Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ator, a harcoló sas

2011. augusztus 26. - Santino89

A barbáros-fantasys filmek mezsgyéjén kalandozva igen hamar sikerült megérkezni a mélyponthoz. Ha a Conan, a barbár A kategóriás, a Vadak ura egy egész jó B film, a Conan, a pusztító pedig egy rosszabb B film, a Vadak ura 2 egy C kategória, akkor az Ator, a harcoló sas már egy igazi Zs-film.

A történetet innen-onnan lopkodták össze, eltekintenék a felsorolástól, eredetiségnek ne keressük a szikráját se. A színészek szupertehetségtelenek Miles O' Keefe-el az élen, aki mintha külön vigyázott volna, nehogy bármilyen érzelmet lehessen látni az arcán. Sajnos a csajok sem elég dögösek, hogy legalább miattuk érdemes lenne megnézni a filmet. A legidegesítőbb az egész Ator-ban, hogy mindent, de mindent elmagyaráznak illetve, kommentálnak a szereplők, ezzel totálisan hülyének nézve a nézőt. Annyira buta párbeszédeket is hallhatunk, amilyeneket csak el tudtok képzelni. A csatajelenetek még viccnek se jók, annyira rosszak, és bűzlik a film az olcsóságtól. A pókos csata a végén elképesztően szánalmas, de valahogy nem lehet mégse röhögni rajta. Ez pedig a legnagyobb baj ezzel a filmmel: néha bejátszik ugyan az annyira rossz, hogy már jó effektus, de az esetek többségében csak szenvedünk, és várunk a megváltó stáblistára, ami valahogy csak nem akar eljönni. Aztán, amikor mégis akkor boldogok vagyunk.

Egyetlen dolog tetszett az Atorban, ez pedig a főhős kisállata, egy édes, imádnivaló kis medvebocs, akinek nem adtak elég teret, pedig önmagában érdekesebb, mint az összes színész együttvéve. De igazából ha csak a kismedvét néztem volna másfél órán keresztül, akkor is sokkal jobban jártam volna, mint így.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.08.30. 16:17:08

És itt kezdte Ricsi megérteni, miért is tombolt mindenki a Gyűrűk Urára

csak mert konkrétan két jó fantasy volt előtte XD

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2011.08.30. 18:15:55

Biztos, hogy több, de tény, hogy nem túl sok xD

Oldfan 2011.11.12. 18:06:23

A "legjobb" az egészben, hogy az alámondásos VHS korszakban ez egy keresett mozinak számított. Persze a siker titka az volt, hogy fantasy téren nem volt valami nagy a konkurencia, sőt...

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2011.11.13. 00:06:43

:D Amúgy ezt a filmet még meg fogom nézni, mert ekkora szar tényleg nem sok van. A folytatások meg állítólag még rosszabbak.

Oldfan 2011.11.13. 07:57:08

Így igaz, a folytatásai minősítésére csak a nyomdafestéket nem tűrő jelzők alkalmasak....:)

Noname Watanabe 2016.05.15. 20:24:30

Emlékszem, még a '90-es évek vége felé, a kereskedelmi tévék indulása után a TV2-n adták ezt az opust. A Tények végén Pálffy István konferálta fel, hogy "és rögtön kezdődik az Ator, a harcoló sas", de nem bírta ki röhögés nélkül. Így már értem, miért.
süti beállítások módosítása