Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elvált nők klubja

2013. október 21. - scal

Mondanám, hogy se elvált nem vagyok se nő mégis tetszett a film, de ebből csak az egyik igaz. A fantáziátokra bízom melyikre gondoltok.

(vendégkritika)

the-first-wives-club-original1.jpg

A sztori nagyon egyszerű. Három egykor tini csajszi barinő újraegyesülése miután mindegyiket otthagyta a szemét férje és elhatározzák kisemmizik őket. Nos, talán azt gondolhatnátok ennyiből, hogy egy csak feminista propaganda film, de Nagyon Nem. Én speciel pont nem vagyok az a feminista típus aki élvezné azt hogy szenvedjenek ok nélkül férfiak és behódoljanak az oly régóta várt matriachális társadalom eszményképének. Bár elismerem amíg be nem hívtak a szobába hogy nézzük ezt a filmet abszolút nem jutott volna az eszembe soha.

De annyira szeretnivaló kis film hogy hihetetlen! Körülbelül az utolsó portásig a film összes szereplője ismerős volt (külön hívnám fel a figyelmet Sarah Jessica Parkerre és a Hetedik mennyország Campden tiszteletesére) a három főszereplő hölgy pedig nagyon szépen vitte el a hátán a filmet. De vegyük is sorra. Diane Keaton az "azt hittem határozatlan ember vagyok, de most már nem vagyok benne olyan biztos" szerepben iszonyatosan cuki, Goldie Hawnra mint alkoholista folyton plasztikáztató színésznő pályájának alkonyán - lehet hogy - a hiteles szó a legjobb. Bette Midlerről egy ilyen tipikus zsidó háziasszony jutott eszembe, aki mindent kézben tart és határozottan kiáll az igaza mellett, olyan "kicsit szigorú úgyhogy félsz tőle" anya típus amivel mesterhármas kiegészül. Ez a csodálatos trió néha nagyon bugyuta dolgot csinál, de nagyon mókásan, olykor profi szinten amitől aztán végig neveted a filmet.

Bár nem is tudom miért lepődök meg, hogy ennyire szórakoztató volt, hiszen a rendező nem más mint Hugh Wilson, a Rendőrakadémia egyik szülőatyja. Ha valaki az 1980-ás évek egyik legviccesebb filmjét meg tudta csinálni, nem meglepő ha elvált nők bosszúhadjáratából is ki tud hozni valami jót.

Tehát unalmas délutánokon vagy ebéd közben, vacsorakor egy kiváló döntés lenne ez a film mondjuk a kereskedelmi csatornák által sugárzott béna filmek helyett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.21. 08:47:23

tényleg nagyon aranyos film, és gond nélkül meg lehet nézni többször is.

Van olyan része ami a mostani hasonló filmekből hiányzik. Karakterek, meg forgatókönyv...
süti beállítások módosítása