Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Case of the Scorpion's Tail

2011. szeptember 02. - Santino89

Folytatjuk a giallozást! Nos, ez egy viszonylag korrekt film, de sokkal inkább krimi, semmint giallo.

Persze van benne egy kis cicimutogatás, de nem sok. Az erőszak is nagyon visszafogott, egyetlen jelenetet leszámítva, ami viszon hihetetlen brutális, és nagyot üt, mivel kilóg a film egészéből. A színészek nem voltak túl jók: a főszereplő, George Hilton engem leginkább George Lazenbyre emlékeztet, ő is ugyanolyan tehetségtelen, modoros, geil macho. Anita Strindberge nem mondanám, hogy csúnya, ellenben azért elmarad az olasz filmekben már nagyon megszokott gyönyörű nőktől. A forgatókönyv rendben van, halad a nyomozás, a végén pedig természetesen jön a csattanó, amire senki sem számított. A rendezéssel sincs nagy baj, annak ellenére, hogy nem túl érdekes vagy izgalmas a film, valahogy mégsem válik unalmassá. Amúgy láthatunk néhány ügyes, vágási trükköt, meg pár remek kamerabeállítást.

Összességében egy esti szórakozásra megfelel, jobb mint egy átlagos péntek esti tévékrimi, de nem sokat vesztünk, ha esetleg kimarad az életünkből.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása