Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kölykök

2011. május 16. - Santino89

Ahogy néztem ezt a már régóta esedékes filmet, nem tudtam komolyan venni, mert úgy voltam vele, hogy ugyan ez túlzás, csak arra jó, hogy a harmincon fölöttiek mondhassák a faszságaikat a mai fiatalokról... aztán eszembe jutott a 15 éves lány, aki pár hónapja felhívott, hogy gumi nélkül vette el a barátja a szüzességét, és nem ment bele, de lehet-e terhes. Aztán egy másik 15 éves jutott eszembe, aki azzal dicsekedett, hogy hazavitte egy srác a zp-ből, egész éjszaka kefélte, és most izomláza van. (Egyébként bárki lemegy a zp-be, amíg még nyitva van, gyakorlatilag azt láthatja, amit itt is). Aztán eszembe jutott gyerekkori szerelmem, akit a nyolcadikos osztálykirándulásán majdnem megerőszakoltak, pedig ő akkor már rég nem volt szűz. Aztán eszembe jutottak a saját haverjaim, akik minden egyes hétvégén folyamatosan összeittak minden szart, és hánytak folyamatosan, már gimi elsőtől kezdve. Aztán eszembe jutott az unokatesóm, aki már 12 évesen dohányzott, inni akart, és partykat szervezni. Aztán eszembe jutott, amikor 17 évesen elvettem egy éppenhogy 15 éves csajszi szüzességét, aztán két hét múlva szakítottam vele.

Szóval a Kölykök lehet, hogy '95-ben még túlzásnak tűnt, de valószínűleg Larry Clark nem az ujjából szopta ezt az egészet. A pikantéria tulajdonképpen csak annyi, hogy megjelenik az AIDS, vele együtt maga a halál és a pokol. Ez mutatja, hogy ez a generáció, amelyet a jómód termelt ki magából, és a világon semmiféle eszméjük nincs, egyenesen tartanak a pokol felé. És ez kurvára lehangoló. Clark egyébként dokumentumfilmszerűen készítette el a Kölyköket, és meg ne nézzétek a modoros magyar szinkronnal, mert úgy nem fog teljesen átmenni a lényeg. Nagyon durva film ez, és azért nagyon durva, mert nagyjából megfelel a valóságnak.

De aztán eszembe jutott az érme másik fele: a 18 éves lány, akinél szebbet nem ismertem, mégis szűz volt, mert még nem talált olyat, aki megfelelne az ő joggal magas elvárásainak. Vagy az éjszakai életben megismert 17 éves, családcentrikus csajszi, akinek én voltam az első csókja. Vagy amikor nyolcadikos osztálykiránduláson valaki szerzett sört, mégse ivott belőle senki, mert elég hangadó voltam ahhoz, hogy azt mondjam, ez szar. Szóval a Kölykök nem ilyen fiatalokat mutat be, de nem lehet általánosítani. Létezik az a világ, amit ez a film bemutat, de nem csak és kizárólagosan ez létezik. Magam részéről sosem értettem, miért akarnak ennyire gyorsan felnőni, én sosem akartam. Az én drogom a filmek voltak, és azóta sem tudtam lejönni az anyagról...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása