Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A lé meg a Lola

2011. április 06. - Santino89

Lola fut. Mennyivel kifejezőbb az eredeti cím. Lola ugyanis tényleg fut. A film felében kb ezt láthatjuk. Franka Potente energikus teremtés, de annyira nem jó nő, hogy egyfolytában ezt nézzem, pláne nem olyan technózenére, amiben németül sutyorognak, és amitől egyébként is szétszakadna a fejem.

Aztán vannak itt össze-vissza vágások, vhskép, rajzfilmek. Nagyon-nagyon coolak akarnak lenni, de annyira öncélúak, hogy teljesen feleslegessé válnak. Aztán ott a nagy eredeti ötlet, hogy háromféleképpen láthatjuk ugyanazt a történetet. Nem, azért egy pillanatra sem válik mégse unalmassá a film, mert pergős, futós, és gyorsan vége van. Attól még nekem nem kell, hogy tetsszen. Egy ötlet nagyon jó volt, amikor Lola fut (mi mást tenne?), nekiütközik valakinek, aztán képekben láthatjuk az illető további életét, és mindig tök máshogy. Jó ötlet, de iszonyatosan naiv elképzelés. Aztán A lé meg a Lola iszonyat felszínesen boncolgatja a véletlen és a sors összefonódásának problematikáját, de igazából nem szolgál semmilyen megoldással és valószerűtlen helyzetekkel operál. Dehát nem is ez a lényeg, hanem, hogy nagyon coolak legyünk, ha már egyszer a '90-es években vagyunk.

Persze, ezerszer inkább megnézem ezt a filmet, mint egy tucathollywoodi sablonszart (mint a Két kopper), vagy egy művészieskedő baromságot (ilyet mostanában nem láttam), mert ez legalább nem szokványos, hanem különleges. Hogy az ízlésemhez nem passzol, az egy másik dolog, amit nem tudhattam előre, és nem is kell, hogy érdekeljen bárkit is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.04.07. 01:01:19

Ezt nézted? :D Huh, életem első csajos filmje volt, a lány nagyon dögösen nézett ki, kb. fél perc alatt beszéltem rá a randira - ez azóta is rekordidő nálam -, s vele csókolóztam (?) életemben először, sajnos nem tudhattam, hogy ez a film nem olyan jó lesz, mint az ekkoriban másik piros hajú lányos film (Az ötödik elem) így a lányt elgombáztam annak rendje s módja szerint. Bezzeg ha arra ülünk be, amit ő akart volna megnézni (Rád vagyok kattanva) - és még hogy naiv ötlet.

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2011.04.07. 18:02:03

Milyen geek vagy te, hogy minden filmhez valamilyen csajos élményed kötődik? :D
Miért nem tudsz rendesen, otthon,magányosan a monitoron filmet nézni?? xD

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.04.07. 22:04:57

Igazából nem nagyon szeretek monitoron filmet nézni. Persze szoktam, de én azt élvezem, igazán, ha a moziban magányosan, hatalmas vásznon nézhetem a filmet. Talán csak egy barát, vagy barátnő kellemes társaságát viselem el szívesen.

Bár ez is függő, az Egek Ura moziban nem hiszem hogy így megfogott volna.

Volt egy barom szokásom, és az első 2-3 évben folyton moziba hívtam a csajokat. De persze ha után még szóba álltak velem, akkor már volt reményem. Egyébként otthon már külön szekcióm van a randifilmekből.

A Chicagoról is van egy hasonló, meg a Grimmről is, na jó befejeztem.

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2011.04.07. 22:11:50

Asszem létrehozok neked egy külön nőcsábász blogot, mert csúnyán kinőttük a filmnapló kereteit :D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.04.08. 00:35:36

Nőcsábász blog áááááá, ezek olyan felsülések voltak te, hogy csak magánban folyt köv. :D

Egyébként Cowboy Bebop-ot láttad te?

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.04.08. 21:36:47

Akkor ha jó filmet - illetve sorozatot - akarsz látni vadászd le, eredetiben is jó, de nekem a szinkron nagyon bejött, ha nem akarod mind a 26 részt egy hétvége alatt lepörgetni akkor ajánlom az 1-5-12-13-25-26 részeket, mert azok el is mesélik a főbb story láncát, a többi már csak mélyíti a karaktereket

kíváncsi vagyok mit szólsz hozzá, lehet írok róla a hétvégén egy ismertetőt, de nem esküszök meg rá, mert mostanában el vagyok csúszva így is

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2011.04.08. 21:45:33

Majd egyszer lehet, de most nincs időm sorozatokra, meg animézni se nagyon.
süti beállítások módosítása