Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lányok pórázon

2011. december 10. - Santino89

"Ezek után mindent értek márki, és megyek már ki."

A Lányok pórázon nem tartozik Funes legjobb munkái közé, ami nem jelenti azt, hogy ne lennének benne emlékezetes jelenetek. A film egyáltalán nincs híján a humornak, ezt bizonyítják Funes magánszámai: a farkas és a bárány meséje, a karatézás, a gyerekfelügyelet, vagy a súlyellenőrzés. Viszont ezeken kívül nem lehet sok pozitívumot elmondani a habkönnyű moziról, melynek nagyon sztorija sincs, de még forgatókönyve se. Kicsit olyan az összkép, mintha kitalálták volna, hogy forgassunk egy Funes filmet, meg pár szituációt ehhez, amik közt csak elvétve fedezhetünk fel kapcsolatot. Mivel mindez nem volt elég még 80 percre sem, ezért a történetben itt-ott felbukkanak zenés táncos musicalbetétek, amelyekben Funes is reprezentálja nekünk a tudását. Ezek a jelenetek még különlegességük ellenére is feleslegesnek tűnnek, de olyan gyorsan elrepül a 80 perces játékidő, és olyan nyomtalanul, hogy nem igazán lehet haragudni a Lányok pórázon-ra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.12.11. 09:59:55

Hát amikor ezt a filmet először néztem meg Funestől, nem győztem szörnyülködni, hogy ilyesmiben részt vett :D Felvettem VHS-re de azóta se néztem meg, legalább 15 éve ennek.
süti beállítások módosítása