Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az élőhalottak visszatérnek 2

2011. március 20. - Santino89

Az első rész nagy meglepetés volt számomra. Egy átlagosan középszar zombifilm helyett egy iszonyatosan szórakoztató, tipikusan '80-as évekbeli, dögös és szexi horrorvígjátékot láthattam. A folytatás viszont legalább akkor meglepetés, csak sajnos negatív irányba.

Ez a film már közel sem annyira humoros, szórakoztató és élvezetes, mint az elődje volt, egyébként pedig nagyjából teljesen ugyanaz az egész, szóval egy fantáziátlan remake Az élőhalottak visszatérnek 2. Persze nem teljesen nézhetetlen, és ez nemcsak annak köszönhető, hogy nagyon rövid filmről beszélünk, hanem tényleg van benne néhány jó ötlet. Ilyen a szüzesség elvesztése-zombi párhuzam, vagy a kettészakadt zombi problematika, illetve a leszakadt, bemutató kéz. A maszkok most is profik voltak, de ezek az élőhalottak egyáltalán nem ijesztőek. Sajnos mivel a humor is már inkább fárasztó, semmint szórakoztató, így ezzel sem megyünk sokra. Néhány jó ötlet, és a '80-as évek feeling pedig önmagukban nem tudják megmenteni a filmet. Annál is inkább mivel a színészek valami hihetetlen rosszak, és hihetetlen gyengén játszanak. Szóval ezerszer inkább még egyszer az első rész, mint ez....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása