Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A rítus

2011. december 30. - Santino89

Nem láttam túl sok ördögűzéssel kapcsolatos filmet, sőt konkrétan csak egyetlenegyet, az Ördögűzőt, így nincs sok viszonyítási alapom. De ha minden ilyen horror úgy másolja az elődöt, mint A rítus, akkor nem is baj.

Nézzük csak: itt is van egy fiatal pap, aki küszködik a hitével, és akinek meghalt az egyik szülője, és a Gonosz ezzel támadja. Aztán persze van egy öreg pap, aki már gyakorlottabb az ördögűzésben, illetve van egy fiatal lány, akit megszállt az ördög. Na most mindezen annyit csavartak, hogy Hopkins bácsiba is beköltözik a végére a Sátán, úgyhogy végre színészkedhet is egy kicsit. Érezni is a profizmust, tulajdonképpen egyedül miatta érdemes megnézni ezt a minden szempontból vérszegény, ötlettelen alkotást. Meg ahogy láttam az épületeket, eszembe jutott a film nézése közben, hogy Róma tényleg ennyire hasonlíthat Budapestre. Aztán később utánanéztem, és kiderült, hogy itt forgatták nálunk A rítust, és a stáb jó része magyar volt, úgyhogy nem véletlen ez a nagy hasonlóság.

De ezek miatt kár megnézni ezt a kicsit unalmas, és sajnos egy cseppet sem félelmetes mozit. Egyedül Anthony Hopkins elvakult rajongóinak tudom ajánlani.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása