Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Félelem és reszketés Las Vegasban

2011. május 07. - Santino89

"Ezt most tényleg kimondtam? Vagy csak gondoltam?"

Ma jó másnaposan sikerült felkelnem, és mire sikerült eljutnom a gépig, kitaláltam, hogy a Félelem és reszketés Las Vegasban nekem most jó film lesz. Így talán még bizarrabb élmény volt a film, mint egyébként.

Nagyon jól indult a dolog, zseniálisnak tartottam az egészet úgy, ahogy van. Depp hihetetlen amit itt alakít, teljesen eltűnik a figurában, Del Toro-t szintén alig lehet megismerni ilyen dagadtan, ilyen szerepben, de azért nem olyan átütő, mint Depp. A film nagyon humoros, nagyon eredeti mind a vágást, mind a trükköket tekintve. És rengeteg minden van benne, ami az elején teljesen és teljes joggal szegezett a székbe. Nem mintha egyébként fel tudtam volna állni. Aztán ugyanez folytatódott bármilyen dramaturgia nélkül, megállás nélkül. És az újdonság elvesztette a hatását, a különleges dolgok megszokottá váltak, a film pedig egyre kevésbé volt számomra érdekes. Nem tudtak érdekelni a szituációk, mert tudtam, hogy úgyse lesz belőle semmi, ráadásul egyre inkább felváltotta a rácsodálkozást az undor aziránt, amit szereplőink csinálnak. Nylván ez lehetett a cél, de ettől nem lett szórakoztatóbb a Félelem és reszketés Las Vegasban, egy idő után már inkább azt vártam, hogy legyen már vége.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.05.16. 09:11:12

érdekes, hogy te inkább Burtonos vagy én meg Gilliames. Sose drogoztam, de ez a film annyira bejött hogy utána egy hétig csak a White Rabbitet hallgattam loopolva a Jefferson Airplane-től.

Tényleg nem kommenteltem én még ide? Vagy csak gondoltam?
süti beállítások módosítása