Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Toxic Avenger 3 - The Last Temptation of Toxie

2011. november 26. - Santino89

A viszonylag jónak mondott, de valójában borzasztóan félresikerült második rész után borzalmasan nehezen vettem rá magam a nézhetetlennek mondott harmadik epizódra. na de, most már hálistennek túl vagyok rajta.

A film amúgy jól kezdődik, fel is csillant bennem a remény, hogy nem lesz annyira végtelenül idióta, mint a 2. Aztán nagyon durván leül a történet, ráadásul úgy, hogy teljesen lemásolják az alig egy évvel korábbi előzményt. Egy-két jó poén azért persze akadt, például a filmes kiszólások. Aztán valami megint megcsillan, hisz nem nehéz belelátni a mondanivalót, az amúgy humorosan tálalt történetbe, amelyben a Toxikus Bosszúálló gyanútlanul, saját magát is folyamatosan átverve eladja a lelkét a gonosz multinacionális cégnek, ahogy azt oly sokan tesszük. A sztorinak ezt a részét valóban remekül ábrázolták, le a kalappal előttük, úgyhogy megint felébredt a remény, hátha lesz ebből még valami.

Azonban a történet második fele olyan szinten szörnyűséges lett, hogy arra nehéz szavakat találni. Olyasmit képzeljetek el, mintha egy borzasztóan gyenge South Park részt élőszereplőkkel kellene néznetek 20 helyett, 50 hosszú percen keresztül. A készítőknek totálisan elszállt az agya, és egyáltalán nem a jó értelemben. A harmadik rész emiatt már egyáltalán nem szórakoztató, hanem kifejezetten kínos. A Toxic Avenger 1 azért volt egy nagyszerű, és emlékezetes film, mert gyakorlatilag a világon minden rosszul működött benne, mégis végtelenül élvezetes volt. Itt már eljutottak a másik végpontra.

Mindenesetre van még egy negyedik rész, ami állítólag sokkal jobban sikerült, és simán felér az első nyomdokaiba. Hát kíváncsi leszek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.11.27. 16:18:46

van ám arra egy szó, amit te most csinálsz :)

Ma
Zo
His
Ta

:D

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2011.11.27. 18:45:48

:D

Te beszélsz az elenkóterméjneddel? :D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.11.27. 20:00:19

oké igaz, de tegyük hozzá, és valami nézhetőre számítottam amikor az elé leültem, és akkor még azt se tudtam, mi ez az Asylum stúdió, tényleg megfelel a nevének

és ha lenne egy folytatása, nem nézném meg, pláne nem egy harmadik, sőt egy negyedik részt, max ha nagyon unatkoznék

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2011.11.27. 21:54:42

viszont a Toxic Avenger 1 kurvajó volt a maga trashességében, és a másodiktól is valami ilyesmit vártam.

de állítólag a 4 van olyan jó, mint az 1. majd meglátjuk

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.11.28. 00:54:41

a 4. van olyan jó, hogy megnézd :D
süti beállítások módosítása