Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

FILMBOOK Podcast III: 2012 őszén...

2012. november 24. - Filmbook

Scal barátom és jómagam a hihetetlen sikernek köszönhetően rekordgyorsasággal tértünk vissza, hogy elkészítsük nektek a blog harmadik, és egyben legaktuálisabb podcastjét, melyben ismételten három, valamilyen szempontból figyelemreméltó filmről vitázunk. Hallgassátok sok szeretettel!

Áldozataink:

Expendables - A feláldozhatók 2

Looper - A jövő gyilkosa

Skyfall

Itt meghallgathatjátok az egészet egyben, illetve IDE kattintva le is tölthettek minket, így megőrizve az utókor számára felbecsülhetetlen értékű, örökérvényű tanulságokban bővelkedő véleményünket.

skyfall-650.jpg

Részletekben pedig meghallgathatjátok alant, a tovább gombra kattintván.

Expendables 2

Mi lehet jó egy ennyire rossz filmben? Mi a szerkesztők véleménye Stallone több évtizedes munkásságáról? Kik legyenek benne a harmadik részben, és miért? Minden kérdésünkre válaszolunk!

expendables2_1.jpeg

Looper - A jövő gyilkosa

Tényleg egy elgondolkodtató remekmű, vagy pofátlan lopások sorozata? Miért istenítik a kritikusok? Mi köze ennek a Mátrix kultuszához, vagy a Terminátor cselekményéhez? Mi az abszolút öncélúség, és mik a legdurvább logikai buktatók? És ami a legfontosabb... mi a helyzet a fülcimpákkal?

Joseph-Gordon-Levitt-as-Young-Joe-in-Looper1.jpg

Skyfall

Mi hozta össze ezt a két folyamatosan vitázó filmbuzit? Hogyan viszonyul az új Bond film a jelenkorhoz és a sorozathoz? Mit tanulhatnak a magyar filmesek a 007-es ügynöktől? Mitől egyedülálló Javier Bardem? És végül megvitatjuk azt is, mit várunk ennek a remek évnek az utolsó hónapjában?

Javier-Bardem-Skyfall.jpg

Ha minden jól alakul, még mindenképpen visszatérünk az év végén egy évértékelő podcasttel, még mielőtt eljönne a világvége!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lagzilajcsiforever 2012.11.26. 08:19:45

Amikor a skyfall-nál azt mondtátok hogy a magyar filmkészítők tanulhatnának belőle, én elégé meglepődtem hogy a termék elhejezést említetétek meg, mert szerintem a magyar filmkészítők mást is tanulhatnának ebből a filmből.
(pl:hogy ne csak ilyen romantikus szarságokat csináljanak, hanem mást is)

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2012.11.26. 18:37:51

az hogy romantikus szarságokat csinálnak, meg van az oka sajnos, de ha már ezeket csinálják, legalább a termékeket helyezzék el benne ügyesebben

egyébként szerintem országunk rajzfilmben mindig is erősebb volt, (kb. mint Japán) lehet arra kéne megint ráfeküdni, nem orrba szájba élőszereplős szarságokat okádni
süti beállítások módosítása