Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogyan lettem vezérigazgató?

2011. október 13. - Santino89

Louis De Funes kevésbé ismert filmjei közé tartozik, és ez nem véletlen. Egyrészt kedvenc francia komikusunk ezúttal csak mellékszereplő, és ezen a filmen nem fogod halálra röhögni magad, de a készítőknek nem is ez volt a céljuk. Egyrészt ez egy szatíra, amely hatásos görbe tükröt tart a nagyvállalati működés elé. Másrészt egy darabig még érzékelhető benne a franciákra olyannyira jellemző figurák és helyzetkomikumok sorozata, de aztán egy számomra elég váratlan fordulattal a történet átcsap egy fekete komédiába. Ez pedig nem csak nagyon váratlan, hanem nagyon szellemes is. Szóval nem egy klasszikus Louis De Funes vígjátékot fogtok kapni, bár természetesen jó szokása szerint brillírozik a szerepben, hanem egy kissé szokatlan jellegű, francia fekete vígjátékot. A végén pedig egy cameo-ban még a másik nagy világsztár, Alain Delon is megjelenik. Szerintem érdemes megnézni ezt a filmet, már csak különlegessége miatt is, jó szórakozásban lesz részetek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.10.18. 08:37:22

érdekes film ez, nekem már elég rég meg van, - ugye Funes miatt, és igen érdekes benne az a tipikus könyöklős fúrás amit jó pár (ezután készült) amcsi filmben meg lehet figyelni ugyanígy, csak kicsit mégis másképp
süti beállítások módosítása