Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vörös hajnal

2011. július 10. - Santino89

Ritkán szoktam leírni a sztorit, de ez most kihagyhatatlan: az oroszok és szövetségeseik megtámadják a magára maradt USA-t, ahol az egyik kisvárosban maroknyi fiatal partizánként harcol ellenük a hegyekben.

A színészek pedig később mind játszottak híres filmekben, úgy mint Patrick Swayze (Dirty Dancing), Charlie Sheen (A szakasz), Lea Thompson (Vissza a jövőbe), és Jennifer Grey (megint a Dirty Dancing).). Egytől egyig pocsékok és hiteltelenek, dehát az összes drámai jelenet bűzlik a tipikus hollywoodi nyálasságtól, amik érdekes kontrasztban állnak az akciójelenetek kornak tökéletesen megfelelő színvonalával és helyenkénti keménységével. Egyébként az egész sztori és a megvalósítás ezer sebből vérzik, gyakorlatilag olyan, mintha egy 14 éves gyerek fantáziálna ilyen paranoiásan. Nem igazán lehet komolyan venni ezt az egészet, pedig elvárják tőlünk. Az amcsik sosem voltak megszállva, halvány lila gőzük sincs erről az egész témáról, és ez nagyon érződik az összképen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.07.11. 12:30:27

Hiányolom az idézetet a film elejéről.

Na, ha jó "filmet" akarsz látni erről a témáról, javaslom a Red Alert 2-őt told végig egy hétvégén.

A játék asszem 1998-as és a beharangozó plakáton épp egy nagy ruszki gép szállt neki az ikertornyoknak. :S

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2011.07.11. 14:42:45

Hát, ennek a filmnek nem a párbeszédek voltak az erősségei :D

Inkább valami csajt tolok végig a hétvégén xD

Én egy régi Batman rajzfilmet láttam, ahol belement egy repülőgép egy felhőkarcolóba. Azt muszáj volt mutatni, hogy a gépből kieső banditák "puhára" esnek, de az fel se merült a készítőkben, hogy az épületben emberek is lehetnek. Sebaj, azért szeressük a sorozatot.
süti beállítások módosítása