Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Halálos iramban 7 (Spoileres)

2015. szeptember 07. - Santino89

Anno körbeugrálták az ötödik részt, de én nem voltam oda érte, a hatodikat meg kifejezetten untam. Ezek után a hetedikre még úgysem voltam kíváncsi, hogy szegény Paul Walker meghalt, pedig bírtam a csávót, sokkal jobban, mint a műmájer Dieselt. Tudtam, hogy Paul sajnos megint csak másodhegedűs lehet, holott volt idő, amikor elvitt a hátán egyedül egy részt, mert Diesel bácsi éppen nem hitt ebben a franchise-ban. Amúgy ha már Paul Walker, akkor melegen ajánlom a veszettül pörgő Halálos hajsza című rejtett akcióthriller gyöngyszemet.

fast-and-furious-7-fast-and-furious-7-01-04-2015-20-g.jpg

Elkezdődik a film, és megy a szokásos, tök felesleges, teljességgel komolyan vehetetlen álkeménykedés, meg olyan szar szappanoperás dialógusok, amik után még a Paula és Paulina méltán feledésbe merült írói is pirulnának szégyenükben. Kínomban csak ezeken tudtam röhögni, mert a harmadrangú poénokon nem sikerült. Közben meg azon gondolkoztam, hogy a sok sznob seggfej ebben aztán láthatja az öniróniát, meg az annyira rossz, hogy már jó effektet, csak sajnos a jó rész hiányzik a dologból. Különben sem néztem ki az alkotókból öniróniát. A hondás tetkós kopasz előember meg minden probléma nélkül élvezheti a zúzásokat, meg a mélyenszántó bölcsességeket. Nem véletlen mondják, hogy a tudatlanság áldás.

fast-and-furious-7-fast-and-furious-7-01-04-2015-11-g.jpg

Már a primer élvezeteknek is lőttek; a jó csajok kiöregedtek, a verdák többé nem érdekesek. Vin Diesel kedvéért nem csak Paul Walkert szorítják háttérbe, de a minden hibája ellenére is kedvelhető Jason Stathamet, no meg a szintén szimpi Sziklát. Mondanom sem kell, hogy egyenként, külön-külön mennyivel szórakoztatóbb egyéniségek, mint Diesel papa az összes filmjében együttvéve. És komolyan a forgatókönyvírók azon a két beszélgetős jeleneten dolgoztak hónapokig Walker halála miatt, amit beiktattak Jordana Brewsterrel? Mondjuk, ha a dialógusok emelkedettségéből következtetek az intelligenciájukra, akkor ez nem is olyan nagy csoda.

fast-and-furious-7-fast-and-furious-7-01-04-2015-21-g.jpg

No de aztán történt bennem valami. Egészen pontosan akkor, amikor ejtőernyőkkel kezdtek el zuhanni a kocsikban ülve. Persze, baromság, de jó poén. Aztán az akciózás meg látványos, változatos, sőt kifejezetten érdekes és izgalmas. Milyen király már, ahogy Paul Walker végigrohan a zuhanó buszon? Izgulok érte, pedig tudom, hogy már rég meghalt, meg különben is, biztos CGI. Előjött belőlem a telepi suttyó, aki a tunningolt golf 3-asával gizdul a helyi kisribancoknak. Aztán meg, amikor kocsival áthajtanak két felhőkarcoló között? Jó, oké, totálisan valószínűtlen faszság, de milyen kibaszott jól néz már ki? Mondom a telepi suttyó. Aztán meg mintha nem lett volna elég, megcsinálják még egyszer? De minek? Hát mert pretty fucking amazing, ahogy a művelt francia mondaná… aki tud angolul.

fast-and-furious-7-fast-and-furious-7-01-04-2015-36-g.jpg

A végén meg a drónos támadás megint csak istentelenül ütött. Nagyszabású remek finálé, lazán lepipálja az előző két rész végső baromságait. Az epikus Diesel-Statham bunyón meg csak röhögni tudtam, de ezúttal már jóízűen. Tökéletesen sikerült meggyőznöm magamat, hogy ezt már a készítők se gondolhatják komolyan. Nem mintha igazán számítania, mert az a fő, hogy én kurvajól szórakozom. Utána meg el akarják hitetni velünk, hogy a szuperdízel meghal, és csak szerelmetesének szavai hozzák őt vissza az életbe. Annyira szar, hogy már jó!

fast-and-furious-7-fast-and-furious-7-01-04-2015-3-g.jpg

Végeredményben arra jöttem rá, hogy hatalmas dolgot vitt végbe ez a sorozat. Olyasmit, amire előtte csak a legnagyobbak voltak képesek, Leone vagy Scorsese. Egyszerre sikerült szórakoztatni az agyatlan parasztokat és a fanyalgó kritikusokat. Egészen hihetetlen. Oké, hozzátartozik, hogy erre a filmre nem fogunk emlékezni 50 év múlva – sőt lehet egy hónap múlva se igazán, - idézgetni meg pláne nem fogunk belőle, de hogy ilyen jól megkapja mindenki a magáét, azért az igencsak ritkaságszámba megy. A Halálos iramban 7 mindenesetre számomra az év egyik legkülönlegesebb filmélménye lett.

fast-and-furious-7-fast-and-furious-7-01-04-2015-31-g.jpg

Az utolsó jelenet pedig csodaszép. Talán, ha nem kedveltem volna Walkert, azt mondanám, hogy kicsit giccses. De nem. Gyönyörű megemlékezés. Sírt bennem a telepi suttyó, és sírt bennem a sznob kritikus.

fast-and-furious-7-fast-and-furious-7-01-04-2015-9-g.jpg

Ha tetszett, amit olvastál, lájkold a Facebook oldalunkat! De kurvagyorsan.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.07. 09:27:18

bár magánban már kidumáltuk, de azért ide is írok

bírom amikor valamit úgy adsz elő mintha húde utálnád, aztán a kritika végére meg kiderül hogy megvett kilóra :D nem rossz, mondjuk nem először játszod már el, de megint beszoptam

(dobhattam ki a kukába egy féloldalas anyázást, hogy persze, hogy nem érted ezt)

igazából marha jól szórakoztam, de én már marha jól szórakozok ezen a 4-es óta

az igaz, hogy az 5. 6. rész baromságát (mármint a vége) sikerült hihetőbbre csinálni, szép volt a megemlékezés is, szerintem átjön belőle, hogy Diesel nem csupán promo fogásként gondolt erre, hanem tényleg elveszett egy igazi barátot

bár lehet akkor baszna csak oda az asztalra, ha azt mondaná Walker nélkül nem lesz több film, de ez is komplexebb, mert egyrészt Walker is csinált nélküle filmet (ami neked valami megmagyarázhatatlan okból tetszik :D) meg persze mit szeretne Walker? hogy ne készüljön nélküle több film? gondolni kell a többiekre is, akiknek azért ez egy megélhetés is (lassan csak ez marad nekik :D)

viszont az, hogy két hónappal később SEMMIRE nem emlékeztem belőle az is sokat mond, az írást olvasva jutottak eszembe, JÉÉÉ tényleg volt ilyen is

a Diesel utálatoddal nem tudok mit kezdeni, én nem tartom egy műmájernek, hát eltelt 15 év ez van, lassan 20 is,m mindenki megöregedett

de most akár tetszik, akár nem, - Statham, Rock, Diesel - ők hárman még mindig jobb akciófilmeket készítenek, mint a másik hármas, akikről lassan jobb nem beszélni, (és lassan Liam Neeson lesz a negyedik)

én pl Stathamot sokkal inkább tartom egy műmájer fasznak, aki képtelen egy filmet elvinni a hátán, nem is értem mit erőlteti, amikor ilyen esetekben látszik, hogy mellékszereplőként sokkal nagyobb potenciál van benne, akkor nem tűnik fel hogy csak mérgesen tud nézni, hogy nem lehet elhinni neki két érzelmes mondatot, stb.

na de mindegy, amíg van elegendő Corona sör a hűtőben, addig felőlem nyomathaják a végtelenségig (illetve míg ki nem halnak egyre másra)

PS: ööö, tényleg kurva gáz, hogy ebben a részben már Rodriguez is szarul néz ki, az előző kettőben csak Brewster miatt lehetett sopánkodni, telik az a rohadt idő

PS2: jah, és ezt is a hugommal néztem, és mégis tetszett :D

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.07. 10:05:50

@scal: jó, de itt még indokolt is volt a kritika felépítése, mert az ejtőernyős üldözésig tényleg utáltam a filmet. kíváncsi vagyok, lesznek-e anyázós kommentek, akik nem olvassák végig az írást.

Statham már csak azért sem lehet műmájer, amit A kémben leművelt. Akinek ilyen öniróniája van saját magával szemben...

"jah, és ezt is a hugommal néztem, és mégis tetszett :D "
Jó tudni, hogy vannak ritka kivételek, amik erősítik a szabályt :)

mojoking77 2015.09.07. 11:11:13

"Amúgy ha már Paul Walker, akkor melegen ajánlom a veszettül pörgő Halálos hajsza című rejtett akcióthriller gyöngyszemet."
Navegre, valaki mas is latta azt a filmet. Fogalmam sincs rola, en hol talaltam anno, de legalabb tiz ismerosommel szerettettem meg azota emberunket. P
A legeselegutolso kanyar nem kellett volna bele, de amugy egy tokeletes es nagyon porgos kis akciofilm volt. SPOILER foleg a pedofil par "lerendezese" SPOILER vege.

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.07. 11:14:00

@mojoking77: Minden szavaddal egyetértek. Én is próbálom ajánlgatni, amikor csak lehet, pl a 2007-es bestof toplistába is betettem anno: filmbook.blog.hu/2013/12/21/2007_legjobb_filmjei_248

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.07. 11:22:58

@mojoking77: John Wayne was a faggot (hát tényleg az vót, pont tegnap néztem a Rio Lobot, bár ne tettem volna)

jah az egy jó Walker film, nem is értem kritika itt faszér nincs belőle :D

@Santino89: persze, mert hatszáz év után készített egy ilyen filmet? ennyi erővel Dieselnek is van ilyen filmje, - sőt neki olyan is van, amiben tudott színészkedni, és lépten nyomon elismerik még a kritikusok is, pedig az ezen a szinten nagy szó - meg csomó játékot csinált már

szóval igazságtalan ez a Diesel utálat a részedről, ha közben Stathamnél nem látod ezt

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.07. 11:25:39

@scal: Statham is játszott már jól pl a London c. filmben, amit el is ismertek. Jah, és már csak azért sem műmájer, mert ő tényleg tud bunyózni, meg tényleg egy utcagyerek volt. Ő ezért hiteles ezekben a szerepekben.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.07. 11:32:19

@Santino89: Diesel meg biztonsági csávó volt, nyilván van valami kiképzése, mégse hiszed el neki, hogy megveri Rockot, de Stathamnak igen? :D

mert én se hiszem el az előbbit se, de Stathamnak se

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.07. 11:39:41

@scal: Statham azért lehet méltó ellenfél, mert a Szikla kigyúrtabb, talán erősebb, de Statham meg gyorsabb + a harcművészet. Meg jobban is tartja magát, mint Diesel.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.07. 11:42:24

@Santino89: nem tom honnét veszed ezeket egyébként, azért ha egy Vin Diesel szembejönne velem a sötétben tuti magam alá csinálnék, sőt ő még akkor is rémes, amikor elmosolyodik :D

én azért örültem volna ha Statham a végén megdöglik, eléggé figyeltem, hogy mi az isten van Magneto/Zöld Manó/Joker lett belőle, és nem lehet elpusztítani???

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.07. 12:08:23

@scal: Mit honnan veszek? Hogy Statham gyors, meg tanult harcművészetet, meg hogy utcagyerek? Nézz utána, és te is tudni fogod, ha a saját szemeddel nem látod :D

Te tőlem is magad alá csinálnál, ha szembejönnék a sötétben :D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.07. 14:35:44

@Santino89: de miért kéne utánanézni? hol kéne érdekeljen az hogy mi volt Statham múltjában? Ne a magánéleti dolgok miatt higgyem már el neki, hogy ő tud verekedni, játssza el, azért színész.

Most azért bántod szegény Dieselt, mert neki meg más volt a múltjában? Ennyi erővel Van Damme-ot se nyomhatná le Stallone.

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.07. 14:42:25

@scal: ne ferdíts. én azt mondtam, hogy hitelesebbnek látom ilyen szerepekben. más kérdés, hogy amúgy ez a valóságban is igazolható. amúgy meg azért kéne utánanézni, mert a saját szemeddel nem látod a nyilvánvalót. és ha Stathamnél nem számít a valóság, akkor Dieselnél se, hogy biztonsági őr volt, ami az egyetlen érved volt ebben a témában. ne cáfold már meg bmeg :D
Stallone meg Van Damme alkatilag elég hasonlóak ahhoz, hogy elhiggyem, kiegyenlített küzdelem lenne köztük.

2015.09.07. 14:48:24

@Santino89:

„Te tőlem is magad alá csinálnál, ha szembejönnék a sötétben”

Ami engem illet, nekem a becsináláshoz már annyi se kell, hogy szembejöjjön valaki a sötétben. :))

A Statham vs. Diesel témában egyértelműen Statham pártján vagyok, számomra ő a meggyőzőbb.

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.07. 14:52:29

@field 64:
"A Statham vs. Diesel témában egyértelműen Statham pártján vagyok, számomra ő a meggyőzőbb. "

ez tök evidens, csak unatkozik és kötözködik a kolléga, szokás szerint feleslegesen és értelmetlenül.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.07. 20:23:02

@Santino89: a biztonsági őrködést azért hoztam fel, mert egyből jöttél mekkora utcagyerek volt, hát azon kívül mást nem nagyon tud eljátszani

egy verekedés meg koreografált, vajmi keveset számít mennyire van az illetőnek előképzettsége és azt hol szerezte

megint csak arról van szó, hogy te most már évek óta pikkelsz Dieselre, (ahogy Rennerre, meg egy csomó más mindenkire) és nem vagy hajlandó neki elismerni semmit, hiteltelen Rock ellen, hiteltelen Statham ellen, remélem Orlando Bloom ellen azért nem lesz hiteltelen

pedig nélküle nem is működne a Halálos Iramban, a hármas egy katasztrófa, a kettest meg kb. tőled hallom, hogy mennyire jó

aztán ő legalább változatos szerepeket játszik, van egy sci-fi univerzuma, meg idén visszatér az xXx-ben is, Statham meg egykaptafára gyártott tucatfilmekben bukkan fel most már legalább 15 éve

szóval a dolog jelenleg úgy áll, hogyha számít a magánélet, akkor Dieselnek is van kemény múltja,

ha viszont a filmes dolgaikat nézzük, Diesel tud színészkedni, míg Statham nem tud, ő ütni vágni tud, ő Jason Stathamet tudja eljátszani

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.07. 21:57:53

@scal: "azon kívül mást nem nagyon tud eljátszani" nem is mondtam, hogy egy Al Pacino, miről beszélsz? ja, semmiről, csak vagdalkozol :)

"egy verekedés meg koreografált, vajmi keveset számít mennyire van az illetőnek előképzettsége és azt hol szerezte" ez szimplán hülyeség úgy, ahogy van. rengeteg harcművész a sztárstátuszát a harcművészeti tudásával és nem a színészmesterségével szerezte, biztos azért, mert vajmi keveset számít. idióta.

" te most már évek óta pikkelsz Dieselre" veled ellentétben nekem erre jó okom is van, amit meg is tudok indokolni, nem csak baromságokat fröcsögni értelmetlenül, mert unatkozok és nincs jobb dolgod. sajnos nekem meg van szemem, és látom, hogy egy tokás műmájernek nem lenne esélye egy Szikla ellen.

"a kettest meg kb. tőled hallom, hogy mennyire jó"
és akkor itt egy másik idézet tőled ugyanerről a filmről:
"egyébként itt meg én követlek meg téged, egyáltalán nem értem utólag magam hogy ezt a részt miért utáltam ennyire, tök pörgős meg minden"
most szándékosan csinálsz hülyét magadból? mindenesetre kösz, hogy így megkönnyíted a dolgomat és feketén fehéren bizonyítod, hogy mennyire nem szabad semmit komolyan venni amit írsz :) mióta mondom ezt, te pedig ilyen szépen asszisztálsz saját magad ellen... micsoda nagylelkűség...

no de haladjunk: "aztán ő legalább változatos szerepeket" aha, mert nem csak autós filmben akcióhős, hanem sci fiben, meg kémesben is. wow.

"van egy sci-fi univerzuma" tehát készített 3 b sci fit, amiből kettő bukás volt. szép kis univerzum :D

"Statham meg egykaptafára gyártott tucatfilmekben bukkan fel most már legalább 15 éve" , A kém, London, A banki meló, Revolver, csak ami így hirtelen eszembe jut, de biztos van még. szóval megint TÉNYszerűen nem igaz, amit írsz. Hajrá, vitatkozz csak a tényekkel, mosolyogva nézem végig, ahogy sokadszorra is hülyét csinálsz magadból.

"szóval a dolog jelenleg úgy áll, hogyha számít a magánélet, akkor Dieselnek is van kemény múltja" ami ugye nem számít, de ha számít, akkor sem összevethető Stathamével. újabb tény, de nézz utána.

"Diesel tud színészkedni, míg Statham nem tud" ismét nem igaz, de ez fentebb már cáfolásra került, kár megint ecsetelni, ha egyszer nem értetted meg, másodjára sem fogod.

Szóval mi is volt igaz ebből a kommentből, vagy egyáltalán említésre méltó? Esetleg olyan, ami nem hülyeség? áhh, semmi...
engedd el, mert csak lefelé tartasz, ezért is nem vitázok veled már egy ideje, ha meg mégis, akkoris inkább hamar rádhagyom. csak fröcsög belőled a csakazértis hülyeség, amíg te is hülye nem leszel teljesen. ennek részemről semmi értelme, nem okoz különösebben nagy örömöt, mert még csak nem is én csinálok belőled hülyét, hanem te magadból. de neked is csak mentális maszturbáció, amikor épp megunod az igazit.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.08. 09:42:09

@Santino89:

azért ne emeljük már Stathamet egy Bruce Lee, vagy akár Jackie Chan szintjére, ott az más, ott ők személyesen építették be a filmjeikbe az egyes harcjeleneteket, ott az egész film mást se szolgált, minthogy verekedéseket mutassanak, és volt valami alibi story

a Sziklában egyetértünk, de Statham esetében nem - és ha Szikla vs Diesel nevetséges, akkor Szikla vs Statham is az, kár hogy nem látod, pedig állítólag neked van szemed - nyilván csukva tartod

"veled ellentétben nekem erre jó okom is van, amit meg is tudok indokolni,"

akkor légyszíves kezd el, mert eddig semmi mást nem csináltál, mint azt szajkózod, hogy mennyire hiteltelen - neked - totál érdemtelenül

semmivel nem indokoltad eddig csak mondogatod hogy vagdalkozol, - ez mindössze szubjektív, mindkettőnek van egy kiállása, ha egy Jesse Eisenbergre mondanád ezt, akkor elhiszem nincs vita

de őt meg pont azokért a szerepeiért basztatod, amikben meg ő hiteles

és Michael Cerát még nem is említettem meg...

Dieselnek voltak egyéb szerepei is, ajánlom az IMDb-t, nem mindig játszott akcióhőst, sőt ha úgy veszem van öniróniája is

És még én kötözködök? Az univerzum nem azt jelenti, hogy van 3 filmje, hanem van 3 film + 1 rajzfilm, +2 játék (amiből az egyik olyan kritikai és anyagi sikert ért el, hogy mindenki csak lesett), + képregények. Bár nem tudtam, hogy bukásokkal mérik az univerzumok mércéjét. Ha csak három film lenne, nyilván trilógiának írnám...

Dehogy van, az egy Banki melót leszámítva - ahol szintén szigorúan néz és ennyi - talán a két Guy Ritchie filmje az ahol nem vert mindenkit meg a filmjeiben.

az hogy Stathamnak van más típusú filmje, nem jelenti azt hogy abban ő a jó, amikor Diesel eljátszotta a Védd Magad szerepét, mindenhol azt lehetett olvasni végre színészkedett, és emiatt néztem meg, Stathamről soha nem olvastam ilyet, talán az első ahol próbált valami mást az a Kolibri kód volt, és mi lett annak is a vége? persze hogy verekedés

szóval mivel is indokoltad hogy Diesel mennyire műmájer? ööö semmivel, csak handabandázol itt összevissza, ha volt olyan múltja ami miatt hiteles, ahol megszerezhette a fizikumát, akkor az nem számít, mert öööö mert nem, jah igen mert Statham az utcakölyök, és nála számít

az a baj, hogy SEMMIT nem tudsz elmagyarázni, most is simán jöhettél volna normális indokokkal, (ha már állítólag vannak) de nem, csak annyira építed az egészet hogy Stahamnek milyen múltja van, ergo ő hiteles, Diesel meg nem mert utálod és kész, de mondom ez nem most kezdődött, hanem évekkel korábban, amikor Statham még a képben sem volt

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.08. 11:03:21

@scal: elárulok neked valami újat: az akciófilmek általában bunyóra-lövöldözésre épülnek és van mellette valami alibi sztori :)

fentebb már leírtam, vagy nem olvastad, vagy képtelen voltál felfogni: egy bunyóban számíthat a gyorsaság vagy a harcművészeti tudás, nem csak az izmok mérete. ezért hitelesebb egy ilyen összecsapás Stathammel most akkor te tartottad csukva a szemed, vagy ez tényleg ennyire bonyolult? ennél ovisabb szinten nem tudom elmagyarázni. hányszor fussuk le az értetlenséged miatt ugyanazokat a köröket?

megindokoltam most is, korábban is. szövegértés 1-es. ismét. hogy mentél te át az érettségin? :D

jó, oké, legyen univerzum. ebben az egy esetben én voltam a tudatlan scal. megkövetlek.

jah tényleg, ott voltak a Guy Ritchiek is :) kösz, hogy tovább segítesz magad ellen :)

ne haragudj, de az hogy te mit olvasol éppen, meg mit nem, nem mérvadó. és akkor leírom ki tudja hanyadjára, bár lehetm hogy még legalább ennyiszer le kell: London. Ott meg Stathamet dicsérték, de amúgy is irreleváns, mert nem ebből indult ki az egész, hogy ki a jobb színész. de egyébként Statham az :D

hát az, hogy valaki biztonsági őr volt, engem nem győz meg annyira, mintha sportoló, harcművész meg utcagyerek. de ez is evidens, épeszű ember ilyeneket nem vitatna el, ha nem unatkozna.

de írtam indokokat folyamatosan, volt, amit többször is, de neked csak nyomnod kell a hülyeségeket többnyire magad ellen.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.08. 12:15:48

@Santino89: jó oké, a B szar akciófilmek, mint amiket Statham csinál tényleg így épülnek fel

már miért lenne evidens? nem olyan biztonsági őr volt, aki így fel alá sétafikál a plázában, hanem kidobó volt egy éjszaki bárban, nem én írtam az életrajzát, de biztos volt oka, hogy most így néz ki, tuti eljárt gyúrni, tuti tanult ő is valamit, ha más nem ott van a rutin, amit másvalaki a lakótelepen szed össze

nem tom mi a balhésabb, egy ilyen helyen melózni, ahol napi szinten tuti van két három nagypofájú részeg, kötekedő szarházi, vagy az utcán verekedni a környékeden? azt se tudom Statham a környékén az volt akit vertek, vagy az aki verekedett?

én csak azt mondom, hogy mindezek miatt Diesel Stathamnak igenis méltó ellenfele, sőt egyenrangú ellenfele

mindenesetre ez a te elméleted szerint alátámasztja azt, hogy ne tetszelegjen a kemény gyerek szerepében, ergo nem műmájer, ahogy állítod

kérlek nagyon szívesen segítek, Diesel meg csak a Ryan közlegényben játszott, mielőtt elfelejted azt is :)

láttad te a Védd magad? mert most már nem vagyok benne biztos, Stathamnak van egy ... fél arca, Dieselnek meg legalább másfél

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.08. 12:35:52

@scal: jah, eljárt gyúrni (az első részben meg is jegyeztem, hogy ott még semmi baj nincs vele, keresd vissza), csak azóta látványosan elpuhult. biztos látnád, ha nem lennél a szar bkat Riddick fanja :) és ettől műmájer. az meg a másik, hogy attól még mert rajta kívül még 4-5 kopasz paraszttal kidobott valami hozzánk hasonló részeg nyúlbélát, még nem lesz valaki kemény. bár Diesel múltjának nem néztem utána, téged ismerve totál benne van a pakliban, hogy szimplán tényszerűen nem igaz, amit írsz :D nem ez lenne az első.
úgyhogy továbbra is a harcművészetre, a sportra és az utcára szavazok. Statham meg nem puhult el, és ez megint csak nagy különbség. ugyanolyan hiteles volt keménylegényként az első akciófilmjében, mint most.

"kérlek nagyon szívesen segítek, Diesel meg csak a Ryan közlegényben játszott, mielőtt elfelejted azt is :)"
Tényleg segítettél, ott se nyújtott semmit, nem véletlen, hogy elsőnek őt nyírták ki :D

"láttad te a Védd magad?"
nem. az amúgy általam kedvelt Lumet leggyengébb munkájaként tartják számon, úgyhogy óvakodok tőle. de te se láttad a Londont, úgyhogy annyira nem zavar :D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.08. 13:01:05

@Santino89: tényleg nagyon elpuhult, www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2471299/Vin-Diesel-shows-hes-got-performs-martial-arts-moves-shirtless-Fast-And-Furious-7-training-video.html

na ez a terelés amit te csinálsz, legutóbb Efotton nem hozzánk hasonló nyúlbélákat pakoltak ki a bizti csávók, szóval ennyire azért nem kell sarkítani (nem is a mi kategóriánk az aki balhézni szokott legalábbis szerintem)

a lényeg te nem szereted ezt az embert, - amúgy hol és mikor utáltad meg? - ennyi, pláne mert fut a szekere, - Rennernél is megjegyezted, hogy ő már a helyén van, mert szerencsére nem lett belőle sztár - neked időről időre vannak ilyen emberkék, akikre ki tudja miért pikkelsz, okés felfogtam

de Diesel sem nem hiteltelen, sem nem műmájer, hiteltelen akkor lenne, ha ő játszaná a Halálos Iramban a geek hackert

nem vagyok Riddick fan, csak tetszik a film, ha fan lennék imádnám a második részt is, amit utálok

UI: és azt te honnét veszed hogy én nem láttam a Londont? írtam én ezt?

nézzed meg a Védd Magad és után merj bármit szólni Diesel bácsira

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.08. 13:36:21

@scal:
jók ezek a képek, azért innen is egyértelmű, hogy nem lenne sok esélye egy Szikla, vagy Statham ellen :)

jah, hogy ha te sarkítasz a végletekig folyamatosan, az rendben van, mert neked ugye ilyen a stílusod, de ha én csinálom ezt, akkor az már nem tetszik, mi? :D

Amúgy az 5. rész óta nem kedvelem. Az utálat túlzás. Egyébként meg senkivel sem azért van bajom, mert sikeres, ez ilyen magyar sajátosság, hogy el se lehet képzelni más indokot, mint az irigységet.

"neked időről időre vannak ilyen emberkék, akikre ki tudja miért pikkelsz, okés felfogtam" az tudja, aki elolvassa, és megérti, amit írok, csak ez utóbbit nem fogod fel :D

onnét veszem, hogy akkor talán nem mondanál ennyi hülyeséget. de lehet, hogy ez túlzó feltételezés volt a részemről?

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.08. 14:25:37

@Santino89: én miben sarkítok? te jössz azzal, hogy Statham így utcakölyök, meg amúgy utcakölyök

majd mindjárt leírom ezt Santino stílusában

jaaj uggyan már, biztos valami külső negyedben volt, ahol havonta egyszer elment a helyi kocsmába, ha sikerült összeszednie négy öt hasonló suttyót, akkor talán még meg pitét is mertek csórni, és ha lebukott kapott pár seggberúgást, ez nagy utcakölyök múltja, esetleg később eljárt karatézni, és hatodik lett megyei versenyen, ez a harcművészeti előképzettsége ;)

de oké jó, én vagyok a nagy sarkítóművész, majd én is elkezdek idiótázni, meg beszólogatni minden második mondatomban, mert az meg a te stílusod, kíváncsi leszek neked az hogy tetszene

miért kéne nekem bármit is bizonyítani? ha nem néztél utána Dieselnek, és ránézésre ez jött le az a te bajod, nézzél utána, és akkor talán nem beszélsz hülyeségeket, a wikipédia nem olyan messze van (amúgy ha nem jöttél volna rá, ez is Santinoskodás, mert nagy ívben le szoktad szarni ha éppen járatlan vagyok egy témában)

én azt nem mondtam hogy irigy lennél, ezt nem is gondolnám, mire fel lennél irigy? neked szimplán nem tetszik valami és akkor így bepöccensz, pl. Rennernek nem tetszik a pofája, Dieselnél meg nyilván az vágta ki a biztosítékot hogy előtérbe lett tolva - de hát most akkor indult be újra a sorozat mikor visszatért - és mert összeugrott Rockkal, és elagyabugyálta

levetkőznéd az előítéleteidet, és megnéznéd a Védd Magad, akkor te se mondanál ennyi hülyeséget, de persze lehet hogy ma véletlenül te vagy aki unatkozik

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.08. 16:40:11

@scal: mint amikor a gyilkos egy vérző kést szorongatva mentegetőzik a még ki se hűlt hulla mellett, hogy "nem én tettem"
Az egész vitastílusod a sarkításra épül, és ez megint tény. Itt is látszik, de gyakorlatilag bármelyik vita nem túl mély elemzéséből egy pillanat alatt kiviláglik. Ezért sem sikerült túl erősre a paródiád, hiszen neked ez az alapelemed, talán épp ezért idegesít ennyire, hogy én is így reagáltam le valamit :)

"majd én is elkezdek idiótázni, meg beszólogatni minden második mondatomban, mert az meg a te stílusod, kíváncsi leszek neked az hogy tetszene"
Csak nyugodtan :) Amint ilyen komoly alapokat adok rá, mint te, minden további nélkül kezdheted. Tudod, alapvetően nem tartalak annyira hülyének, mint amennyire ezekből a megnyilvánulásaidból tűnsz (tudom, valószínűleg én vagyok a naiv... basszameg, megint beszóltam), és így próbállak a helyes út felé terelni. Ez a vita kivételesen még azt is bizonyítja, hogy van értelme, hiszen a 4-el ezelőtti kommentem óta már nem is írsz akkora hatalmas baromságokat, nem mondasz látványosan ellent magadnak, szóval mégiscsak van valami fejlődés ;)

érdemben a Védd magad se változtatna semmin, mert egy filmmel nem lehet jóvátenni sokfilmnyi műmájerkedést.

most véletlenül van időm arra, hogy ne hagyjam rád a hülyeségeidet (máskor tényleg nincs, de persze most is időpazarlás), meg véletlenül ez az én posztom (máskor ilyen sincs), úgyhogy lehet ezért nem úszod meg olyan könnyen, mint az utóbbi időben bármikor.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.09. 10:16:00

@Santino89: ó jaj, te kevered a sarkítást azzal, hogy alapvetően én úgy szerzek egy adott témáról tudta, hogy belefolyok akkor is, ha nem ismerem az anyagot, míg te inkább olyasmikbe szólsz bele, ahol otthon vagy,

ezt te valami hatalmas dőreségként éled meg, én meg úgy, hogy egész egyszerűen nem kell mindent tudni, és jó pap is holtig tanul, ez pedig alapvetően azzal jár, hogy sokszor bizony nincs igazam, vagy elbaszok ezt az

amiből te azt vonod le, hogy miért nem néztek utána, miért szólok egyáltalán bele, stb. azért nem, mert majd szépen elmondja a kedves vitapartner :D csak nálad ez kevésbé működik, mert már túl jól ismersz

na de

akkor érvek :D te rohadt mocsok

először is, hogy alaposan betámadjalak, és ne mondhasd hogy tudatlanul szidom ezt a tehetségtelen kutyaütő Stathamet, tegnap megnéztem a Londont

igazából a Mobil után figyeltem fel rá, hogy szinte ugyanaz a stáb van benne, de a te baszakodásod vezetett oda, hogy végül mégis megnéztem, mert feledésbe merült mint sok más minden, szóval TE ajánlottad, ezt jól vésd az agyadba

először is itt a Rohadékok véleménye róla:

www.rottentomatoes.com/m/1157247-london/

17% micsoda hatalmas mestermunka ez :D

a Védd magadé 61%

a sok okos - nálam vélhetően okosabb - ember konszenzusra jutott véleménye a következő

"Find Me Guilty's excessive length and heavy-handed narrative keep it from reaching its full potential, but Vin Diesel's performance is well worth watching."

szal a filmet épp Diesel teszi nézhetővé

"nem. az amúgy általam kedvelt Lumet leggyengébb munkájaként tartják számon, úgyhogy óvakodok tőle. de te se láttad a Londont, úgyhogy annyira nem zavar :D"

nah most már hogy láttam a Londont kezdjen el zavarni, meg pláne azért mert a mondatod első fele biztos hogy nem igaz, nem mérhető olyan munkákhoz mint a Domb, vagy a 12 dühös ember, ezt nem is állítom, de kb 20 másik rendezése szarabb pontozást kapott, úgyhogy ennyire azért ne zárkózz el Dieseltől

ha ez meg volt ajánlom esetleg a Túl minden-t is, én amúgy Dieselt a Pitch Black miatt sokkal jobban bírom, ott se volt műmájer

de visszatérve a Londonra

az IMDb pontozása már jobb, de még ez is elmaradt a Védd Magad mögött

persze mindez nem jelent semmit, de minthogy te is nézegeted a pontozást mégiscsak... jelent valamit :D

aztán eszem ágában nem lett volna utánanézni Stathamnek, mert bármilyen meglepő én veled ellentétben hiszek neked meg adok a szavadra

de minthogy elég sok filmet láttam ettől a fasztól, és az elmúlt tíz évben sehol nem hallottam arról, mekkora harcművész - szerintem egy harcművész attól lesz az mint Bruce Lee, hogy filmezés előtt indul versenyeken, nyer is talán párat, aztán emiatt akar filmezni - de Statham nem ilyen, ő nem versenyzik, ő egy sztár aki verekszik, meg lövöldözik a filmjében

hu.wikipedia.org/wiki/Jason_Statham

és ezek után kiderül róla, hogy egy kibaszott férfimodell volt, aki beesett Ritchihez a válogatásra, és csak azért kapta meg a szerepet, mert a sarkon hogy kiegészítse a fizetését, hamis parfümöket, meg ékszereket árult

karatét, meg kikboxot, és kungfut pedig kizárólag a Szállító miatt kezdett tanulni (ami egyébként egyik legjobb filmje, az akciók közül) nem gyerekként

szóval ezek után egyáltalán nem gondolom azt, hogy férfimodellünknek ne lenne egy kidobó méltó ellenfele

most hogy ez meg van, nézzük az átlagparaszt véleményét a Londonról

"Nem tetszett, sokkal jobbra számitottam. Nem szeretem az olyan filmeket ahol csak dumálnak és nincs akció."

"Imádom ezt a filmet. Megkőzeéítőleg 20szor néztem meg. Az a titka, hogy beállva kell megnézni:)"

gondolom beállva is gépelte a véleményét :)

"Furcsa mozi kérem a London:igazából nem is tudom,miért készült el.Értelme,mondanivalója semmi"

"Nekem nem jött be ez a film. Mi egyáltalán a lényeg vagy a mondanivalója? Azért, mert bele tettek egy jobb kinézetű nőt, már jó film???"

"Egy rakás bedrogozott ember egy estéje, sok duma, sok okoskodás, meg az apró hülyeségeik - miért kellene ezt végignéznem?"

"Hát ez a film valami katasztrófa...."

és folytathatnám, de minek :D maga Roeper azt írta rá hogy egy nézhetetlen hulladék, ezek után kérdem, - csak mert az NEM MÉRVADÓ HOGY ÉN MIT OLVASOK, hol ismerték el a filmet?

a Voxban? a Filmvilágban? Cannesban?

Amerikában 7 moziban (!!!) és 7 napig volt a futtatási ideje odaát. a film még 30 ezer dollárt sem tudott összehozni a film

aztán ahogy kezdődik - ennyi drogot utoljára akkor láttam, amikor karácsonyi buli volt a marketingen, már megadja a hangulatot, hogy egy kibaszott drogos film

aztán jön Bruce Willis a Hatodik Érzékből :D jah nem ez itt Mr. Sztétem, aki most színészkedik (?) egy pepivel a fején, rátettek egy madárfészket és egyből színész lett - ugye nem mozoghat gyorsan, mert a végén még leesik róla

de nem leszek vele genya, mivel ő itt mellékszereplő nincs vele sok gond, mert mellékszereplőnek szerintem jobb (Diesel egymaga viszi Lumet filmjét)

FOLYT KÖV.

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.09. 10:28:10

@scal: tudom, hogy hülyeségeket beszélsz háttértudás nélkül is, most nem erről van szó, hanem arról, hogy ezt még súlyosbítod folyamatos sarkítással :) szóval ne keverd a szezont a fazonnal.

Én sose mondtam, hogy a London jó film :D Miről beszélsz? Azt mondtam, Statham más karaktert alakít, és jó benne. Ezért nem lett volna muszáj megnézni :) Na most itt látom, hogy ebben elég mélyen elmerültél, viszont hiába, mivel sehol se mondtam, hogy a London jó lenne, meg azt se, hogy jobb, mint a Védd magad. A London érdekelt, mert Jessica Biel eléggé bejött akkortájt, ezért néztem meg. A Védd magad is megvan már pár éve, de nem tudom eljutok-e valaha hozzá.

A sportmúltat ne hagyd ki Stathamnél. hogy modell is volt, az nem értem, miért lenne hátráltató tényező. Vagy az, hogy nem gyerekként tanult harcművészetet? Ilyet sem állítottam sehol :) Szóval sokkal jobban még mindig nem állsz, de nagyon komolyan örülök, hogy 1 kezdesz utánajárni a dolgoknak, és 2 kezdesz komolyan vehetővé válni. Még a végén visszaadod a rég elvesztett hitemet Scalban :)

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.09. 10:43:06

@Santino89: aztán a címe: London, felkészülök egy Londoni szar alvilágban játszódó filmre, erre kiderül a picsát hívják Londonnak? WTF? említettem már mennyire rühellem ha egy film címe az ötlettelenség netovábbjaként megkapja a benne szereplő karakter nevét? pl. Lincoln

és mindehhez hozzájön, hogy akkor, de akkora utálattal ültem le eléje, hogy ezért én téged úgy, de úgy elküldelek a picsába - már előre röhögött a vakbelem helye - háhá RT 17%, és mindezek után

ez a rohadt film, kibaszott velem, és TETSZETT, mi az, hogy tetszett, egyenesen rajongok érte

hát haver, itt nyaggatlak most már egy éve hogy a Mézengúz után ajánl valami jót megint, és nem, és Mary és Max és közben meg itt van egy kibaszott mestermű az emberi kapcsolatokról és baszod megemlíteni

nincs róla egy kibaszott cikk az oldalon? nem mondod egyszer se, hogy "szerintem ez neked bejönne!"

és bár az első 6-10 perc unalmasan indult, ahogy beérkeznek a buliba egyre jobb lesz ez a film, - mondjuk ennyi kokaint képtelenség felszívni - de, nagyon tetszettek a dumák, meg maga hogy egy éjszaka alatt történik az egész (az ilyen filmekre mindig vevő vagyok, kivéve a Run All Nightra :D)

aztán Jessica Biel, ez egy éteri szépségű nő, kicsit sajnálom is, hogy évekig nem néztem tőle semmit, majd igyekszem pótolni, és a kisebb szerepekben meg olyanok tűnnek fel mint Dane Cook, Kat Dennings, vagy Székely Lukács mint pszichológus :D

és Chris Evans meg kibaszott jó volt, lényegében ő a főszereplője a filmnek, Statham csak asszisztál hozzá, sokszor el is tűnik negyedórákra

aztán a film dramaturgiája is kurva jó, elvileg nagy pofával bemegy a buliba, hogy csajozzon, de csak hazudik, mert fosik, aztán kiderül egész éjszaka a fürdőszobában bújkál

és azok a történetek :D a bevágások, a múltbéli flashbackek, mintha magamat láttam volna az exemmel, egyik percben még ölik egymást verbálisan, a másik percben meg már basznak mint a nyulak

érdekes, hogy sokan azt írják, hogy a csávó túl féltékeny volt, de erre Biel mindig adott is okot, persze lehet azért lett csalfa, mert agyára ment a féltékenykedés

legdurvább az egészben, hogy a film kibaszott vicces is egyben, pedig komoly témákról van benne szó, és sokan csak azért utálják mert csak dumálnak benne - és lehet azért is bukott meg, mert sokan bele se gondolna ilyen szinten egy kapcsolatba csak élnek bele a vakvilágba - sokkal jobbnak tartom mint az általad annyira preferált Closert

ezek az elbaszott Rohadt Paradicsomos gecik mi a faszt nem láttak ebben a filmben? Mit nem vett észre a világ ebben a filmben? Miért utálják ezt a filmet? gyorsan meg is néztem mit rendezett a csávókánk még ezen kívül, hát semmit, nyilván ki is nyírta magát, de legalább összehozta ezt a csodát

aminek a vége kicsit klisés, de mégse happy end hanem realisztikusabb

érdekes hogy sokan ezért utálták Kevin Smith filmjét is, a Shop Stopot, de az sokkal viccesebb meg szkeccsszerűbb és lehet az azért lett siker anno

a filmben látott beszélgetésekhez meg kell egyfajta értelmiségi szint, mert sok filozófiai, spirituális dologról beszélnek, és lehet az átlagnézőnek ez sok, neki az kell hogy nem vertük meg Írországot, stb.

pl az a kísérlet a rizzsel én tanultam róla az egyetemen, csak persze nem így volt, hanem élő növényekkel, de a rizzsel gondolom viccesebb

nagyszerű a film hangulata, a zenéje, az atmoszférája

gondolom neked persze az a rész tetszett amikor Statham kifakad hogy impotens, hát én ott iszonyatosan röhögtem, szerintem a szinkron feljavíthatta ezt, mert Statham nem csinál mást mint üvöltözik, a storya meg persze súlyos, de kicsit hiteltelenné teszi, hogy másról se beszél, minthogy meg kéne ezt kúrni, meg kéne azt kúrni,a végén el is megy egy bigével, kérdem én ha impotens, miért próbálkozik? az nem olyan, hogy két évig az valaki. mással meg nem

persze itt se tudta meghazudtolni magát, a végére azért verekedett egy kicsit :D de ha már itt tartunk a Kolibri Kódban ennél sokkal többet színészkedett - igen ott is másféle haja volt az első félórában :)

de nem bántom, mert elviselhető mennyiségben került a filmbe, tuti, hogy nem először néztem meg, tuti hogy levadászom DVD-n is, tökre örülök neki, hogy megtalált ez a film - biztos nem véletlenül talált meg pont most, pont ekkor :D

annak is örülök, hogy az egész világ ELLENÜNK van, és lett egy közös élményünk újra, - remélem túléled, hogy tetszik a szar ízlésemnek köszönhetően, meg majd este is, amikor felállsz a moziszékből az MIV után

a sok hülye parasztnak bizonyára az nem jött be, hogy ráébredtek ők is impotensek, de hát ez van, mindig van valaki, akinek a problémája sokkal nagyobb mint a minék

szóval KÖSZÖNÖM az AJÁNLÁST

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.09. 11:01:29

@scal: hátööö... kicsit zavarba jöttem. de komolyan.

nekem nem tetszett ennyire a film, én tényleg csak Biel miatt néztem meg anno. persze hozzájárult ahhoz is, hogy még jobban kedveljem Stathamet (akkoriban láttam a Ritchie filmeket meg a Szállítót is) és 16 évesen voltam, szóval sokra nem is emlékszem belőle. most gőzöm sincs, hogy a visszaajánlásodra újranézzem-e (nem láttam azóta), mert még túl fiatal voltam, hogy tetsszen (nemrég a Harry és Sally volt hasonló élmény, ami kb a legjobb Woody Allen film, aminek köze nincs Allenhez, meg tán a legjobb romkom ever). de közben meg ugye te ajánlod, és hááát... :D Szóval nemtom mi van, vagy mi legyen... :D de azért örülök, hogy örülsz.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.09. 11:24:04

@Santino89: én is nem rég néztem meg a Harry és Sallyt, és az is nagyon tetszett, úgyhogy kapjad már be bazdmeg :D

amúgy jah arról is, meg erről is Woody jutott eszembe, mert kb ezek is hasonló szinten vitatkoztak mint az Annie Hallban

és egyébként mégis hogy kellett volna eldöntsem igazad van e Statham színészi kvalitásait illetően? úgy hogy megnézem a filmet, szal nem azért néztem meg mert azt mondtad jó film, hanem mert nem akartam meg nem is szokásom, csak megnézni egy szegmenst belőle, úgy nem is lenne értelme

de akkor ezek szerint arra legalább jó volt, hogy kiderüljön már megint egy hatszáz éve látott filmet rángatsz elő, - amiből sokra nem is emlékszel :D - csakhogy Statham eljátszott egy kicsit furcsább szerepet mint szokott, meg volt benne egy farokmeresztő nő amire Tini Santino ráizgult :D

már csak azért is újra kéne nézned, hogy felnőtt fejjel hogy tetszik (Daredevil, és tárasi), szerintem most még jobban bejön majd

UI: Statham focizott - azzal az IQ bajnok Vinnie Jones-al -, ami ugyan szintén sport - a sakk meg a snooker is az -, de csak kivételes esetben kívánja meg a verekedést

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.09. 12:08:47

@scal: látod ez is nagyon erős sarkítás: fizikai erőnlét szempontjából (ami a vita szempontjából fontos) a foci nem összevethető se a sakkal, se a snookerrel.

simán lehet, mert amikor néztem, akkor még nem volt kapcsolatom egyáltalán.

Bielre a mostani Santino is izgulna, csak szegény nem szerepel már értékelhető filmekben, vagy olyanokban, amik egyáltalán eljutnak hozzánk. remélem a mostani 3 kis kedvencem közül egyik sem jut az ő sorsára 10 éven belül, bár ők nem csak szépek, de tehetségesek is. Biel se volt rossz, de azért ő inkább a külsejével szerezte a szerepeket, főleg a tökéletes testével (A vonzás szabályait is miatta néztem meg először, a szentéletű Hetedik mennyországbeli prédikátor lánya után kicsit éles váltás volt ilyen ribancként látni, bár ez utóbbi szerep kétségtelenül jobban bejött :D )

aszittem sehogy sem fogsz dönteni Statham színészi kvalitásait illetően, hisz eddig enélkül is tudtad mondani a magadét :D

Minek néztél te Harryt és Sallyt? Mert én muszájból, de aztán durván bejött, nem 14 évesen kellett volna megnézni azt se.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.09. 12:49:49

@Santino89: igen, de a foci is sarkítás, mert az a lábat edzi, de fogjuk rá hogy a mecssek után alaposan összeverték egymást a többiekkel, ismervén az angol huligánok vehemenciáját

a harcművész meg túlzó jelző olyasmire hogy egy film kedvéért megtanul az ember hogy hiteles legyen, kb mintha Balere azt mondanák MMA bajnok mert krav magát tanult a Batman előtt

ilyen szempontból Statham a műmájer, mert használják rá a harcművész kifejezést, Bruce Lee az egy harcművész, az ő filmjei struktúrája a következő tudok verekedni, csináljunk hozzá egy filmet

Stathamé meg, itt ez a film, őt kéne eljátszani, rád gondoltunk, kéne verekedni, megtanulsz? oké nem leszek gonosz... tökéletesíted?

mindenesetre erősen túlzónak érzem ezt,m persze elképzelhető, hogy valahol régen írtak valamit, és van róla egy fotó fekete övesként (mondjuk erre kíváncsi lennék azt megszerezte e) de egyelőre ennyi elég volt túrásból,

egy focista-modell meg egy kigyúrt kidobó szerintem esélyes egymás ellen, itt én ezt le is zártam :D bőven túltárgyaltuk a témát

ma megnézem a Revolvert is bár attól szándékosan tartottam távol magam, mert Ritchie Madonnás korszakából származik

Biel totál más téma, ez egy ilyen éjjelnappal kúrnám csaj, olyan hihetetlenül nagy tehetségnek nem mondanám, de bőven neme egy Alba kategória, és bármelyik jelenlegi kedvencednél (mi az hogy három? Lawrence, Woodley, meg ki a harmadik, Emma Stone? biztos nem az, hanem valami csak neked tetsző) szerintem sokkal durvábban néz ki

majd kíváncsi lesztek a MIV-ben ma este szereplő csajra mit mondasz :D

A film után már helyrekerült nálam a Vonzás is, na továbbra se tartom jó filmnek, de sejtettem hogy ekkortájt nézhetted meg egymás után a kettőt.

persze hogy tudtam mondani, mert ezeken kívül már láttam szinte a ZÖSSZES filmjét, kivéve az idei kettőt

sose mondtam hogy utálom, most csináltam neki külön címkét, de néhány filmjében kurvára sok, néhány filmet meg egész egyszerűen nem tud elvinni a vállán (pl Szállító 1 okés, Szállító 2-3 trágya, Crank 1 még elment, Crank 2 borzasztó és fölösleges túlzás) néhány filmjében bírom, néhány filmjében meg ütném :D

pl. emlékszem olvastam tőle egy riportot amikor néztem a Mechanik remaket tőle, és akkor elhittem, hogy "intelligensebb filmekben" fog játszani, aztán jött a Parker meg a Blitz

a Biztonság záloga kurvára bejött, a Killer Elite is jó volt

:o miért muszájból nézel te egy ilyen filmet? te nagyon tájékozott, hát nem tudtad hogy ebben van a legjobb fake orgasm scene, amit azóta már flasmoboltak is jó párszor? :D egy ilyen filmet meg kell nézni, és bár Meg Ryant rühellem, Billy Chrystalt nagyon bírom, tetszett az elmélet is, hogy minek összejönni, ha a vége csalódás, tipikus túlagyalt értelmiségi levezetése a szerelemnek, de a végén persze a hormonok közbeszólnak

csak nem az asszony beszélt rá? :o

igen nekem nagyon furcsa te miket néztél, 14-16 évesen, én akkor még elvoltam a - node ez már egy másik Tini Scal történet lesz

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.09. 15:39:06

@scal: ez nem így működik, hogy csak a lábat edzi, ad egy általános erőnlétet, arról nem is beszélve, hogy a focisták kiegészítésképpen pl konditerembe is járnak. Statham jóval több harcművészetet mutatott azért pl az első Szállítóban, mint Bale 3 Batman alatt.

amúgy az angol wikipediát érdemesebb olvasni, így kezdődik: English actor, martial artist, and former diver.

A Revolver viszont tényleg szar. Tipikus álművészieskedő fosch.

Inkább Stone-Woodley-Lawrence, de amúgy jah :D Lehet objektíve jobb csaj, de nem hiszem, hogy ha mondjuk Stone meg Biel között kéne választanom (nah persze, aztán bilibe lóg a kezem), akkor tuti Bielt választanám, akár egy életre, akár egy éjjelre.

Szerintem a Vonzás szabályait hamarabb láttam, na meg sokkal többször is.

Szar filmeket még jó színészek se nagyon tudnak elvinni a vállukon.

Hogyne tudtam volna, az volt az egyetlen jelenet, amire emlékeztem a filmből, sőt úgy emlékeztem, hogy az az egyetlen igazán jó jelenet :)

De.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.09. 17:54:44

@Santino89: a magyaron is ki van írva a neve mellé hogy harcművész csak ennek a nyomát nem találtam egyelőre

nah a végén eljutunk oda, hogy a gyúrós, és a gyúrós :D
jah azt is olvastam hogy sofőr is volt

komolyan Bielt választanád? hát te nem vagy normális, minden esetben Emma Stone, vita nincs, (van tehetsége, sokkal jobb fej, ráadásul érdekesen gyönyörű) de legalább nem fogunk összeveszni, amikor
jövőre Cannesban eljön ez a nagy pillanat :D

mikor megnéztem most majdnem írtam is róla, de aztán elmaradt, lehet láttam kiskoromban ezt is, csak nem jegyeztem meg

mindenesetre szeretem a párkapcsolati létet kutató filmeket, szal így jutottam el hozzá, meg mert megtaláltam a kurva jó magyar szinkronnal :D

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.09. 23:42:17

@scal: Stone-t akartam írni basszameg... :D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.09.10. 09:34:23

@Santino89: háhá most már késő, Freudi elszólás :)

persze életkorban Biel hozzám jobban passzolna :D
süti beállítások módosítása