Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A macskák

2011. október 31. - Santino89

Csodálkozom, hogy ez a mozi nem sokkal ismertebb, ugyanis Alain Delon egyik legjobb filmjéről van szó, amin elég nehéz lenne fogást találni.

Bátran épít az akkor még viszonylag kezdő és nagyon fiatal sztárjaira; Delon megtalálta a hozzá leginkább illő szerepet a vagány, de végtelenül önző szépfiú szerepében, akinek rengeteg rossz tulajdonsága nem hogy taszítaná a nézőt, hanem ezeknek köszönhetően még vonzóbbá is válik számára. Jane Fondát pedig imádom: ebben a filmben sem pusztán végtelenül szexis, hanem elképesztően bájos is. Komikai vénáját ezúttal nincs lehetősége megcsillogtatni, viszont a forgatókönyvnek köszönhetően szépen kibontakozhat intrikus szerepkörben. Nagyon érdekes eleme a történetnek, hogy a végén az "nyeri" meg az aljas játszmákat, akit mindenki hülyének nézett, mégis könnyedén sikerült túljárni az eszükön. A fordulatos sztori mellett a párbeszédek is nagyszerűek, különösen Delon pimasz megjegyzései.

Nagyon erős noir elemeket fedezhetünk fel a filmben a fekete fehér fényképezéstől kezdve, a rejtélyeken keresztül, egészen a végzet asszonyain át. René Clement-tel nem ez volt az első közös munkája Delonnak, de ezután feltétlenül meg fogom nézni a Ragyogó napfényt is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása