Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csak szexre kellesz

2011. június 29. - Santino89

Nem tudom, ki ez az Ashton Kutcher, és mit keres egyáltalán filmben. George Clooney-t megértem, hogy szeretik a nők. Ha lenne bugyim, én is benedvesednék tőle. De ott van Brad Pitt, vagy Johnny Depp mindketten király arcok. De ez a hülyehajú, seggállú balfasz, ez valami jópofa poén? Vagy mert olyan cuki? És mióta kellenek a nőknek az aranyos srácok? Ők mindig kint maradnak az esőben/hidegben a hülye virággal a kezükben. Mivel ő a főszereplő, és idegesítő, ez elég nagy hátránya a filmnek. A viselkedése is elég visszataszító, ahogy ilyen lúzer példát állít más pasik elé. Ha gyökér módon viselkedsz, tiéd lesz Natalie! Na persze... És azt is elárulom, hogy az a srác álma, hogy a High School Musicalbe írhasson.

A klisék borzalmasan elcsépeltek, de itt vannak egytől egyig ráadásul még fokozzák is, amit csak lehet. A poénokon csak néha lehet mosolyogni, de ez nagyon nem az a film, amin röhögni fogsz, sajnos még a vicces mellékszereplők se viccesek. Ráadásul mindezt gyomorforgató nyáltengerbe csomagolták. Annyira rossz az egész, hogy még Natalie bájossága is kevés ide. No meg nem is kell valami nagyot alakítania.

Viszont annyi kapcsolódása van a filmnek az életemhez, illetve a környezetemben élőkhöz, hogy kiváló bizonyíték rá: még egy baromira rossz film is képes lekötni, ha neked fontos, személyes dolgokkal hozakodik elő. Például a fuckbuddy kapcsolatot, illetve az első szexet kiválóan ábrázolja, mi több életszerűen. Pont ilyen, amikor hirtelen felindulásból szexelsz egy lánnyal, és mindketten meglepődtök ezen. Persze egy egészséges fuckbuddy kapcsolat nem így néz ki, de előfordulhatnak ilyesmi szituk. Aztán ott van a hideg lány, aki nem gyengének mutatkozni, és épp ezért válik a leggyengébbé. És persze az is benne van, hogy ezek a klisék, amikkel Hollywood folyamatosan töm minket, milyen rossz hatással vannak az ember életére. Egy rosszabb pillanatában képes, és akár még Ashton Kutcherré változik, ha túl sok ilyen szarságot néz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.06.29. 07:08:47

Az a helyzet, hogy Kutchert először a Pillangó hatásban láttam, - illetve nem, mert a Hé haver hol a kocsimban - és szerintem a mai napig abból él, mert ott valami kibebaszott jól nyomta, de azóta egy értelmes filmje nem volt

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.05.17. 03:12:13

annyira jó most ezeket újraolvasni, és ismerve a belsős infókat... te kis aranyos fiú te :D és még nekem szólsz be hogy megjelenek a kritikáimban, ez most ütött :)
süti beállítások módosítása