Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Istenek fegyverzete 2

2011. szeptember 11. - Santino89

Az első részhez hasonlóan a történetnek itt sincs semmi szerepe, hanem kreatív és szórakoztató akciójelenetek sorjáznak, melyekben gyakran előfordul a Jackie Chanre jellemző helyzetkomikum. A motoros üldözést éreztem a film legerősebb jelenetének, de ezen kívül láthatunk még remek bunyókat, Jackie nem hazudtolja meg önmagát elképesztő ügyességgel és humorral viszi végbe ezeket az akciójeleneteket. A két korábban készült folytatással (Nagy balhé 2, A rendőrsztori folytatódik), ellentétben ez nem lett sokkal gyengébb, mint az első rész, ugyanis hihetetlen pergős maradt a tempó, egyik akciójelenetből hirtelen egy tök másmilyenben találhatjuk magunkat. Viszont nem mentes ez a film sem a hibáktól: a Chan társául szegődő három hölgy egyre harsányabbá, erőltetettebbé, és idegesítőbbé válik a játékidő során, ami jelentősen lerontja az amúgy elég magas élvezeti értéket. Ezért nem lett végeredményben jobb, mint az Istenek fegyverzetének első része, de azért abszolút érdemes megnézni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.09.11. 22:01:54

sajnos két szinkron készült a filmhez, az eredetit a cotonos "jó alvás" -al lehet ellenőrizni :)

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2011.09.11. 22:05:53

Összesen 3 szinkron létezik, én az rtl klubosat láttam, pedig az eredeti Moképossal egy kicsit biztos élvezhetőbb az összkép, de azért lássuk be egy Jackie Chan filmnél ez nagyon sokadlagos szempont.
süti beállítások módosítása