Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Így vagy tökéletes (2021)

2024. július 17. - scal

- Ilyen időket élünk. Mert a fost veszik meg az emberek, azért. Mert a fost adják ki a kiadók, azért. Emiatt a nő miatt nem adják ki a könyvemet. Tudod, hogy nem vihetem bárhová! Ez szépirodalom bazdmeg! Az élet meg egy eci. Egy ECI!

maxresdefault_1_14.jpg

Tovább

Blokád (2022)

2024. július 12. - scal

Az emberek mindezt elfelejtik majd, mert ötven forintról százra, később ötszázra, majd még tovább emelkedik a benzin ára. De azt sosem felejtik el, hogy ki fordította A gyűrűk urát! A nép Árpi bácsija! Máris 80%-kal emelkedett a tetszési indexem. Mert attól még, hogy valaki népszerű, nem biztos, hogy igaza is van. Háháháháháháháháháhá!

blokad-film-boritokepe.jpg

Tovább

Hab (2020)

2024. július 05. - scal

Kiss Manyi, és Kállai Ferenc után Kerekes Vica is megtapasztalta, hogy az élet bizony nem habos torta. Tartok tőle, hogy a készítőknek az agyára mehetett a cukormentes, mindenmentes, finommentes macaron maratonozás. HABár a végeredmény mégsem lett annyira ehetetlen, mint a fondant a torták tetején, éppen eléggé csomósra sikeredett, nagyjából mint egy mochi, és ha a néző nem vigyáz, könnyen a torkán akadhat.

164.jpg

Tovább

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley (2024)

2024. július 04. - Lazók György

A '80-as évek csak nem akar véget érni. Ki gondolta volna, hogy negyven évvel később is ugyanazokat a hősöket fogjuk nézni? A Beverly Hills-i zsaru első két része után Eddie Murphy volt a király, azonban a harmadik filmre már nem ült olyan magabiztosan a trónján. Visszatekintve neki is ciki lett mennyi kétes értékű produkcióból vette ki a részét, de akkoriban a pénzszámlálás mellett ezzel nem volt ideje foglalkozni. A Beverly Hills-i zsaru III-at nyíltan kiosztotta nem egyszer, ami annyira mellé ment, hogy évtizedekbe telt mire a franchise magához tért. Murphy többször próbálkozott a feltámasztással, de egy lefújt tévésorozat pilot-epizódja volt a legtöbb, amire jutott. Az utolsó részből kihagyott producer, Jerry Bruckheimer és a Netflix feneketlen pénztárcája kellett ahhoz, hogy a detroiti nyomozó, Axel Foley újabb kiruccanást tehessen Los Angelesben.

axel-1.jpg

Tovább

Cicaverzum (2023)

2024. július 03. - scal

Miu miújság? Hív a cicuskád! Nem, még nem alszom, még ébren álmodozom. Hogy hogy miről, azt neked tudnod kell, hogy a filmünk egy mocskos nagy gigasiker. S azt, hogy így van könnyebben képzelem így el. A néző horkol a sötétben, mert filmünk dögunalom egészen, s ha kérdem, hogy véleményed súgd meg nekem, egy szót se szólsz, csak forgolódsz. Hisz nincs egy mozi, hol megnézd velem, mert nem vetíti senki sem, mert a Cicaverzum egy fertelem.

cicaverzum-2023-kep-82356.jpg

Tovább

Kilakoltatás (2021)

2024. július 02. - scal

A Nemzeti Filmintézet Inkubátor programja 2015-ben indult, ahol elsőfilmes rendezőknek segítik életre hívni... ööö első filmjüket. Évente nagyjából hetven pályázat érkezik, vagyis eléggé sikeres projectről beszélhetünk, az eddigi nyolc év alatt huszonkét film született így. Köztük mai alanyunk is.

968.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása