Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

G.I. Joe 2 - Megtorlás

2013. április 02. - Santino89

Nehéz olyan filmről írnom, amiről ordít, hogy nem én vagyok a célcsoportja. De a kedves olvasó pont ugyanúgy leszarja, hogy nekem mi a nehéz, meg mi a könnyű, mint ahogy a könyörtelen kritikust sem érdekli a filmkészítők áldozatos munkája. Ami számít, az a végtermék. De így mi értelme is lenne írni a G.I. Joe 2-ről, amikor egyértelmű, hogy nem nekem készült, mert már elmúltam 12 éves.

g-i-joe-conspiration-g-i-joe-2-retaliation-01-08-2012-9-g.jpg

A kritikus lenéző fanyalgása pedig gyomorforgató számomra is, undorító ilyen kis fricskákat lehetne beszúrni, minden lagymatag dicséret mellé. Mert igazából ez egy közepes film, amit csak akkor tudsz élvezni, ha 8-12 éves kisfiúcska vagy. Most komolyan, amikor ilyen nevek röpködnek benne minden önirónia nélkül, hogy Kobra parancsnok, meg Barikád, meg Viharárny, meg még isten tudja, miket mondanak ki a színészek hangosan mindenféle kikacsintás nélkül, én meg alig bírom visszatartani a röhögésemet. A történetről nem túl fantáziadúsan annyit tudok megjegyezni, hogy olyan mintha tényleg egy kisgyerek dobta volna össze otthon a kis dzsíájdzsó katonáival. Igen, mint én anno. Persze van egy kis vicces pátosz, pár óvodás beszólás, meg kőmacsónak szánt duma, de ezek is inkább csak a szánalmasságuk miatt fakasztanak halvány, olyan brúszvilliszes mosolyt a szám szélére. Olyan elnézően, lenézően.

Na pfuj! Elhatárolódom magamtól! 10 évesen vajon mit írtam volna erről a filmről?

Talán valami olyasmit, hogy nagyon jó akciók voltak benne, amikor ott a hegyről lelógva szamurájkardoznak az nagyon tetszett, meg nem lehetett rajta unatkozni, mert végig történt benne valami. Meg az milyen durva már, hogy az elnökből kettőt csináltak, és az egyik gonosz volt, és atomháborút akartak, meg mekkora jók voltak már benne a robbanások. Apa mondjuk azt mondta, hogy szerinte csak egyszer nézhető, de én már alig várom, hogy megvegyük videón/dvd-n/blue-rayen, mert tök szívesen megnézném még egyszer. Ilyen katonákból már kaptam kettőt is, de szerintem összegyűjtöm az összes többit is karácsonyig. Meg benne volt az a kopasz színész is, mondjuk nem szerepelt sokat, de nem baj, úgyis túl öreg már ilyen filmekhez.

Szóval apukaként egyszer talán érdemes ezt végigülni a gyerek kedvéért, mert maximálisan gyerekbarát moziról van szó, annak minden vértelenségével együtt. Sőt, még a jócsajt sem képesek fehérneműben megmutatni, nehogy a kicsik ilyet is lássanak. De hát most komolyan, ilyen címmel, egy gyerekfigurák alapján készült filmtől mi mást lehetne várni? Legjobban igazából a torpedós filmhez hasonlít, a Csatahajóhoz, vagyis egynek ha nagyon muszáj, és nagyon nincs más, akkor ez is elmegy, mert hollywoodi profi látványvilágról van szó, de ha kihagyjuk sem vesztünk semmit sem. Szórakoztató B-filmes baromság. És a 3d milyen benne? Jéé, volt benne 3D?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elmouse 2013.04.03. 08:08:05

"Meg benne volt az a kopasz színész is, mondjuk nem szerepelt sokat, de nem baj, úgyis túl öreg már ilyen filmekhez."
Ezen felröhögtem. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.03. 08:20:35

szóval olyan, mint az első rész volt?!
Kár, pedig reménykedtem benne. :S

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2013.04.03. 16:52:20

Szerintem amit el lehet várni tőle, azt hozta az első rész, az újat még nem láttam...

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.03. 17:50:29

sajnos egyre rosszabb híreket hallok :(

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.03. 18:51:33

@doggfather: hogy kibaszott gyerekes, okádék a 3D, stb. ma majdnem megnéztem, de aztán inkább nem

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.04. 18:41:54

@scal: ray stevenson, walter goggins még mindig azt jelenti, hogy megnézem.

Meg ugye willis. :)

És én Rockot is csípem.

jah és a zenéje a trailernek nagyon tetszett. Azt mondják az egész OST jó, szóval lehet, hogy hiba, de csak mozi lesz ebből.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.04. 20:01:14

@doggfather: a helyzet az, hogy az ilyen utólag fel3D-zett baszásokat lehet inkább megnézném 2D-ben

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.05. 09:01:50

@scal: nah ezzel mondjuk én is így vagyok.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.08. 08:40:09

@scal: megnéztem és ha tetszett az első rész akor ez még jobban fog tetszeni.

Ahogy annál a posztnál írtam az első rész durva mellélövés volt, de ez a második egy jól sikerült Joe film lett!

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.06.16. 00:37:52

@doggfather: hát nem tetszett annyira mint az első rész, lehet abban pont az volt a potenciál, hogy eredettörténetet kaptunk, és nem értek egyet Santinoval - már megint - nem az itt a gond, hogy Barikád a neve az egyik katonának, másiknak meg Viharárny, miért kellene itt kikacsintani, mindenkinek van beceneve mert a legtöbb ember elégedetlen a saját láma nevével, és ez hadseregben még inkább jellemző (miféle kikacsintás volt a Top Gunban - Maverick, meg Ice Man, meg Seagull)

nem, itt az a nagy büdös helyzet állt elő, hogy a rendezőt vissza kéne rugdosni Japánba John M. Chu???? ez már megint olyan elbaszott rendező választás volt mint a Die Hard 5 esetében

ez az ember rendezte a Step Up 2-3-at a változatosság kedvéért még egy táncos filmet, és utána meg a Justin Bieber portréfilmet ami jelenleg 1,7-es átlagon áll az imdb szerint? ilyen előélettel hogy az istenbe jut el valaki a G.I. Joe-hoz? mi kvalifikálja őt arra hogy jó akciókat tud rendezni? hogy jól tudja mozgatni a szereplőket, nem esik szét a történet?

meg tudnék őrülni, nem értem Sommers miért nem volt jó a második részre, ha ő mondta vissza akkor hülye mert azért annyira nem megy neki a szekér mostanában, ha a stúdió akkor meg ők is hülyék, mert Sommers pont az ilyen szórakoztató műfajokban van igazán otthon, mint a Múmia, vagy a Van Helsing

úgyhogy ez a rendező csere egy kibaszott nagy ballépés volt, így hogy aludtam rá egyet azt mondom, már alig vártam a végét, és egyedül az Ed Credits alatt futó zenét találták el nagyon jól

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.16. 09:13:08

@scal: hát úgy néz ki, hogy lassan bizton állíthatom, hogy kisebbségben vagyok azzal, hogy jobban bejött ez a második rész.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.06.16. 09:44:46

@doggfather: igazán kár, hogy ma már nem divat a harakiri, mert ha ez az ürge a Bieber film után felmetszi a hasát, akkor máris jobb helyzetben vagyunk - meg tudnám ölni ezt az embert, meg azokat is akik ilyen munkák után neki adták ezt a projectet

és még úgy is megérné, hogy neked tetszett, mert ennél csak jobban sikerülhetett volna akár Kenneth Branagh, vagy M. Night Shyamalan keze alatt is
süti beállítások módosítása