Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Psycho 4

2011. március 12. - Santino89

Ezt is sikerült végigszenvedni. Nem fogom megnézni a remake-t, de kétlem, hogy ennél rosszabb lehet. Az előző részekre sem volt az égvilágon semmi szükség, de ennél feleslegesebb, ötlettelenebb, gyengébb rókabőrlehúzás se sok létezik...

Hát igen, a kezdetek, gyakorlatilag azt mutatja be másfél órában a film, amit az előző részekből már úgyis tudtunk, megspékelve némi kínos, vérfertőzős jelenetekkel. Mindehhez a sztori szempontjából egy tökéletesen felesleges és érdektelen és értelmetlen rádiós műsor szolgál keretként. A finálé pedig... jajj istenem! Hogyan képesek elvárni tőlünk, hogy izguljunk egy olyan nőért, aki feleségül ment egy közismert sorozatgyilkoshoz, és mindenáron gyereket akar szülni neki? De most komolyan... Az undorító, giccses, gáz és a realitást nélkülöző happy endről ne is beszéljünk. Norman Bates teljesen logikátlanul cselekszik az egész filmben, már egyáltalán semmi félelmetes, vagy hátborzongató nincs benne. Anthony Perkins sem a régi, már egyáltalán ne játszik jól. Az ifjú Norman Bates-t alakító Henry Thomas pedig totálisan jelentéktelen, és egy egész kicsit sem hasonlít Perkins-re. Az egyetlen értékelhető dolog ebben a végtelenül gyenge tévéfilmben, az nem más, mint a Norma Bates-t játszó Olivia Hussey alakítása és jelenléte, aki legalább tényleg nyújt valamit színészileg, és még ennyi idősen is igazán vonzó jelenség volt. Rajta kívül egyetlenegy pozitívumot sem sikerült találnom, pedig nagyítóval kerestem.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása