Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Én a vízilovakkal vagyok

2011. december 26. - Santino89

Egy újabb alapfilm a megunhatatlan(?) Bud Spencer-Terence Hill páros mozijai közül, ezúttal minden téren a lehető leginkább középszernél maradva. Volt néhány jó ötletük az alkotóknak, például üdítő változatosság, hogy a cselekmény kivételesen nem Miami-ban, hanem Afrikában játszódik, ez egyúttal remek alkalmat nyújt az operatőrnek, hogy szép képeket varázsoljon nekünk, illetve a filmeseknek, hogy cuki állatokat szerepeltethessenek. Természetesen ezek nem vonják el a figyelmünket a lényegről, Budról és Terence-ről, akik pont ugyanolyan formában vannak, mint bármikor máskor. Bunyó is van természetesen dögivel, akad néhány szellemes megoldás, de javarészt a már jól ismert panelekből dolgoznak. A beszólások, beköpések sem sikerültek túl emlékezetesre, legalábbis a többi filmjükhöz képest, történetről pedig aztán a legkevésbé sem beszélhetünk az összes eddig látott Spencer-Hill mozi közül, szemmel láthatóan az írói hozzáállás kimerült annyiban, hogy  ahogy esik, úgy puffan. Mindamellett az is tény, hogy egy könnyed, agyatlan szórakozásnak végülis megteszi egy unalmas délutánra. Ezt a mozit amúgy egy Bud Spencer-Terence Hill kedvelő barátommal néztem meg, és neki az enyémnél sokkal lesújtóbb volt a véleménye erről a filmről, amit meg is tudtam érteni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.12.27. 03:32:05

egy nagyon durva leoltás előtt megnéztem hogy ez bizony a nagy páros 12. közös filmje, és valóban ekkor már túl voltak Bűnvadászok-on, meg Megint Dühbe jövünkön, de nekem mégis a pozitívabb élmények közé tartozik

úgyhogy durva leoltás elmarad és külön dicséret, hogy az ünnepi felhozatalban képes voltál megnézni tőlük egy filmet

történetről azonban egész addig ne beszélj, amíg a Mindent bele fiúkat nem láttad :D
süti beállítások módosítása