Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sex and Fury

2011. július 05. - Santino89

Hát ilyen egy igazi exploitation film. A hősnők cicijei gyakorlatilag a játékidő 80%-ában láthatóak, és kapunk néhány szoftpornós jelenetet is. Van leszbizés, meg korbáccsal verés is, ha valaki azt szereti. Meg vér minden mennyiségben. Vagy temperaként csordogál, vagy szökőkútként spriccel a rendezői koncepciónak (LOL ugyanmár...) megfelelően. A legszebb jelenetekben pedig mindezt egyesítik. A sztori elején hősnőnkre rárontanak fürdés közben, mire ő kiugrik a kádból, és anyaszült meztelenül, lassított felvételben, kint a hóesésben kaszabolja le támadóit. Gyönyörű jelenet, kár, hogy ilyen jót később már nem láthatunk. Persze kreatívkodtak a készítők, néha forog a kamera, rengeteg a zoomolás, és az egyik gonosz mérgezett punci nyalása közben hal meg. Valóban elismerésem a készítőknek, ilyet még nem láttam.

A történet természetesen egy rakás szar, tele barom fordulatokkal, dehát ez huszadrangú egy ilyen alkotás esetében, de legalább pörgős volt. Bár a színészi játék szintén borzalmasan gyenge, legalább a zenei aláfestés korrekt. Igazából sokkal rosszabbra számítottam, ez a film a mai napig nézhető az arra fogékony néző számára.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása