Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

D-Tox

2011. július 23. - Santino89

Sose hallottál még erről a filmről? Hát ez nem véletlen. A maga idejében hatalmas kritikai és közönségbukás volt, a 2000-es évek elején Stallone ennek és a Get Carternek köszönhette legfőképp, hogy már mindenki temette, és csak röhögtek azon, hogy Rocky 6-ot, meg Rambo 4-et akar csinálni.

És hát ez mind nem véletlen. A film pont olyan szar, mint amilyen a plakátja. Pont olyan szar, mint Van Damme szintén ezidőben forgatott videós munkái, annyi különbséggel, hogy Stallone mindig is egy magasabb kasztba tartozott, így ez a filmje még moziban is ment, bár nem sok helyen, és ott is borzasztóan kevés nézővel.

És miért is olyan rossz? Mert végtelenül klisés. Nem szoktam sztorit írni, de mindent megértetek belőle. A sorozatgyilkos megöli Stallone barátnőjét, aki kiég és szolid alkoholistává válik, de kőkemény főnöke elküldi egy zsaruknak fenntartott elvonóba (hihető), ahol persze elkezdenek hullani az emberek. Persze, sorozatgyilkosunk tért vissza, van némi sötét futkosás, meg hideg, de az a baj, hogy az egész totálisan érdektelen, és ezáltal végtelenül unalmas. Nem érdekelt, hogy ki a gyilkos, nem érdekelt, hogy ki halt meg, nem érdekelt, hogy ki marad életben. Még Stallonét is rossz volt nézni, ahogy kifejezetten erőlködött, még kínosabbá téve, ezt az amúgy is kínos próbálkozást.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása