Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Miami Vice

2011. április 09. - Santino89

Ti komolyan tudtátok venni Clin Farrelt ezzel a bajusszal? Mert akárhányszor képen volt, mindig röhögnöm kellett, ami elég nagy probléma ha az egyik főszereplőről van szó. Még nagyobb probléma, ha az adott film nem vígjáték, sőt még csak meg sem próbál vígjáték lenni. De ez is milyen már, hogy két miami-i zsaruról szól a film, akik luxusban élnek a tengerparton a film pedig végig komolykodik, egy könnyed pillanata nincs még véletlenül sem. A két főszereplőt bár szerintem jó színészek játsszák, de mégis teljesen jellegtelenek, felcserélhetők, gyakorlatilag több, mint két óra alatt semmit sem tudunk meg sem róluk, sem a karakterükről. Jó csajok pedig nincsenek, illetve nem elég jók, a gonoszok pedig unalmasak. Akció sincs a filmben, a legvégét leszámítva. Egyébként meg utálom ezt a digitális kamerát, amivel Mann forgat. Olyan hatást kelt, mintha egy szar tévéfilmet néznék (ne fárasszon senki azzal, hogy persze, mert ez sorozat volt eredetileg!), vagy pedig valami kamudokumentumfilmet, ráadásul ilye típusú filmhez nem is illik ez a technika (mondjuk a Közellenségekhez se illett). Na most, ami van a végén akciójelenet az is totál gagyi. Pláne, hogy ilyen dokumentaristán próbálták felvenni, aztán mégiscsak előbukkantak a lassított felvételek és a hatásvadászat. Hová lett az a Michael Mann, aki Az utolsó mohikánt forgatta?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.04.09. 22:11:22

persze, mert ez sorozat volt eredetileg

:P

engem a legkevésbé Farrell bajsza idegesített, sok filmjében van bajsza, inkább a problem énylag az, hogy túl kolyan vette magát a rendező, aki sjanos a Collateral óta nem készített igazán jó filemt - mondjuk azért azzal is lehet már logikailag vitatkozni - de főleg a Digitális kamera idegesített, meghogy nincs főcím, csak elkezdődik a film, a Dilingernél szintén, a Collaterálnál is szintén, mi a jó benne egyáltalán?

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2011.04.09. 22:16:28

Na ez mondjuk nekem fel se tűnt. Nem a bajusszal, mint jelenséggel van bajom, hanem ahogy ez kinéz. Mint valami 70-es évekbeli pornósztár, de tényleg kb John Holmes-nak volt ilyen.
süti beállítások módosítása