Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

VideoTube Awards - 2015

2015. augusztus 28. - Filmbook

Idén első alkalommal került megrendezésre a VideoTube Awards nevet viselő díjátadó, amelyen a legnagyobb online oldal, legnézettebb videóit és előadóit díjazták különböző műfajokban. A szerencsések testközelből találkozhattak a legnépszerűbb előadókkal és zenekarokkal, mivel a díjátadó gálára KORLÁTOZOTT számban lehetett jegyeket vásárolni 2000 Ft-os áron. A VIP jegy 5000 Ft-ba került.

unnamed_6.jpg

A rendezvény hiánypótló eseményként robbant be a médiába, hiszen mint ahogy a díjazottaktól megtudhattuk nincs más egyéb platform ezen előadók díjazására. A díjátadó gálára számos celeb kapott meghívást, kiknek kényelmes érkezését a Maxline Limo biztosította. Elsők között vettem észre Zámbó Árpit, Kiszel Tündét és Donatellát, valamint Hajas Lászlót. További partnerek voltak a ModellBook médiatámogató, és a Horfer Serleg, akik az üvegből készült díjakat biztosították élén Csisztu Zsuzsával.

A díjátadó egy igazi élő haj show-al indított, ahol két mesterfodrász négy modell haját rakta rendbe maximális szaktudással. Az eseményről azt írták, hogy a műsor keretén belül fellépnek a díjazottak is, de erre végül nem került sor. Más előadók viszont színpadra léptek. Így láthattuk Karda Beátát és Lil C-t is a színpadon. Az X–Faktorból ismert Krasznai Tünde is színpadra lépett. Majka viszont sajnos nem tudott eljönni, ahogy Dér Heni is csak videóüzenetét küldte el.

unnamed_1_2.jpg

A rendezvény hivatalos fellépői között a Csinibabák rockabilly formáció volt az egyik. Két tagjukkal Kanyik Nikivel és Egri Noémivel volt szerencsém találkozni már a Vous magazin által szervezett Rockabilly fotózáson. A lányok nagyon lelkesek, de nagyon jól is táncolnak és énekelnek. A bandát a Rock'n Roll szeretete keltette életre. Legszívesebben én is beállnék közéjük. Az este során baráti légkör lengte be az esemény helyszínéül szolgáló New Orleans Clubot.

A rendezvény koordinálása imitt-amott nem volt a legtökéletesebb, leeső molinó, süket mikrofon, elfelejtett szponzor megemlítése, nem megbeszélt sztár fellépő szereplése. De ezeket leszámítva meglepően, szinte már családias hangulat uralkodott a rendezvényen. A díjazott sztárok a terem boxaiban kaptak helyet, Csisztu például a mellettem lévő asztalnál ült a társaságával.

unnamed_3_1.jpg

A díjazottak a következők lettek:

Az év legjobb előadója: Oláh Gergő

Az év legjobb rappere: G.W.M

Az év legjobb slágere: Dér Heni - Ég veled

Kedvenc Zenekar: Sugarloaf

Idei legnagyobb videói nézettség: Majka Curtis BLR

Közkedvelt előadó: Mr. Missh

Legközkedveltebb Featuring: Young G feat Igni

Az év Kedvenc előadója: Rácz Gergő

Közkedvelt Dj páros: RNB ALL STARS

Életmű Díj 1: Szikora Róbert (rock'n roll kategóriában)

Életmű Díj 2: Kozmix (pop kategóriában)

Az év felfedezettje: Farkas Zsolti

Kedvenc Sláger: BLR

unnamed_2_1.jpg

Az esemény idei indítása a kisebb zökkenők ellenére pazarul sikerült. Az a szerencsés kétszázötven fő, aki bejutott másnap hajnalig bulizhatott a sztárokkal. Remélhetőleg ez a díjátadó most egy hagyományt teremt, kinövi gyermekbetegségeit, és jövőre még jobb hangulatban tudhatjuk meg, kik lesznek 2016 díjazott előadói.

fotók: Magyar Nikoletta

Ha tetszett a bejegyzés, lájkolj minket a Facebook oldalunkon!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jerryco 2015.08.28. 12:02:46

Ahol Kiszel Tünde megjelenik, az nekem fals buli. Amikor volt a Karaoke rekord döntés nálunk, akkor is csináltak vele interjút, csak mert beette a franc a helyre, ahol énekeltek. Vele. Aki egy kétsorost nem tud elénekelni élvezhetően. Meg nem is hívta a kutya se, csak odaette a fene.

2015.08.28. 12:49:36

A cikkből annyi mindenképpen lejött nekem, hogy szerzőnk jól érezte magát ott, és mint kolléga ennek őszintén örülök. Azt viszont bevallom, hogy ha ez nem utólagos élménybeszámoló lenne, hanem beharangozó, akkor én biztosan nem mennék el, nagyjából azért, amit Jerryco barátunk is felemleget. Kiszel Tünde, Donatella, Zámbó Árpi jelenléte számomra nem emeli egy ilyen esemény fényét, mert a komolyan vehető zenéhez (pedig én aztán igazán komálom a könnyű műfajokat, még a tinglitangli zenét is!) semmi közük.

Karda Bea évtizedekkel ezelőtt igen dekoratív énekesnőnek számított, nem is énekelt rosszul, csak az a pechje volt, hogy soha senki nem írt neki egy igazán ütős slágert, és bizony nagyon gondolkodnom kell, hogy hirtelenjében egy Bea-dal eszembe jusson. Miközben kortársai repertoárjából (és még csak nem is feltétlenül a Kovács–Zalatnay–Koncz-vonulatra gondolok) simán tudnám sorolni a címeket. Szóval igazából nem értem, miért is őt kérték fel egy ilyen fontos eseményen való fellépésre? Történt volna valami nagy fordulat a karrierjében?

Vessetek a mókusok elé, de fogalmam sincs, ki az a Leal C, így azt se tudom, a retróvonalat képviseli-e, mint Bea, vagy az újabb generációt, bár ha belegondolok, a művészneve alapján a nemével se vagyok tisztában. Igazából a díjazottak listáján is vannak számomra fehér foltok: győzzön meg valaki, hogy felfedezésre érdemes előadókról van szó. :))

Nem mondom, hogy ettől nem bírnék aludni, de Dér Heni (őt mondjuk én is ismerem) feltehetően nem az év legjobb slágerének a címe, hanem az előadója. Na de mi az a dal, amivel díjazott lett?

Csikidam Robi a rock'n roll kategória életmű-díjazottja? Hát poénnak egész jó. Nem, mégsem jó poén... :)

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.08.28. 16:25:32

@field 64: és ha Puzsér Robi is elmegy? :D

Donatellácska viszont egész szépen megnőtt.

Ezek szerint Karda Bea nem állt kardnak, akarom mondani kötélnek a Szenes Iván brancsban.

starity.hu/sztarok/kelemen-csaba/

tessék művelődj :D

Azon viszont dobtam egy hátast, hogy Robika milyen fiatal még mindig, kölyökképe mellett elbújhat Tom Cruise

Dér Heni esete - ez a hivatalos - sajtólevél, szal nem tom. Kinyomozzuk?

2015.08.28. 17:27:40

@scal:

Nekem semmi gondom semelyik celeb jelenlétével, és szívből remélem, hogy jól érezték magukat. Mint néző, mint látogató, miért ne mehetnének bárhová, akár erre a díjátadóra is? Ha viszont mint meghívott vendégek, sztárvendégek mennek, akkor akarva-akaratlanul is a rendezvény reklámarcaivá válnak, és imázsuk rávetül az eseményre. És valljuk be őszintén, egy könnyűzenei esemény komolyságát kissé megkérdőjelezi, amikor VIP meghívottjai még csak nem is a műfajt, nem is az igazi művészvilágot, inkább a bulvárt, a celebvilágot képviselik, azokat a hírességeket, akiket az állandó médiajelenlét, és nem a komoly, értékelhető művészi tevékenység okán ismerünk. Akár Pákó is mehetett volna, szerintem egy Tündével való duett garantáltan YouTube-rekordokat döntögetne. :)

Szegény Beát sajnálom, fiatal korában tényleg dögös nő volt, igazi bombázó, és még csak nem is tehetségtelen az éneklésben. Kár, hogy valamiért egyik szerzői team sem érezte fontosnak, hogy felkarolja őt. Utaztatták jobbra-balra mindenféle fesztiválokra, ahol méltán járult hozzá ahhoz a nemzetközi sztereotípiához, hogy „a magyar nők nagyon szépek”, csak távlatokban nem gondoltak vele kapcsolatban. Közben elszálltak az évek, és most már a fiatalságára sem lehet építeni a karrierjében, a maradandó slágerek meg sajnos nem születtek meg. Maradnak a vacsoracsaták, meg a „milyen volt szőkesége?” típusú műsorok. Kár érte, többre vihette volna.

Igen, a neten én is találtam még az előző hozzászólásom elküldése előtt egy Lil C nevű tagot (bár őt se ismerem), de hát a szövegben Leal C van. :)) Oké, most már tudom, hogy pasi, hogy fiatal: bízzunk abban, hogy tehetséges is. Hajrá!

Nem, nem bújhat el Tom Cruise, mert szerintem Robi (a Szikora) nem néz ki számottevően kevesebbnek annál, mint amennyi. Megvallom, elnevettem magam, mikor olvastam, miféle kategóriában kapott életmű-díjat (ezzel az erővel a disco vagy a reggae kategória díjazottja is lehetett volna), de hát reméljük, felkészült szakemberek döntöttek legalább az életmű-díjakról. :)

Dér Heni ügye már látom, rendben van. Majd meghallgatom a dalt is, ha már az év legjobb slágeréről van szó.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.08.28. 18:45:13

@field 64: az idei S(t)ory gáláról már Pákót, Győzikét meg Alekoszt is persona non gratavá titulálták, igaz ott Kiszel Tünde is az volt :)

mondom Bea lehet nem adta el magát (vagy nem azoknak) amikor Hofi múltját kutattam, akkor jutottam el olyan mélységekbe, hogy Kovács Katit lényegében csak nem vitték le a kutya szintjére, de ha bele mert szólni bármibe is, akkor már egyből jött a csi(sz)tu

Viszont csinálhatnál egy top 10 magyar nőt ha már a témánál vagyunk lehetnének benne énekesek meg filmesek is.

Szerintem Lil C minden csak nem tehetséges :D De a 14-16 éves tinicsaj korosztály majd ezt jobban tudja.

Szikorán akkor tuti vakolat festék volt, mert a képek alapján nem öregedett (vagy eleve koravén volt). Amúgy azért mégiscsak benne volt a Hungáriában, ahonnét csak ő meg Dolly tudott kiválni, róla még azt se mondanám, hogy nincsenek slágerei :D na nem mintha jók lennének. De lehet te tudsz valamit.

2015.08.28. 19:14:35

@scal:

Pedig szerintem ez a felhozatal pont a Story gálára való, végtére is javarészt a Storynak és bűntársainak köszönhetjük, hogy egyáltalán tudunk róluk. :)

Kati karrierjével behatóan foglalkoztam a popzenei blogomban, és rövidesen itt a Filmbookon is majd szóba fog kerülni. :)) Örök hazai kedvenceim egyike, az első sztár volt az életemben, szó szerint pályája elejétől figyelemmel kísérem őt. Főleg karrierjének első másfél évtizede igazán emlékezetes számomra. Zalatnayt is szeretem mint énekesnőt (mint celeb viszont kifejezetten idegesítő), Konczot viszont sose komáltam túlzottan. Na, Beával ellentétben őt felkarolta egy szerzői team, amely nélkül pusztán – a szerintem átlagos – énekhangjára támaszkodva közel sem ért volna el ennyit. De ez persze szigorúan szubjektív vélemény.

Igen, gondoltam már a Top 10 magyar nőre, de alapvetően inkább a színésznőkre, ámbár az énekesnők is megérnének egy külön misét, akarom mondani, listát.

Igen, gyanítottam, hogy Lil C nem az én korosztályomat célozta meg. Ez egyébként nem baj, mert hát amikor én voltam tini, az én korosztályomnak is megvoltak a maga tinédzser sztárjai, akiket az akkori öregek többnyire elszörnyedve fogadtak (Bay City Rollers, The Teens, The Shorts, Sandra, Sarah Brightman, Leif Garrett etc., etc. Vajh ki emlékszik még rájuk?).

Szikoráról én se mondanám, hogy nincsenek slágerei, bár ami azt illeti, világéletemben faltam ugyan a popzenét, de az ő munkássága nekem nem jött be (a Dollyé se). Szerintem ha megkérdezel mondjuk tíz embert, milyen stílusú zenét játszik Szikora, valószínűleg senki nem mondaná a rock and rollt. Magánvéleményem szerint egyébként a Hungária sem játszott igazi rock and rollt, inkább annak valamiféle felvizezett változatát, amilyet – szerintem jobb tálalásban – akkoriban olyan külföldi együttesek játszottak, mint a Racey, a Rocky Sharpe and the Replays, a Matchbox vagy a Showaddywaddy.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.08.28. 20:08:28

@field 64: zenéhez ennyire már hülye vagyok, majd megkérdek pár illetékest, de amúgy igaz, én is inkább a Pop-ba tenném :D még mindig jobban megérdemelte volna minta Kozmix (kik ezek? még léteznek?)

nah Konczot meg a halálvágyal teli dalait én is rühelltem (kb. Zorán nőben), de Kovács Katit se szerettem, apám nagyon bírta, míg egyszer egy haknin vissza nem utasította hogy táncoljon vele egyet :D

Zalatnay nem rossz, de akkor már inkább Cserháti mielőtt meghízott volna :)

2015.08.29. 13:12:31

@scal:

A Kozmix épp akkoriban futott, amikor még egy lemezboltban dolgoztam mint eladó, szóval képben vagyok az együttest illetően. Nem az én világom, maradjunk annyiban.

Igen, ráhibáztál, Zorán tőlem is elég idegen előadó, tök depressziósnak találom a zenéjét, és amikor jómagam amúgy is hajlamos vagyok a depresszióra, eszem ágában sincs a zene révén még jobban elmerülni benne. :)

Koncz dalait meghallgatom, kisebb koromban némelyik még tetszett is, ma is vállalhatók, csak valahogy az az egész ideológia, amely köréjük van építve, az örökös célozgatások arra, hogy itt folyton a sorok között kell olvasni, mert ez intelligens zene, és nem értéktelen háttérzene, valahogy egy idő után már kifejezetten bosszantani kezdett. Főleg manapság, amikor úgy gondolom, az ő korában és pozíciójában már felesleges rébuszokban beszélni, „dalban elmondani”, bökje ki egyértelműen, mi fáj, mert már nincs mitől félnie. Életműve már van, azt nem vehetik el tőle, felteszem, éhen halni se fog már, ha esetleg nem tudna fellépni (mitől ne tudna, amíg pénzt hoz a szervezőknek?), szóval ez a 70-es, 80-as évekbeli „ellenálló” imázs szerintem már igencsak idejétmúlt. Hangsúlyozom azonban, hogy ez csak személyes vélemény.

Érdekes, amit Katiról írsz. Egyrészt róla úgy tartják, hogy az egyik legőszintébb ember a szakmában, és csakis a kivételes tehetségének köszönheti, hogy nem taposták el, de azért megvagdosták a szárnyait. Számomra az a meglepő, hogy amikor hallgatom az énekét, akkor teljesen önfeledtnek tűnik, aki bármelyik stílusban hitelesen tud előadni, nemcsak hangereje van, de hangterjedelme is, jól artikulál, és esetenként még a giccses szövegeket is képes úgy énekelni, hogy azok mély értelműeknek hassanak. Ha viszont civilben hallom nyilatkozni, akkor inkább gátlásosnak, neurotikusnak tűnik, olykor még az artikulációja sem jó.

Katiról is van egy gyerekkori emlékem, bocsi, ha már korábban elmondtam. Itt lakott tőlünk nem messze, a Batthyány utcában, ámbár a névtáblán akkori férje, Koncz Tibor neve szerepelt. Az én időmben a gyerekek rendszeresen jártak papírt gyűjteni (ráadásul átvevőhely is volt a Batthyány utcában), és én többnyire két nővéremmel mentem gyűjtögetni. Aznap azonban pont nem voltam velük, amikor Kovács Katiékhoz is becsöngettek. Elmondásuk szerint maga Kati nyitott nekik ajtót, behívta és szilvás gombóccal kínálta őket, dedikált fényképet is adott, sőt egyik nővérem kedvéért egy kis füzetet is teleírt a nevével. Mondani sem kéne, hogy az irigység majd szétvetett. A családban ugyanis én voltam az igazi Kati-fan, egyik nővérem ugyanis inkább a Zalatnayt csípte, a másik pedig a Harangozó Terit. Egy szó mint száz, másnap egyedül mentem el a címre. Egy nem túl barátságos, szakállas pasi nyitott ajtót: tudtam, hogy ő a Koncz Tibor, láttam már a tévében. Azt is tudtam rögtön, hogy szilvás gombócban kár is reménykednem. Azért kinyögtem, amit akartam, persze először illedelmesen köszöntem is. Mikor végre kiböktem, hogy szeretnék egy dedikált képet a Katitól, Koncz Tibor bement a szobába, pár pillanat múlva kijött, kezében egy képpel, megállt az előszobában, és ott a szemem láttára ráírta, hogy: Kovács Kati. Leforrázva álltam ott. Persze megköszöntem a képet, elsomfordáltam, és sajnálkozva állapítottam meg, hogy az aláírás tényleg nem azonos azzal, ami a nővéreim dedikált Kati-fotóján meg a füzetben volt. Ma már persze másként látom ezt az egészet, Koncz Tiborra se haragszom, de akkor egyáltalán nem volt nálam az év embere. :)

Katival évek múlva véletlenül „találkoztam”, amikor szórakozott professzorként baktattam a Margit körúton (akkor még Mártírok útja), és a meredek Margit utcánál majdnem a kocsija alá sétáltam a pirosban. Még időben fékezett, intett is, hogy menjek át, ámbár egyértelműen én szabálytalankodtam. Vénségemre már kivesztek belőlem ezek a gyerekkori rajongások, ma már eszembe se jutna egyik kedvencemet se leszólítani, nemhogy odapofátlankodni a lakására. :))

Igen, Cserháti a magyar könnyűzene egyik legeltékozoltabb tehetsége, súlyproblémái tudomásom szerint összefüggtek azzal, hogy élete és karrierje nem úgy alakult, ahogy szerette volna, és amit megérdemelt volna. Romantikus hajlamaim miatt pályája első korszaka, amikor érzelmes táncdalokat énekelt, közelebb áll hozzám, mint a másodvirágzás dalai, melyekben szerintem túlságosan előtérbe kerül a bravúros előadói technika a spontaneitás rovására.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.08.29. 18:48:09

@field 64: de JJJJJJAAAAAAAAAAAAj a zoránnak múlnia kell, és ha múlik akkor FFFFFájnia kell, hogy Tugggyuk mennyit éééééééééééééér.... fogd már be a pofádaTTTTTÖ

az én véleményem Konczról (konc) sokkal tömörebb, neki az egész pályáját egy valami dobta fel, a hosszú haja, mindegy mit énekelt mert megmaradt ez a kislányos, szűzeies hosszú haja, ami nagyban megkülönböztette a szomszéd lányos KovácsKatitól (ez a név már annyira kommersz, hogy nem lepődnék meg, ha Libenstahlról magyarította volna, hogy jobban a nép leánya lehessen) és a kurvás de azért még vállalható Zalatnaytól

Koncz a nép mária magdalénája lightban, ő a nép nagy anyukája, bla bla bla

Katin én is ezt a gátlásosságot látom és inkább az interjúi beszédesek, pl. érdekes az is ahogy Hofi halála előtt és után nyilatkozik. Ez lényegében sokat mond számomra. Biztos megküzdött azért hogy ne tapossák el, de ha már küzdenie kellett érte, összeszorítani a fogát, befognia a száját az is mond valamit. De hát az egy másik világ volt, ahol lehet még szarabbul működött ez is.

Hát baszki Field, ez azért durva. Én visszamentem volna addig ameddig nem kapok Katitól egyet, hát menyjen már a picsába. Pláne hogy más szilvásgombócot is kapott.

És azóta kaptál eredeti dedikált képet?

Nekem hasonló volt Csisztus Zsuzsával, annak idején nagy autogrammbuzi voltam és Szegeden ha volt valaki híresebb emberke, Havas Henrik, Heaven Street Seven, Ladánybene 27, Cotton Club Singers, akkor kértem tőlük autogrammot, külön volt erre egy kis noteszem, egyik másik még örült is neki, hogy milyen szépen egy helyen tartom őket, volt aki perceket nézegette, hogy ne már ettől is kaptál :D

Sőt volt aki azért adott csak mert látta már mások adtak :D

Na Csisztu, akkor még nagyon jól nézett ki, a pornós videója épp végighasított a neten. Erre vége az estnek, állunk sorba autogrammért. Kijön egy paraszt, hogy nem lehet ám csak úgy bemenni hozzá, adjunk egy papírt, és majd ő kihozza. Nézek rá, mondom. Most szórakozol ugye? Ezt senki nem csinálta eddig.

Nem nem szórakozik vagy így lesz autogramm vagy nem. Mondom akkor tudod mit nem is kell, haverom ott agonizál, hogy de így még mindig jobb lenne. Mondom neki: tudod mi teszi az autogrammot értékessé? Az élmény. Ahogy adja, talán vált veled pár szót, és lesz egy storyd.

És akkor most mit csinálunk hazamegyünk? Mondom jó fejvadászhoz hasonlóan kivárunk és megnézzük lesz e alkalom. No telik múlik az idő, lekopnak a fanok. Csisztu kinéz, megy a wc-re. MI meg utána, szépen megvárjuk míg dolga végzi, és mikor kijön minta vércse.

Ááá szia, adsz egy autogrammot? Annyira imádunk, de tényleg, meg tök jó volt a videód is, ne is folalkozz a sok köcsög újságíróval. jaajj hát miylen aranyos vagy. Puszi puszi.

Ma már azt sem tudom hova hánytam el a noteszom, lehet érdemes lenne megkeresni....

Én annyit hallok erről hogy Cserhátival történt egy tragédia, nem úgy alakult az élete. De könyörgöm, szép volt, sikeres, nyilván volt pénze is. MI nem úgy alakult mégis? Jaj hát az, amikor másodvirágzott az már egy rakás szar volt. Az a baj, hogy eleve úgy ismertem meg, és sose értettem hogy miért isteníti mindenki.

Őrajta kb akkora 75 évre titkosított konspirációs teóriák lappanganak, mint azon a nagyon szép szépségkirálynőn, aki aztán öngyilkos lett. De hogy miért?
süti beállítások módosítása