Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pillangó-hatás

2011. július 24. - Santino89

Bármennyi jót is fogok írni erről a filmről, ha úgy döntesz, hogy megnézed, akkor készülj fel rá, hogy egy rohadt nyomasztó élményben lesz részed. Ne tévesszenek meg a tinikülsőségek, és Ashton Kutcher bájos pofikája!

És pláne ne hagyd ki csak miatta ezt a filmet, ugyanis a Pillangó-hatás annyira jó, hogy még Kutcher se tud rajta komolyabban rontani. Bár az elég vicces, hogy a fiatal ashtonkutchereket játszó színészek kivétel nélkül sokkal szimpatikusabbak, karizmatikusabbak, és tehetségesebbek nála. Persze, gyakorlatilag bárki mással jobban jártunk volna a főszerepben, de a film maga annyira jó, annyira átélhető, a jelenetek annyira izgalmasak, a cselekmény annyira fordulatos és változatos, a tempó pedig olyan pergős, és magával ragadó, hogy nincs időnk Kutcheren idegeskedni. Egyébként a másik főhősnő, Amy Smart sem épp egy telitalálat, valóban cuki a csaj, és Kutcherhez képest jól is játszik (de nála még a székem, vagy a billentyűzetem is jobb, úgyhogy ez nem egy nagy dicséret), de nehezen hiszem el róla, hogy ő lenne az életre szóló nagy szerelem.

Az alapötlet maga azért fantasztikus, mert kivétel nélkül mindannyian eljátszottunk már a gondolattal, hogy mi lenne ha visszamehetnénk az időben, és megváltoztathatnánk dolgokat. Akkor vajon milyen lenne az életünk, miben lenne más? A Pillangó-hatás pedig egy csepp illúziót nem hagy számunkra, annyira depresszív és nyomasztó világképeket vázol fel cukorfalat főhősünk számára. Minél többet avatkozik bele az eseményekbe, minél több dolgot próbál meg jobban csinálni, minden annál rosszabb és rosszabb lesz folyamatosan.

A Pillangó-hatás egy nagyszerű film, amit bátran ajánlhatok mindenki figyelmébe. A remek ötletből, remek forgatókönyv született, hatásos rendezéssel, amely az elsőtől az utolsó pillanatig tökéletesen leköti a néző figyelmét.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.07.24. 21:13:10

ha a köcsög VV4 nem degradálja le ezt a lelki társ szót, akkor mától így fogalmaznék kettőnk kapcsolatáról - nem is reméltem, hogy így átjön neked ez a film, egyszerűen azért - igen megint a szokásos érvem - mert túl fiatal vagy

egymás után ötször néztem meg, és a vége, hogy életünk értelme akkor lesz a legboldogabb, ha az életben tudomást se vesz rólunk, + közbe az a zene, iszonyat kiborított

és igen tényleg, a színészek nem azok a hű de fajsúlyosak, de itt maga az ötlet olyan erős, hogy elviszi az egészet

a filmről még annyit, hogy készült két hihetetlen szar folytatás hozzá (a 2. egész egyszerűen sablonos és unalmas, a 3. meg egy fűrész átirat) valamint egy alternatív befejezés, ami max morbid poén lehet, de ez így jó, ahogy van

akkor ez azt jelenti, hogy a jövőben is ajánlhatok még filmeket? :)
süti beállítások módosítása