Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Drágán add az életed - Nyereményjáték!

2014. április 03. - Filmbook

Április 9-től limitált vetítéssorozat keretében újra mozivásznon látható a Die Hard széria első része, az 1988-as Drágán add az életed! Budapesten a Corvin Mozi legnagyobb termében és országszerte a megyeszékhelyek többségén vetítik az akciómozik etalonját, 4K minőségben digitálisan felújítva, magyar felirattal. A forgalmazó, Pannonia Entertainment jóvoltából 3 db páros jegyet sorsolunk ki a film premier előtti díszvetítésére, amely április 7-én, este 20:00-kor veszi kezdetét. A feltételekért kattints a tovább gombra!

Hogy megnyerd a három páros belépő egyikét, a következő két dolgot kell tenned.

1. - Lájkold a FilmBOOK oldalát.

2. - Ha ez meg van, akkor nézz körül alaposan az oldalon, és adj választ a következő kérdésre. Mennyi kritika/ismertető jelent meg az oldal fennállása óta, amelyben Bruce Willis szerepel? Figyelem, toplisták, interjúk nem számítanak, cameók, és mellékszerepek viszont igen. A félreértések elkerülése végett az oldalak linkjét kérjük elküldeni.

A megfejtéseket válaszlevélben kérjük a filmbook@gmail.com e-mailcímre legkésőbb április 6. éjfélig. A tárgymezőben ne felejtsétek el feltüntetni: Die Hard. A nyerteseket hetedikén értesítjük.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiri bá 2015.04.03. 11:00:12

"cameók, és mellékszerek viszont igen" - most keressem vissza van-e neki mellpiercingje és hol látni? :DD

2015.04.03. 11:22:05

@csiri bá:

„most keressem vissza van-e neki mellpiercingje és hol látni?”

Nem rossz gondolat, mindjárt bele is írom a játékfeltételek közé. :)
süti beállítások módosítása