Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Botcsinálta gengszter

2011. november 01. - Santino89

Ilyen címmel nem igazán volt kedvem egyáltalán nekiülni ennek a Jackie Chan filmnek, pláne hogy nem is tartozik a művész úr ismertebb alkotásai közé.

Aztán az első fél óra annyira jól sikerült, ahogy bemutatták a szereplőket, meg a gengsztermiliőt, amiben a történet játszódik, hogy komolyan elkezdtem reménykedni, hogy végre egy igényes Jackie Chan akcióvígjátékot fogok látni, aminek kivételesen még egy összetett sztorija is van. Aztán megjelent ez a virágárusnővel kapcsolatos szál, amiről azt hittem, hogy csak egy humoros melléktörténetnek szánták, de nem. Ez a félreértésen és gyenge poénokon alapuló irányvonal a legcsekélyebb mértékben sem tudott lekötni, pláne, hogy szokatlanul hosszú, 127 perces a játékidő. Szerencsére a végső harc a kötélgyárban a Chantől megszokott színvonalat képviseli, egyszerűen lélegzetelállítóan ügyes, ötletes, veszélyes és mindent összevetve zseniális.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása