Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Exkluzív vetítés 44. HungaroConon - Addig írok, amíg élek!

2024. október 11. - Filmbook

Nemere István író 50 éve van a pályán, amely során olyan teljesítményt mutatott fel, amely előtt még az írói szakma is elképedve áll. Közel nyolcszáz kiadott könyv szerzője. Az életrajzi dokumentumfilm nemcsak a szerző munkásságára fókuszál, hanem feltárja az e mögött rejlő magánéleti eseményeket, az író természethez és állatokhoz fűződő viszonyát, életfilozófiáját és romantikus oldalát is. Az alkotás egy valódi világrekorder előtt tiszteleg, hiszen Nemere István jelenleg a világon a legtöbb könyvet jegyző író. A film címe egyben ars poeticája is, hiszen sokszor hangoztatja: „Addig írok, amíg élek és addig élek, amíg írok!” A filmet, mely egyben a záróeseménye is a mozimaratonnak este hat órától tekinthetitek meg a FilmBook teremben!

nemere-imdb-afisxo.jpg

Jegyek elővételben 3000 forint, helyszínen 4500 forint!

A megvásárolt belépő az ÖSSZES film megtekintésére és az egyéb programokon való részvételre is feljogosít!

Helyfoglalás érkezési sorrendben, amíg ülőhelyek maradnak!

Save the Date: október 19. Eötvös10 kulturális központ

Jegyek már kaphatók elővételben a HungaroCon weboldalán!

Részletes programok és ajánlók a Facebook oldalunkon!

Lájkolj minket a Facebook oldalunkon!

Kövess minket Twitteren is: 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2024.10.11. 07:54:57

Ejj, de szívesen megnézném... Online filmvetítés esetleg? Nagy technika, szerver nem kell hozzá, elég egy zárt youtube csatorna, oda feltölteni, és egyedi meghívókat küldeni annak aki vett jegyet. A Studolium blog művészettörténésze a Nagy Karantén idején így tartott előadásokat, igaz ő saját tartalmaival, videóival.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2024.10.11. 16:25:51

@Sigismundus: hát ez sajnos nem tőlünk függ, ezt az egy alkalmat is is nagyon nehezen hoztuk össze, de lehet nem kell várnod már sokat az onlinera :D elvégre a hivatalos vetítések szeptemberben lementek.
süti beállítások módosítása