Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nicsak, ki tetovál!

2011. december 27. - Santino89

Tagadhatatlanul jó volt látni, ahogy a francia film nagy öregje, Jean Gabin, a francia filmtörténet legnagyobb komikusával, Louis De Funes-el bohóckodik ebben a moziban. A zene és a képek miatt alapból egy régi, kissé ugyan ódivatú, de kellemes hangulatot áraszt magából a Nicsak, ki tetovál!, és még a történet is viszonylag rendben van (bár a befejezés hiányzik). Van egy íve a sztorinak, vannak benne meglepetés, Funes figurája még némi jellemfejlődésen is keresztül megy, amit igazán nem várnék el egy ilyen jellegű, régi, francia komédiától. Mindezek ellenére, sajnos mégsem tartozik Funes legjobbjai közé a Nicsak, ki tetovál!, ugyanis ahhoz nem lett eléggé humoros, sőt néhol kifejezetten gyerekes, harsány poénokkal próbáltak lefárasztani, én meg ennél azért igazán többet várnék.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.12.27. 23:49:47

ez a film ha ne készült volna el sem hiányozna az életemből, mindössze egyetlen egyszer szenvedtem végig, de hát ilyen az amikor már minden híresebbet megnéz az ember a kedvencétől, utána marad a salakanyag

mellesleg Gabin fehér felsőtestének riasztó látványán kívül semmire nem emlékszem ebből a filmből
süti beállítások módosítása