Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szerelmünk lapjai

2015. november 16. - Santino89

Ez a film 7,9 az imdb-n. Sokan meg vannak győződve arról, hogy ez egy igényes, és jó romantikus film. És sokan járhatnak úgy, mint én, hogy naiv módon bedőlnek ennek. A büntetés pedig azonnal és kíméletlenül sújt le ránk. Szóval most elmondom milyen is a Szerelmünk lapjai.

The-Notebook-the-notebook-526686_1400_950.jpg

És nem lehet csak legyinteni rá, hogy nőknek való. Kétségtelenül így van, de attól még mert romantikus egy film, nem feltétlenül kell visszataszítóan nyálasnak, émelyítően giccsesnek, teljesen logikátlannak, és full értelmetlennek lennie. Ez a mozi a legósdibb, legolcsóbb módon használja ki a nők igényét ezekre a magasztos érzésekre, így bármiféle józan történetvezetést meghazudtolva mindig éppen az történik, amivel hatásvadász módon valamiféle érzelmet próbálhatnak belőlünk kicsikarni.

Már az első képsorok figyelmezethetik gyanútlan férfitársaimat, és a jóízlésű hölgyeket egyaránt, hogy itt bizony baj lesz. Egy undorítóan narancssárga naplemente előtt szállnak át a CGI madarak, és már itt éreztem, hogy elvárják tőlünk, hogy le legyünk nyűgözve, holott még nem mutattak semmit sem. Sajnálatos módon pedig később se lesz elviselhetőbb. Ryan Gosling hiába jó, sőt karizmatikus színész, ha egyszer semmi esélye sincs kibontakozni egy ennyire végtelenül egydimenziós, sekélyes karakter bőrében. Nem válik sokkal többé Rachel McAdams se, aki legalább szexi lehetne, de még csak véletlenül sem az.

A történet pedig halad a maga lassú, unalmas medrében, baromságokon átívelve. Mintha a háborút is belekevernék, de több valahogy már nem is rémlik belőle. Viszont az már egy csodálatosan értelmetlen jelenet, amikor szeretkezni akarnak a pajtában, és a csaj végig hülyeségeket beszél. Elvégre csak élete szerelméről, egy önmegtartóztatással teli nyárról van szó, na meg arról, hogy soha többet nem találkoznak. És mindettől nem nedvesedik be a bugyi.

the_notebook_005 (1).jpg

Amúgy meg a csóró srácnak a 10 centes órabéréből futotta rá, hogy abból a romhalmaz házból, 50 000 dolláros villácskát varázsoljon? Az anyukának mi a motivációja? Miért gecizik a lányával? Ha meg már gecizik, akkor miért meséli el a saját sztoriját a szegény fiúról? Mert hát persze, pont vele is pont ugyanez történt. Továbbá miért kötelező minden mai romantikus nyáltengerben (lásd még Alkonyat), hogy a csaj egyszerre két számára tökéletes pasit szívasson? Ez jót tesz a női egónak, vagy ettől érzik magukat valakinek, hogy önző, gátlástalan, visszataszító és undorító módon szopatnak egyszerre két különböző pasit? De most komolyan, a női lélektanban ennek milyen közös alapjai vannak? Nem lehet véletlen, hogy egymástól függetlenül mindig ez a helyzet…

Még egy mélypontot el kell árulnom, ez pedig nem más, mint a tavas jelenet, ami a kezdéshez hasonló iszonyatos giccs. Mert nem elég a készítőknek a köd, nem elég nekik a tó, nem elég a csónak, nem elég a már 1910-es években is trendi Ryan Gosling, kellenek még a kacsák. Kell még a világ összes kibaszott kacsája! De az is lehet, hogy a trójai seregekkel vetekedő kacsatenger CGI-trükk, ellenkező esetben viszont Hollywood összes kacsáját behívták statisztálni. Aztán még többet, és még többet, mert kacsákra mindig szükség van.

De a legrosszabb mégis a film vége. Amikor kiderül a nagyon átlátszó nagy csavar, akkor sikeresen tesznek nevetségessé, és szépelgőssé egy igen komoly betegséget. Majd az utolsó jelenetekben az egész film értelmét teljesen megkérdőjelezik, hogy aztán a legvégén egy olyan romantikusnak tűnő, förtelmesen hatásvadász, és végképp hiteltelen befejezésbe torkolljon a történet, amilyet még az életemben nem láttam. Közben potyoghatnak a könnyek, ha esetleg az agyműködésünk végképp leállt.

th notebook duck.jpg

Az igazi szerelemnél boldogabb, csodálatosabb érzés talán nincs is a világon. Ez miért nem volt elég a készítőknek? És miért nem elég az olvadozó hölgynézőknek? Miért kell még melléhazudni olyan képtelen, szentimentális hazugságokat, amelyek sosem léteztek, és soha nem is fognak? Tehát a színészek nem tudnak kibontakozni, a tempó unalmas, a történet értelmetlen, az operatőri munka giccses, a rendezés pedig hatásvadász. Tessék rajongani!

Ó persze, én pasi vagyok, én ezt nem érthetem, ez nem nekem készült. Felhívnám azonban a figyelmet két nagyon fontos dologra. Az egyik, hogy vannak olyan nők, akik képesek arra a vérforraló galádságra, hogy ezt a pasijukkal megnézetik. Mélységes részvétem szegény férfitársaimnak, pláne, hogy utána azt kell hazudniuk, hogy jó volt, különben nem lesz meg az esti kamatyolás. A másik dolog pedig, hogy szerencsére bebizonyította már a filmtörténelem, hogy egy romantikus moziból is lehet valóban szépet, igazán igényeset készíteni, amely tényleg fontos érzelmek, és komoly döntések, átérezhető konfliktusok mentén halad előre, végig logikusan, mellőzve mindenfajta giccset, és egyéb nyálaskodást. Ilyen például A szív hídjai.

Ja, és egy olyasvalaki véleményét olvastad, akinek alapvetően tetszik a Titanic! Így tessék belemélyedni A szerelmünk lapjaiba!

Ha tetszett a bejegyzés, lájkolj minket a Facebook oldalunkon!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.02. 00:32:01

na megnézzük, nagyon jó kritika volt ez, érezni aaa személyes tapasztalatokat :D

Jottó 2015.11.16. 14:44:29

hát ez a bejegyzés engem is kíváncsivá tett,a legszebb szerelmes filmek közé szokták sorolni ezt az alkotást, bár hallottam már pár embertől hogy undorító.. szóval megnézem :)

2015.11.16. 15:41:34

nem akarlak elkeseríteni titeket de azon a képen egy szál kacsa sincsen- mindegyik madár lúd :-))))))

gregaba 2015.11.16. 19:17:29

a "romantikus film" mint műfaj a pornóval rokon, csak épp nem kanos+magányos pasiknak találták ki, hanem női változatuknak.
realizmust egyik műfajtól se várjunk. :)

ekat 2015.11.16. 21:05:04

Hát én nő vagyok, de olyan, aki inkább az akciófilmeket és a thrillereket szereti - ez a film viszont pont tetszett. Pedig semmilyen hiányt nem kell pótolnom, olyan boldog kapcsolatban élek, hogy nem is tudok mások ilyet. :)
De olyan hülyeség eszembe se jutna, hogy a filmet igényesnek gondoljam.... bár mondjuk azt hiszem, a panaszt az írónak (Nicholas Sparks) kell benyújtani, nem a film készítőinek. AZ illető igen hajlamos überromantikus könyveket írni.

nzk 2015.11.16. 21:43:40

ez is 1 vélemény..., és ha jobban alszik tőle a kedves blogoló, akkor örülünk. másra nem jó. szerintem. :)

bElannaTorres 2015.11.16. 22:38:13

nem láttam a filmet, és csak félig olvastalak de:
de
nőknek is jár hülye film ami tetszik nekünk, ami tele van szuper álomférfiakkal akik a valóságban nem is léteznek miért ne?
rengeteg idióta akciófilm van, szuperképzett, szupermodellekkel akik lesik a férfi minden szavát
pl a béna bond filmek is.
erre mondom hogy jár nekünk is. még akkor is ha nekem pont nem fog tetszeni, sose tudni.

bElannaTorres 2015.11.16. 23:47:15

meg is nézem ha már így lehúztad :-)
mellesleg hogy kevésbé sajnáld a férfitársaidat, pont a múltkor jutott eszembe az a gondolat, hogy a legtöbb film fehér férfiaknak készült, mindenféle szuperhősök benne, normál női szereplő alig van akivel egy nő is tud azonosulni. Én pl. alig találok. ezért a férfi főszereplőbe élem bele magam :D
mit tehetek? szóval szépen ezekre járnak moziba a lányok a fiúkkal együtt. Na van pár film amire azt mondjuk hogy csajos, de jujj de kell sajnálni szegény férfiakat hogy meg kell esetleg nézniük :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2015.11.17. 09:23:12

Értem én hogy megnézted, oszt nem teccett. Bár nem értem, ohgy mi bajod van vele. A "kacsákon" kívül, akik még véletlenül sem kacsák :) És a befejezéssel mi a bajod??? Melyik résszel?? Meghaltak? meg. Együtt. Együtt. na és? kell egy kis túlzás. Az anya azt akarta megmutatni a lánynak, hoyg ő is beleesett egy szegény hapsiba, és lásd, a pasas még mindig trógerol, semmire sem vitte. Van ilyen. HOgy miből épített Gosling egy házat, hát tényleg passz. Volt valami örökség apja után, azt hiszem, de már rég láttam a filmet.
Amúgy meg jót mosolyogtam rajtad, nem zavart, hoyg ez a véleményed. Te szegény pasas, miket kell megnézned :)
Mellékesen , kérlek az "igazából szerelem " című filmet ne nézd meg :)

a Lojalista 2015.11.17. 09:23:39

Ízlések és pofonok ugye.... Én nagyon is szeretem ezt a filmet és egyáltalán nem találtam se giccsesnek, se nyálasnak. Lehet, hogy azért, mert az emberek lelkében igenis él a vágy egy életre szóló kapcsolatra, egy sírig tartó szerelemre, még akkor is, ha sajnos a valóságunk más. Egyáltalán nem értek egyet a kritikával.

Tompahawk · https://rohadtkunyho.blog.hu 2015.11.17. 10:11:42

Hát aki megvesz egy arannyal futtatott műanyag keretbe feszített. szines ledekkel megvilágított zenélő kertitörpeéletképet, az a legritkábban gondolja azt giccsnek. És ők vannak többen. Kell is hogy legyenek, fontos gazdasági motor, hogy olcsó szarokat is el lehessen adni.
Fiút, barátot, párt, pasit elvinni ilyenre már más tészta. Emberi jogi kérdéseket vet fel. Választóvonal férfi és paucsállatka között. Úgy értem, hogy tud egy nő továbbra is tisztelni egy férfit, ha az beült vele egy ilyenre? Mi a következő lépés? Cosmopolitan előfizetés? Közös bulvárhiradónézés? Páros zumbázás? Értem én, hogy már nem az számít férfiasnak, mint egykoron, meg hogy metroszexualitás, szteccsnadrág és indie zene. Mégis el vagyok csodálkozva. Nem hiszem, hogy egyenrangú felek kapcsolatában ilyen lehetséges. Lehet, nem is filmet nézni mennek be oda a sötétbe?

benőjenő 2015.11.17. 11:01:17

én a filmet csak itt-ott láttam, nem éri el az ingerküszöbömet, a könyvet elkezdtem olvasni, na az viszont annyira tiffanyromana-csöpögős volt, hogy nem bírtam, pedig szeretem a romantikát.
mindezektől eltekintve ez egy nagyon igénytelen és igénytelen stílusban megírt kritika volt. olyan középsulis suliújságba tudnám elképzelni maximum.

benőjenő 2015.11.17. 11:04:41

@Tompahawk: azt hiszem, hogy nem azon múlik egy férfi férfiassága, hogy beül-e egy romantikus filmre a barátnőjével. az ilyen ellen azok szoktak kézzel-lábbal tiltakozni, akiknek van némi kétségük a saját férfiasságukkal szemben és emiatt folyamatosan machósat játszanak egy normális férfi a barátnője kedvéért képes végignézni egy romantikus filmet, max nem tetszik neki.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.11.17. 11:12:21

@benőjenő: így van, én olyan férfias vagyok, hogy nem csak ezt, de még a Szex és New Yorkot is megnéztem a barátnőm miatt :D

benőjenő 2015.11.17. 11:20:28

@scal: :D A szex és New York az teljesen poén, nem szabad komolyan venni, és akkor nagyon szórakoztató

a Lojalista 2015.11.17. 11:24:19

Egy kedves ki komédiajelenet, a témához kapcsolódóan, azaz a férfiak és a romantikus filmek

www.youtube.com/watch?v=Iht5Kcr1Hos

Tompahawk · https://rohadtkunyho.blog.hu 2015.11.17. 11:32:03

@benőjenő: Eigen. Valahol a macsó és a lekvár között kellene elhelyezkedi.
Ha egy kapcsolat már az elején ekkora önfeladást követel meg az egyik féltől, az már gáz. Az nem megy, hogy egyáltalán nem vagyunk tekintettel a másik igényeire, beállítottságára. Ha már egyszer közös a program, miért nem olyasmi, ami nem alázza meg egyik felet sem. Nem szándékos macsó pózról van itt szó. Egy vászonnadrában dilemmázó, izgatottan várakozó nőt nézni a vásznon egyszerűen unalmas. Nincs olyan előre látható fordulat, miért izgulni lehetne. Hát nem tök mindegy, hogy a végén melyik bikát választja. Mert igen, a vásznon nézi a csaj a macsókat, akik soha nem ülnének be velük egy filmre amiben más macsókat mutogatnak. Még szerencse, hogy Zolika nem ilyen, ő nézi a filmet és csenben eszi a kukoricáját...cukrosat vettek, mert a lány azt jobban szereti.
Még ha nem giccses akkor is sorvasztó, hervasztó. Ráadűsul ajánlatos titokban tartani a barátok előtt úgy, hogy a csaj valszeg posztolni is fogja a "közös mozizás a párommal" eseményt. Aztán a nagy szerelem és csak a fotók maradnak, amiken hülyén várakozik az ember egy nagy adag popkornal a kezében.

benőjenő 2015.11.17. 11:40:21

@Tompahawk: szerintem az a ciki, ha egy férfit meg lehet alázni egy romantikus filmmel. erre utaltam akkor, hogy ott bizony gondok vannak a saját férfiasságának a megélésével annak, aki ezen ennyire ki tud borulni, és megalázásnak veszi, hogy romantikus filmet néz a moziban. komoly önértékelés gondok, gyúrni kell rá. gáz, ha nem nem tudja úgy kezelni, hogy most ő enged, mert szereti a barátnőjét, és a kedvében szeretne járni és a fontosabb az, hogy együtt csináljanak valamit, még ha az egy nyálas filmnézés is. legközelebb majd a csaj néz meg vele egy meccset. mert természetesen ez oda-visszamegy egy egészséges kapcsolatban. meg majd mit szólnak a barátok...komolyan, a gimiben vagyunk? ott még elmegy ez a kiafaszagyerekezés. azután már ez is elég férfiatlan

Tompahawk · https://rohadtkunyho.blog.hu 2015.11.17. 11:45:10

@benőjenő: A Szex és New Yorkot próbáltam nézni. Túl sok volt benne a nyávogós részegre ivott shoppingolás. Nem is tudom, volt e benne valami más. Ha visszaemlékezek rá, mindíg egy délelőtt részeg szőke bibircsókos lunya jut eszembe, aki egy nagy butikban okoskodik egy lófejú, kevésbé részeg lunáynak. Ha férfifilm ellenpárt forgatnának, abban valszeg vedelnének, böfögnének és a fingáson röhögnének miután megbeszélték a prosztataproblémáikat.

bElannaTorres 2015.11.17. 11:55:10

elég sok férfifilm van ellenében a női sorozatokkal pl. az a hülye daradevil. szupermacsókból annyi van már nem igaz. legjobb hogy tényleg az életről szólnak: a rosszfiúkat győzik le a jófiúk a nők meg közben ott vannak körülöttük mint áldozat vagy kisegítő személyzet.

de hát nektek ez kell.

nekem meg a star trek.

Tompahawk · https://rohadtkunyho.blog.hu 2015.11.17. 11:56:03

@benőjenő: Ha a barátnőmmel sétálva feltünően utánafordulok és mágbámulok valakit, azzal nem csak magamról állítok ki tahósági bizonyítványt, de őt is kellemetlen helyzetbe hozom.
Ha ő bevonszol engem egy filmre, ahol feltűnően bámul egy idegen férfit éngem meg csak cseszeget, hogy ne horkoljak, az nagyon is hasonló.
Nem kell minden kívánságot teljesíteni.
Egyébként nagyon kevés csaj néz meccset...előbb utóbb elunják magukat, és megpróbálnak romantikus filmeset játszani akár a büntetőrúgások alatt is... Hát ja, mondjuk a férfiak meg sokszor a romantikus film közben akarnak felnőttfilmeset játszani.

Neked ugatok nem a házat őrzöm 2015.11.17. 12:27:55

A film tényleg nem jó, és ehhez hozzájárul, hogy az idős szereplők valahogy nem túl hitelesek.

Neked ugatok nem a házat őrzöm 2015.11.17. 12:28:48

@benőjenő: igen, mert az vígjáték kategória és nem romantikus film.

Neked ugatok nem a házat őrzöm 2015.11.17. 12:35:09

@benőjenő: én ezt sem nagyon értem: miért kell egy moziba beülni párosával? persze ha sok időtök és sok pénzetek van, az más.
Én úgy csináltam hogy elmentünk a férjemmel a moziba, ő is választott egy filmet és én is, mindketten megnéztük a magunkét, utána találkoztunk. (emlékszem egyszer a Mi kell a nőnek-et választottam, é meg beült a Beépített szépségre, nem akartam én győzködni, mindenki maga tudja mire cseszi el az idejét)

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.11.17. 12:47:33

@benőjenő: jah nagyon szórakoztató, de ez a film volt baszki :D mai napig pihenem a fáradalmait, pedig 2008-ban volt

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.11.17. 12:56:21

@bElannaTorres: ez esetben ajánlom az oldal igazán remek cikkeit a Star Trekről :D

@Tompahawk: egyébként én se értelek, tényleg ilyne gimis problémák ezek, nekem fura is, nyilván TE dramatizálod ezt túl, én pl. a Sex és New York után elrángattam a csajt a Sötét Lovagra (bár tény, hogy ő klasszisokkal jobban járt)

"Ha ő bevonszol engem egy filmre, ahol feltűnően bámul egy idegen férfit éngem meg csak cseszeget, hogy ne horkoljak, az nagyon is hasonló."

ja hogy saját élmény, úgy más :)

@Neked ugatok nem a házat őrzöm:

"én ezt sem nagyon értem: miért kell egy moziba beülni párosával?"

komolyan basszus ideje csinálni egy év beköpései oldal listát :D én ezt nem bírom tovább :D

Tompahawk · https://rohadtkunyho.blog.hu 2015.11.17. 13:09:04

@scal: Jó volna erre mondani valami biztatót, olyasmit, hogy majd idővel.... de sajnos az az igazság, hogy el sem tudom képzelni min mentél keresztül. Erőt és kitartást kívánok a felépüléshez. Én csak az előzetest láttam, de azóta is súlyos identitászavarral küzdök. Ezt hiszem egy kicsit radikalizálódtam is utána, de az már elmúlt.

Tompahawk · https://rohadtkunyho.blog.hu 2015.11.17. 13:21:30

@scal: Nem annyira gimis dolog ez. Idősebb korban az ember már pragmatikusabb, nem mindegy mire bassza el az idejét. Különösen fontos, ha már jobb dolgom nincs egy filmnél, az játszódjon az űrben, legyen benne szörny meg kemény csávó. Jó csaj csak akkor, ha nem folyamatosan a szaporodáson jár az esze, mert a szexjelenetek vontatottá teszik a cselekményt. Meg jól jön, ha mindezek mellett kardozásos részek vannak lassítva. (Spártaiak a világűr vákumában)
Ha ez adott, ok. Látod, hogy nem annyira gyerekes dolog ez, komoly szempontok alapján van meghatározva.
Viccen kívül tényleg nem nézek filmen olyasmit, ami a valóságban is gyakran megfigyelhető. Pl párválasztás, alkoholizmus, szakítás, válás, gyereknemzés.
Ha már film, vigyen el ebből a világból.

Advanced Flight 2015.11.17. 13:29:55

@benőjenő: na, végre egy normális pasi :-)
Mellesleg múltkor nálunk is volt egy kis zavar az erőben, mert én az EB-selejtezőket akartam nézni (amikor a törökök játszottak és volt rá esély, hogy pontok alapján kijutunk), a férjem meg elkapcsolta a Szex és New York-ra :-)

Tompahawk · https://rohadtkunyho.blog.hu 2015.11.17. 13:38:40

Az a szerencse, hogy amikor egy lánynak választani kell a romantikus, figyelmes, szerelmes filmekre szó nélkül beülő, barátnő táskájával a mosdó előtt várakozó Zolika és egy macsó között, mindíg Zolika a nyerő.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2015.11.17. 13:41:33

@Tompahawk: állítólag a második része még fosabb :D

mozi közben bazdmeg ülök, nézem ezt a szart, és totál vicces volt, hogy csak a csajok röhögnek olyasmiken, amiket csak ŐK értenek, mert ugye egy sorozatból készült filmnél alapelvárás, hogy csak akkor értsd a filmet, ha előtte megnéztél legalább négy és fél évadot

a Westendben néztük (igen beégett mint a 9/11) és ott a terembe középen lehet felmenni, a legszélére vettem a jegyeket a lépcsőhöz, a sorban mellettem a másik szélén is egy fickó szenvedett, egyik ilyen összerröhögésnél véletlenül elkaptam a tekintetét, bele volt írva: ugye, te is, csak az asszony miatt :D

érdekes amit mondasz az időről, 20 évesen még nem vettem észre, most így thirty somethingként már bizony elgondolkozok (elvégre miért is veszem automatikusan úgy a dolgokat, hogy háhá van még 30-40 évem minimum :D)

"Viccen kívül tényleg nem nézek filmen olyasmit, ami a valóságban is gyakran megfigyelhető. Pl párválasztás, alkoholizmus, szakítás, válás, gyereknemzés.
Ha már film, vigyen el ebből a világból."

nah, ez az én ars poeticám is :D keblemre

user friendly 2015.11.17. 14:19:42

velem egy volt csajom megnézette ezt a nyáltengert, mert szerinte gyönyörű. már nem vagyunk együtt :D

classy57 2015.11.24. 21:53:00

Hmmm , én mazohista vagyok ...mia 2. rész cime ?! :)

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2019.12.25. 02:47:32

Na röpke hat év és eljutottam oda, hogy megnéztem ezt a filmet. Egyébként mindig emiatt a rage miatt akartam megnézni. Még úgy is, hogy a csavar a végén már nem ütött mert egyszer elkaptam a végét és így mondom még kevésbé van értelme megnézzem.

Igazából egyet is értek, meg nem is. Biztos valami mélyponton lehettél, amiért ennyire felbasztad magad rajta. Az külön vicces hogy Ryan Gosling van benne, aki valahol itt kezdhette a szerepét.

Rachel MacAdamas tényleg nem szexi, pláne a kislányos résztekben, lehet mert elmaszkolták, hogy fiatalabbnak tűnjön, az idősebb részeknél már okés. De amúgy sok mindenbe belekötsz, amibe nem kéne. Pl Noah az apjától kapta a pénzt, plusz meg is halt az öreg, ő meg belehülyült, és csak ez az egy dolog érdekelte (a valóságban volt aki aki atombunkert épített és a gatyáját ráköltötte), azért egy ház felújítása nem egy nagy kunszt.

A nők tényleg hajlamosak baromságokat beszélni amikor idegesek, de most ezzel újat mondok. Az meg hogy "jaj nem akarok senki megbántani" aztán végül mindenkit geci módon megbánt... nem is tudom idén hanyadjára hallottam.

Amivel nekem bajom van az ez a kerettörténet, egész egyszerűen nem szeretem látni a karaktereket megöregedni. De lehet csak azért basztad fel magad, mert a film hülyének nézett, mint az Atonment, ha jól tudom azon is örjöngtél egy sort.

Szóval annyira nem rossz filmecske ez, és időközben lement 7,8-ra :D
süti beállítások módosítása