barnákból többet betennem, de tulajdonképp a hajszín a legutolsó ami érdekel egy csajban. Viszont feltűnően sok a skorpió - életemben egy skorpió csajjal sem voltam együtt, legalábbis nem tudok róla :D és akiktől szeretnék elnézést kérni, nagyon sajnálom, hogy lemaradt Angelina Jolie, Sandra Bullock, Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Mary-Elizabeth Winstead, Anna Kendrick, Ari Graynor, Sienna Guillory, Rebecca Romjin-Stamos, Elizabeth Banks, Famke Janssen, és még sorolhatnám, de gyanítom, ha begyűjteném ezt a tíz nőt a háremembe, már akkor is kurva nagy csetepaté származna. Pedig ahogy egy régi afrikai szólás tartja: Attól, hogy veszel egy új fazekat, a régit még nem kell eldobni.

Ha tetszett a bejegyzés, lájkolj minket a Facebook oldalunkon!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MozogjNoémivel 2013.04.12. 21:49:01

Ez egy igen kedvemre való lista :) Nálam Angelina Jolie-t szorította ki Mila Kunis. Régebben Angelina volt számomra A Nő, de most Mila. Nekem ők ketten azok akik - hetero nő létemre - igencsak megmozgatnak bennem valamit. A hangjuk, a mimikájuk, a mozdulataik meg úgy en bloc a kinézetük.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.12. 21:57:37

@MozogjNoémivel:

"Nekem ők ketten azok akik - hetero nő létemre - igencsak megmozgatnak bennem valamit."

nem rossz gondolkodásmód :)

én nagyon nagy kedvelője vagyok amúgy még mindig Jolie-nak is de hát mind nem lehetünk győztesek nincs igazam?

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2013.04.12. 21:59:53

Kat Denningsnél nem lehet véletlen, hogy ikrek jegyben született :D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.12. 22:34:13

@lisztes: jah leesett, arcközpontú pasi vagyok, sajnálom :D

Rigor Mortis 2013.04.13. 10:59:47

"Még hogy csúnyák az angol nők?" Azok.

www.smashinglists.com/10-hottest-celebrities-without-make-up/

www.smashinglists.com/wp-content/uploads/2010/01/KN.jpg

Ezen a listán Scarlett és Mila kivételével smink nélkül vállalhatatlan, csoffadt angolszász lotyók vannak, akiknél a magyar (kelet-európai) utcákon sokkal szebbeket lehet találni.

Rigor Mortis 2013.04.13. 11:04:36

Ja, és Mila Kunis sem ukrán, legfeljebb az állampolgársága, de ő is ronda smink nélkül.

piximus.net/media/17632/the-sexiest-woman-alive-mila-kunis-without-makeup-3.jpg

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.13. 11:51:52

@Rigor Mortis: jaj istenem, Te is bedőlsz az ilyen savanyú a szőlő szerencsétleneknek, akik élvezkednek ha egy nőt elkapnak amikor menstruál vagy beteg, kompenzálandó, hogy még csak meg se próbálhatják a kufircot, a képeken ugyanúgy lehet rontani, ahogy javítani, gyanítom az igazság akkor derülne ki ha mondjuk valahogy élőben összefutnék egyikkel másikkal

az első kommentedben Milára még azt mondod okés, a másikban meg már ő se jó?

egyébként lehet lesz magyar csajos lista is, de Tompos Kátyán, és Kerekes Vicán kívül még valahonnét össze kellene szedjek 8 nőt

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.13. 14:47:28

@scal: A blog első bulvárcikke :D
de akkor már lehet majd listát csinálni a filmvászon valaha volt leggyönyörűbb nőiről, a végén pedig még Field mester erotikus toplistáját is megkapjuk egyszer.

Egyébként most komolyan, mit számít a horoszkóp, ezt miért írtad bele, azért nem női magazin vagyunk? Mert a többi szempontot megértem. Vagy te komolyan hiszel ebben? :D

A listáról meg, Emma Stone nálam sokkal előrébb lenne. Shailene Woodley tuti felkerülne, és természetesen Jennifer Lawrence is. A Santino-s képet te csináltad? :D Hol találtad? Amiben még egyetértünk az természetesen Anne Hathaway, meg persze Scarlett babát sem dobnám ki az ágyamból, ha egyszer véletlenül tévedésből odakerülne.

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.13. 14:49:10

Amiben viszont nagyon nem értek egyet: Ellen Page? Én már az X-Menben is felfigyeltem rá, és imádtam, de komolyan ő az a cuki kategória, nem az a szépség. McCadams pedig nagyon jelentéktelen, pl a Szerelmünk lapjaiban, de a többiben is tök feledhető. Backinsale meg az én ízlésemnek túl szoborszerű, semmi különleges vonást nem találtam rajta soha.

A többibe nem kötök bele, az pl tök jó volt, ahogy leírtad a perverz fantáziáidat róluk, amilyenek mindenkinek vannak :D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.13. 15:30:00

@Santino89: meg is lett az eredménye, majd lehet lesz még ilyen de nem szabad sokat egymásután, mert a végén unalmassá válik, Fieldet is támogatnám, hogy aktivizálja magát :D

már hogyne számítana a horoszkóp - és TE is hiszel benne ha kell majd bizonyítom, de előtte kötünk egy nagyobb pénzösszegű fogadást - bizonyos jegyű csajok ugyanúgy viselkednek, én legalábbis felfedeztem már ilyesmiket - bennem is rengeteg minden van ami a szüzekre jellemző, egy csomótól csak évek alatt tudtam megszabadulni, hogy ne legyek olyan sztereotip,még hajszínt is akartam, meg hogy vajon hogy élvez :D - de ugye mindegyik volt már szőke is, meg barna is, legalább egy napba került volna kitalálni milyen is eredetileg

igazából ez most olyan 10-es hogy kicsit szabadabb a rakosgatás, mert pl Page és Stone nekem egy kategória, de Beckinsale első helye vitathatatlan, mert 40 évesen majd megnézem Page és Stone hogy fogja tartani magát

- mi ez a faszság hogy csak 1000 karaktert lehet írni? ezt Te állítottad be?

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.13. 15:35:36

@Santino89: és amikor írtam őket épp az aktuálisra vágytam nagyon nagyon :D szóval barátságunk maximum akkor inogna meg ha Stonet le tudnám előled varrni ;)

a képet én csináltam, gondolkodtam hogy Scal-t írok rá, de ennyire nem lehetek önző, és Te hívtad fel rá a figyelmem

Woodley nem kerülhet be egy ilyen listára, mert ha csak a csöcsök meg az kinézet számítana, akkor jöhetnének az énekesek, meg bemondónők, meg faszom se tudja ki még, 3 filmben szerepelt eddig, és a lány kategóriához ő még közelebb van mint a Nő-höz, mint mondtam Mary Elizabeth Winsteadet se tettem be végül mert mindössze egy filmben tetszett nagyon - és Woodley nekem = Kirsten Stewart-al

Beckinsale szoborszerű? akkor miért hiányolod Theront, te nem szereted a szoborszerű csajokat :D
Jennifer "Ruca" Lawrence-ben én nem látok semmit - ebből is látszik, hogy egy Santino lista is jöhet, és milyen frankó hogy nem veszünk rajta össze

Ellenben makadám semmilyen? Idézem mit írt róla a maxim:

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.13. 15:38:14

@scal: Dehogy én állítottam be, ez vmi új bloh.hu-s szarság lehet, mit gondolsz, miért kellett két kommentben leírni amit akarok?

Olyasmiben bármekkora összegben fogadhatunk, hogy miben hiszek, csak legyen elég zséd :D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.13. 15:44:14

@Santino89: akarom mondani az Empire Top 50-es listája, ahol 33. lett "The face of an angel, the body of a goddess and, in the case of Mean Girls uber-bitch, the mouth of a sailor - McAdams ability to combine stunning looks with great comic timing makes her one of the most wanted starlets in Hollywood."

ezzel teljesen egyetértek, csak ránézek és valami mocorog, és Page is azért került fel, mert egész egyszerűen mindenben kibaszott jó, nem láttam még tőle szar filmet, pedig vagy 10-et tuti megnéztem már, és alig maradt tőle valami, az ilyenre mondják, hogy csodagyerek, és a cuki már nem is elég? a lista címe nem az hogy a Tíz legszebb nő, hanem a Tíz nő akivel szexelnék, és Pagel bizony szexelnék, mert olyan cuki :D, és igen nagyon kár, hogy Theron lemaradt, de most helyettesítsd be Beckinsalele és mond akkor rá hogy szoborszerű, mert az Oscaros - ami szintén bulváros írás volt - cikknél már leszobroztad

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.04.14. 23:56:38

Érdekes kis lista. Nekem is tervbe volt véve egy ilyen lista, úgyhogy most még arról nem írok, hogy én még kiket raktam volna a listába. Page nem igazán jön be, ő tényleg csak az a kis cuki fajta. Kunis-t eléggé túlértékeltnek tartom. Nem azt mondom, hogy csúnya, mert nem az, de azok a nagy szemei, meg az arcszerkezete olyan furcsák nekem. Deschanel nálam is a cuki kategóriát viseli, nem olyat akivel "hancúroznék". Egyébként a legjobb alakítások alatt azt értetted, hogy melyik filmben néz ki az adott színésznő a legjobban, vagy tényleg az alakításra gondoltál? Csak azért kérdezem, mert ha Anne Hathaway legjobb alakításairól van szó, akkor egyértelműen Nyomorultak.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.15. 11:52:58

@Powerful900: a legjobb alakítás alatt azt értettem, ami eddig számomra a legjobb volt, nem azt ahol a legjobban nézett ki. A nyomorultakat nem láttam még.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.05.19. 01:05:44

Az Alibi törzsben mit játszott Mila Kunis? Csak nem a menstruáló osztálytársnőt, akit malacvizelettel készülnek megszentelni? Hosszas gondolkozás után más lehetséges karakter nem jutott eszembe.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.05.19. 02:27:16

@MolnarErik: attól tartok muszáj lesz miatta megtekintenem újfent :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.05.19. 18:03:53

@scal: De aztán számolj be, h melyik volt Mila karaktere :)

Tolve 2013.05.30. 22:00:08

@MozogjNoémivel: Nekem itt már elkalandoztak a gondolataim, a többi komment összefüggéstelen valaminek tűnik, nem foglalná össze valaki? :D

ayatollah 2014.03.09. 12:11:35

Ellen Page legjobb alakítása egyértelmüen az "American Crime", bár azt nem könnyü végignézni.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2014.03.09. 14:37:20

@ayatollah: az eddig kimaradt, de majd alkalomadtán sort kerítünk rá

ZorPrime 2017.12.17. 23:05:31

Nem véletlenül vannak felülreprezentálva a Skorpiók, hehe :)
süti beállítások módosítása