Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mennyből az ördög

2011. december 25. - Santino89

A Mennyből az ördög (eredetiben Santa's Slay) egy borzasztóan egyszerű alapötletre épül: mi lenne, ha a Mikulás nem ajándékokat, hanem halált osztana? És ezúttal nem ám egy Télapónak öltözött, frusztrált átlagember... Nem, nem! Az igazi Mikulás.

A készítők ennek megmagyarázása végett kitaláltak egy háttérsztorit, mely szerint az öreg Santa a Sátán ivadéka (a neve is erre utal), aki csak egy elveszített fogadás miatt volt kénytelen ezer éven keresztül ajándékozgatni. Most pedig nagyon-nagyon örül, hogy végre újra azt teheti, amihez igazán ért: ez pedig a mészárás! Szerintem ez így teljesen rendben van, egy horror trash vígjátéktól nem is várok el ennél többet. A Mikulást egy pankrátor, Bill Goldberg alakítja, ripacskodva ugyan, de rendkívül szórakoztatóan. A film minden egyes pillanata csodálatos, amikor megjelenik. Mindamellett nagyon szatirikus és humorosan görbe tükröt tart az egész álszent Karácsony elé, már rögtön az első jelenetben, amit később még sikerült többszörösen fokozni a templomi pénzközpontú prédikációnál, emiatt egy pillanatra sem tudjuk sajnálni a rendkívül változatosan, és ötletesen elhalálozó áldozatokat.

A főhősök azonban sajnos nagyon jellegtelenek, és a film vége felé már kevésbé érdekes az ő menekülésük, érezhetően kifogytak az alkotók az ötletekből. De szerencsére alig 74 perces a film, és többnyire baromi szórakoztató, még a nagyon gyenge trükkfelvételek ellenére is, úgyhogy akinek egy kicsit is elege van a karácsonyból, annak ez egy abszolút ideális választás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása