Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HOTEL TRANSYLVANIA

2014. január 06. - topknot

Talán a Shrek óta kezdtünk hozzászokni a cinikus, szarkasztikus és nem éppen szokványos rajz- vagy animációs filmekhez – kinek hogy tetszik – ahol a dolgok egyáltalán nem úgy kezdődnek és végződnek, ahogy mi azt megszoktuk és ettől lesz igazán szerethető és rendkívül humoros az egész úgy ahogy van.

Hotel Transylvania - Dracula and Mavis 3.jpg

A Hotel Transylvania is ilyen. Eszembe nem jutna gyerekeknek vámpíros rajzfilmet készíteni főleg nem visszatérni a klasszikus Drakula szerephez, az egész alkonyatos, napfogyatkozós, vámpírnaplós hóbelebanc után. Először nem is értettem mi ez, aztán rá kellett jönnöm, hogy a legjobb halloweenes film ha nem akarsz horrort nézni csak jót nevetni/szórakozni és inkább meg akarod ülni a halloweent mindenszentek ünnepe helyett. (Ha erről van szó, idén simán megteheted, e mondd, hogy nem szóltam előre. És ha legalább beütöd googleba hogy film halloweenra, halloweenra film, nem horrorfilm halloweenra, mese halloweenra; akkor legalább rátalálsz erre. Jobb esetben.)

Tehát Hotel Transylvania. Ahol a szörnyek és társadalmilag diszkriminikált társaik megpihenhetnek, elfelejthetik mindennapi gondjaikat. Ahol az asztalok és egyéb tárgyak úgy táncolnak mintha a Szépség és a Szörnyeteg forgatásáról szöktek volna át, ahol senki nem zavarja őket, ahol nincsenek: EMBEREK. Ezt a mennyei miliőt zavarja meg pont Drakula kis „tini” lányának szülinapján egy kicsit hóbortos, élettel teli de félelmek nélküli srác.

Na, hogy mi lesz ebből szívesen elmondanám, de akkor spoilereznem kéne, és azt senki sem kívánhatja. Inkább elmondanám helyette, hogy magyar szinkronnal tökéletes élményt nyújt, mint általában, de ha valaki Adam Sandler (Drakula) vagy Kevin James (Frankeinstein), Steve Buscemi (vérfarkaspapa) vagy netalán titokban Selena Gomez (Drakula lánya) rajongó akkor természetesen nézze eredeti hanggal, mert ők is tudják mi a dolguk.

A rendező? Cartoon Networkre még mindnyájan emlékszünk ugye?! Dexter laboratóriuma? Pindur Pandúrok? Csillagok háborúja: Klónok háborúja? Mind az ő nevéhez fűződik. Lehet, hogy ért hozzá?

A Hotel Transylvániában megtalálhatjátok.

A kritikát köszönjétek Pirkónak, aki nem is olyan rég szintet lépett. ;)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.07. 10:34:57

mit jelent, hogy szintet lépett??

A film egyébként egyszer nézős nálam max. nem rossz, nem rossz, de semmi xtra.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2014.01.07. 14:45:17

@doggfather: bocs gamer szleng (szülinapja volt :D)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.07. 20:39:41

@scal: oh, boldog születésnapot akkor neki!

Bob1899 2015.06.13. 14:40:13

En tobbet vartam tole mikor lattam a trailert... Igy egy kicsit csalodott voltam a megnezese utan. Bar rengetegszer lattam es a mai napig megtudom nezni nem igazolta a varakozasaimat. Kivancsian varom hogy, a HT2 leveri vagy magasabbra helyezi a lecet amit az elso resz teljesen azlagos magassagba helyezett az en szememben.
süti beállítások módosítása